fbpx
 • Eindresultaat ‘nieuwe’ slaapkamer

  Eindelijk kan ik jullie het eindresultaat laten zien van de nieuwe vloer op de slaapkamer van Tapijtcentrum Nederland. In mijn vorige blog liet ik jullie zien hoe de blog gemonteerd werd en heb ik ook al een kleine sneak peak gegeven. Mocht je deze blog gemist hebben maar toch nog willen lezen, klik dan hier. Natuurlijk verdiend het eindresultaat een eigen blog met lekker veel foto’s van de nieuwe ruimte, dus lees en kijk snel verder.

  Mijn slaapkamer heeft een grote make-over ondergaan vanwege het nieuwe laminaat. Zo kan je toch zien dat een vloer heel erg sfeer bepalend is. De ruimte lijkt nu een stuk groter dan dat het al was en ook nog eens een stuk lichter. Ondanks dat er vrij weinig daglicht naar binnen komt. Ook met foto’s maken merk ik gelijk het verschil. Zo probeerde ik eerst altijd om de vloer heen foto’s te maken. Dus plaatjes waarbij je minste zag van de oude vloer. Maar nu hoeft dat gelukkig niet meer. Zo heb ik ineens een hoop nieuwe foto hoekjes, erg leuk.

  fullsizeoutput_16d3fullsizeoutput_1632Naast dat de laminaat vloer prachtig is, ben ik ook ontzettend blij met de afwerking. De hoge witte plinten geven het een sjieke uitstraling. Op plekjes waar geen hoge plint kon, zijn de zijkanten netjes afgewerkt met een plak plint. Zo ziet je de snijkanten niet van het laminaat en is het netjes afgewerkt. Iets wat voor mij, op de bovenverdieping, helemaal nieuw is. Omdat daar tijdelijk laminaat lag, had ik geen plinten gedaan. De vloer zou toch op korte termijn vervangen worden. Maar uiteindelijk heeft het er wel bijna 3 jaar in gelegen. Toch niet zo tijdelijk.fullsizeoutput_16ccfullsizeoutput_16d7Naast de slaapkamer hebben ze ook in mijn inloopkast het laminaat door gelegd. Het is natuurlijk ook één ruimte dus dan is het wel het mooist als de vloer hetzelfde is. Naast de vloer heb ik zelf in dit hoekje ook het één en ander aangepakt. Maar daar zal ik binnenkort, in een ander blog, meer met jullie over delen.

  Naast het inmeten en het monteren vinden ze de nazorg bij Tapijtcentrum Nederland ook heel erg belangrijk. Ik wist namelijk niet waarmee ik de vloer het beste schoon kon houden en waarmee ik de vloer eventueel kan behandelen. Ik stelde mijn vraag op Facebook en kreeg vrij snel een antwoord over de nazorg van mijn vloer en wat ik beste kon doen. Ideaal dat je dit ook via Social media kan vragen, maar natuurlijk kan dit ook via de mail of in de winkel.

  fullsizeoutput_16cefullsizeoutput_16caIk ben heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe laminaat vloer vinden? Wat een verandering hé? Mochten jullie nou ook interesse hebben in zo’n mooie vloer en fijne service, check dan even de site van Tapijtcentrum Nederland.

  Wil je direct naar het laminaat wat ik koos, klik dan op de link hier.

  Voor de raamdecoratie voor Jace moeten wij nog heel even wachten. De levertijd is daarop wat langer. Maar als deze straks gemonteerd is zal ik jullie daar ook het eindresultaat van laten zien. Zo benieuwd hoe dat gaat worden, maar wordt vast net zo prachtig als de rest!

  Wil je meer inspiratie zien? Lees dan mijn blog over:

  Hoe stijl je een (ivar) kast

  of

  Nooit genoeg plaids in huis

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Tapijtcentrum. 

  Volg:
  0
  Delen:

  3 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?