fbpx
 • Stijlinge 1 jaar  | give-away part 1 

  1 jaar geleden durfde ik het aan om mijn eigen blog online te zetten en te delen met jullie allemaal. Spannend natuurlijk maar ook met heel veel enthousiasme dit ‘avontuur’ aangegaan. Nu kijk ik terug op een prachtig jaar met hele mooie samenwerkingen van prachtige merken, veel inspiratie en ook heel veel lol. Omdat ik zo dankbaar ben voor al mijn trouwe lezers, maar ook blij wordt van al die leuke reacties heb ik vanwege mijn eerste jubileum niet één maar twee! hele gave winactie’s voor jullie klaar staan. We beginnen vandaag met een prachtig eetkamerstoel waar je hart, als (Scandinavisch) interieur gek harder van gaat kloppen. Als jullie goed hebben opgelet, hadden jullie op mijn Instagram account kunnen zien dat ik een nieuw stoeltje aan de eettafel hebt. Dit is de NOR11 uit de webshop van Sterk Online, één van mijn favoriete webshops met prachtige Scandinavische merken maar ook Dutch design, zoals Puik-Art. De NOR11 Langue Original is het perfecte stoeltje in een Scandinavische inrichting. Maar door zijn berken frame en witte kunstof zitting past deze mooie stoel ook voortreffelijk in andere stijlen. Hij blend helemaal in aan mijn nieuwe eettafel passen en ik moet eerlijk zeggen dat ik een hele grote crush heb gekregen. Want naast dat hij prachtig van design is, zit hij ook fantastisch. Je zou hier uren in kunnen zitten om heerlijk te dineren en lekker lang na te tafelen.NOR11 is een jong merk dat in 2011 gestart is in Denemarken. En zoals we van de Scandinavische landen wel kunnen verwachten, heeft ook dit merk prachtige designs in hun lijn waar je ontzettend blij van wordt. En waar ik dan weer heel blij van wordt is dat ik vanwege mijn jubileum, namens Sterk Online één NOR11 Langue stoel mag verloten onder één van mijn blog lezers. Hieronder lees je wat je daarvoor moet doen. Om kans te maken op deze geweldige NOR11 Langue stoel hoef je alleen een berichtje achter te laten onder deze blogpost en Sterk Online even te volgen op Instagram. Als je wilt mag je één van mijn blogfoto’s reposten met de #stijlingegiveawaypart1, maar dat is niet verplicht. 

  De winactie is afgelopen! 

  De winnaar van de NOR11 Langue stoel is geworden:

  Dominique:

  Gefeliciteerd met je 1 jaar bloggen, wat vliegt de tijd toch, en wat is het altijd weer heerlijk om te lezen! Deze mooie stoel zou super staan in ons nieuwe huis waar we half januari de sleutel van gaan krijgen! 

  Gefeliciteerd! Wil je een mailtje sturen naar stijlinge@gmail.com! 

  Iedereen heel erg bedankt voor het mee doen! En niet getreurd als je niet gewonnen hebt, ik heb nog een leuk verrassing voor jullie om het einde van het jaar te vieren! Liefs,

  Inge  

  Volg:
  0
  Delen:

  138 Reacties

  1. Luciennr matsinger
   8 december 2016 / 07:38

   Hip hip hooray! Ik lees je blog nog altijd met veel plezier.. op naar het volgende jaar!
   En hoe leuk is het om ook nog eens kans te maken op deze te toffe stoel? Ons huis word bijna opgeleverd dus waag graag een gokje!
   Liefs Lucienne

  2. Luciennr matsinger
   8 december 2016 / 07:38

   Hip hip hooray! Ik lees je blog nog altijd met veel plezier.. op naar het volgende jaar!
   En hoe leuk is het om ook nog eens kans te maken op deze te toffe stoel? Ons huis word bijna opgeleverd dus waag graag een gokje!
   Liefs Lucienne

  3. Jasmijn
   8 december 2016 / 07:52

   Yay! Gefeliciteerd! Heerlijk om je foto’s te bekijken en je blog te lezen! En deze stoel is top! Love to win!

  4. Jasmijn
   8 december 2016 / 07:52

   Yay! Gefeliciteerd! Heerlijk om je foto’s te bekijken en je blog te lezen! En deze stoel is top! Love to win!

  5. S. Thijssen
   8 december 2016 / 07:54

   Heel leuk en gefeliciteerd! Ik waag een gokje op deze prachtige stoel ?

  6. S. Thijssen
   8 december 2016 / 07:54

   Heel leuk en gefeliciteerd! Ik waag een gokje op deze prachtige stoel ?

  7. Lotte
   8 december 2016 / 08:03

   Gefelici!!! ☆•. Op naar ‘t volgende jaar!
   Had laatst 2nieuwe stoelen gekocht maar daar is vriend toch niet heel blij mee!
   Denk dat hij hier wel heel gelukkig van zou worden! Wat een prachtige stoel!! &Dan is er in iederegeval al 1tje weg. (♧)
   Instagram gewoon.lotte

  8. Lotte
   8 december 2016 / 08:03

   Gefelici!!! ☆•. Op naar ‘t volgende jaar!
   Had laatst 2nieuwe stoelen gekocht maar daar is vriend toch niet heel blij mee!
   Denk dat hij hier wel heel gelukkig van zou worden! Wat een prachtige stoel!! &Dan is er in iederegeval al 1tje weg. (♧)
   Instagram gewoon.lotte

  9. Sophie Cobben
   8 december 2016 / 08:03

   Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je eerste blog verjaardag! ???
   Ik waag graag een kansje op deze mooie stoel. Rustig en simpel qua design maar daardoor wel heel sterk. nu maar duimen geblazen ?.

  10. Sophie Cobben
   8 december 2016 / 08:03

   Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je eerste blog verjaardag! ???
   Ik waag graag een kansje op deze mooie stoel. Rustig en simpel qua design maar daardoor wel heel sterk. nu maar duimen geblazen ?.

  11. Yedrup
   8 december 2016 / 08:10

   Gefeliciteerd! De stoel ziet er naast mooi, ook heel comfortabel uit! Waag graag een kansje voor m’n zus, die volgend jaar haar nieuwbouwhuis mag betrekken en nog helemaal niks heeft aan inrichting haha. Kan ze in ieder geval zitten in stijl. 😉

  12. Yedrup
   8 december 2016 / 08:10

   Gefeliciteerd! De stoel ziet er naast mooi, ook heel comfortabel uit! Waag graag een kansje voor m’n zus, die volgend jaar haar nieuwbouwhuis mag betrekken en nog helemaal niks heeft aan inrichting haha. Kan ze in ieder geval zitten in stijl. 😉

  13. Jeanette
   8 december 2016 / 08:10

   Gefeliciteerd met 1 jaar bloggen! Ik volg je nog niet zo lang op Instagram, maar je foto’s geven me veel inspiratie! Deze stoel zou perfect passen in mijn nieuwe werkkamer. Die in mijn hoofd al helemaal af is, maar in werkelijkheid nog helemaal verbouwd moet worden.

  14. Jeanette
   8 december 2016 / 08:10

   Gefeliciteerd met 1 jaar bloggen! Ik volg je nog niet zo lang op Instagram, maar je foto’s geven me veel inspiratie! Deze stoel zou perfect passen in mijn nieuwe werkkamer. Die in mijn hoofd al helemaal af is, maar in werkelijkheid nog helemaal verbouwd moet worden.

  15. Cynthia Hilderink
   8 december 2016 / 08:14

   Van harte gefeliciteerd met je 1e jubileum!!

   Ik doe héél graag mee! We zijn onze studeerkamer aan het inrichten, maar een mooie stoel is er nog niet. De stijl die ik in gedachten heb is; veel wit, een bureaublad van (gelakt) spaanderplaat, en een achterwand van kurk voor alle notities (of in mijn geval mooie quotes). Deze stoel past naar mijn idee perfect bij dit plaatje!

  16. Cynthia Hilderink
   8 december 2016 / 08:14

   Van harte gefeliciteerd met je 1e jubileum!!

   Ik doe héél graag mee! We zijn onze studeerkamer aan het inrichten, maar een mooie stoel is er nog niet. De stijl die ik in gedachten heb is; veel wit, een bureaublad van (gelakt) spaanderplaat, en een achterwand van kurk voor alle notities (of in mijn geval mooie quotes). Deze stoel past naar mijn idee perfect bij dit plaatje!

  17. marleenvdheijden82
   8 december 2016 / 09:05

   Gefeliciteerd!! 1 jaar, “nog maar” je blog is heel mooi! En ik lees het met veel plezier. Wat ik leuk vind is dat jij meubels hebt die niet iedereen heeft. Zoals bijv. de puikart Tepsie.
   De stoel is ook echt super mooi. Als ik het geld er voor had, kocht ik voor mijn nieuwe tafel direct 6 nieuwe stoelen. Maar dat heb ik niet ? Dus dan probeer ik het maar via deze weg! Deze Norr11 Langue stoel zou werkelijk prachtig aan mijn nieuwe tafel staan. Nu maar duimen draaien!
   Liefs,
   Marleen
   IG: stylingstudiomarleen

  18. marleenvdheijden82
   8 december 2016 / 09:05

   Gefeliciteerd!! 1 jaar, “nog maar” je blog is heel mooi! En ik lees het met veel plezier. Wat ik leuk vind is dat jij meubels hebt die niet iedereen heeft. Zoals bijv. de puikart Tepsie.
   De stoel is ook echt super mooi. Als ik het geld er voor had, kocht ik voor mijn nieuwe tafel direct 6 nieuwe stoelen. Maar dat heb ik niet ? Dus dan probeer ik het maar via deze weg! Deze Norr11 Langue stoel zou werkelijk prachtig aan mijn nieuwe tafel staan. Nu maar duimen draaien!
   Liefs,
   Marleen
   IG: stylingstudiomarleen

  19. 8 december 2016 / 09:21

   Nogmaals gefeliciteerd!! Ik heb je nog maar net ontdekt maar je hebt een hele mooie feed op instagram en je blog is erg inspirerend! Kan ik veel inspiratie uit halen voor ons nieuwe huisje, waar we volgende week de sleutel van krijgen ???

  20. 8 december 2016 / 09:21

   Nogmaals gefeliciteerd!! Ik heb je nog maar net ontdekt maar je hebt een hele mooie feed op instagram en je blog is erg inspirerend! Kan ik veel inspiratie uit halen voor ons nieuwe huisje, waar we volgende week de sleutel van krijgen ???

  21. Merel
   8 december 2016 / 09:34

   Wauw gefeliciteerd zeg! Ik kijk met veel plezier naar de foto’s die je op Instagram plaatst 🙂 en natuurlijk doe ik ook graag mee aan deze geweldige actie! ?
   Geniet van je eenjarig bestaan!
   Liefs

  22. Merel
   8 december 2016 / 09:34

   Wauw gefeliciteerd zeg! Ik kijk met veel plezier naar de foto’s die je op Instagram plaatst 🙂 en natuurlijk doe ik ook graag mee aan deze geweldige actie! ?
   Geniet van je eenjarig bestaan!
   Liefs

  23. MarloesV
   8 december 2016 / 09:43

   Hieperdepiep! Gefeliciteerd! Alweer 1 jaar hele leuke blogs, al volg ik je zelf pas sinds september volgens mij. Toen mocht ik weer rond neuzen omdat we een nieuw huis hebben gekocht.
   Zaterdag verhuizen, en dan nog een half jaar verbouwen en kamperen in het huis en intern verhuizen. Maar uiteindelijk kan ik ook los gaan met stijling.
   Zou het super vinden om deze stoel aan onze tafel te kunnen schuiven, eerste stap naar ander/ nieuw interieur.

   Op naar het volgende jubileum!

  24. MarloesV
   8 december 2016 / 09:43

   Hieperdepiep! Gefeliciteerd! Alweer 1 jaar hele leuke blogs, al volg ik je zelf pas sinds september volgens mij. Toen mocht ik weer rond neuzen omdat we een nieuw huis hebben gekocht.
   Zaterdag verhuizen, en dan nog een half jaar verbouwen en kamperen in het huis en intern verhuizen. Maar uiteindelijk kan ik ook los gaan met stijling.
   Zou het super vinden om deze stoel aan onze tafel te kunnen schuiven, eerste stap naar ander/ nieuw interieur.

   Op naar het volgende jubileum!

  25. 8 december 2016 / 09:49

   Gefeliciteerd! Geniet er van! Ik volg je al een tijdje op Instagram, en ik kijk altijd met veel plezier naar je foto’s ♡. Door jouw foto’s krijg ik inspiratie voor onze nieuwbouw woning ( wat lastig, maar wel heel leuk is om in te richten). Deze stoel zou vast stap 1 zijn ;).

  26. 8 december 2016 / 09:49

   Gefeliciteerd! Geniet er van! Ik volg je al een tijdje op Instagram, en ik kijk altijd met veel plezier naar je foto’s ♡. Door jouw foto’s krijg ik inspiratie voor onze nieuwbouw woning ( wat lastig, maar wel heel leuk is om in te richten). Deze stoel zou vast stap 1 zijn ;).

  27. 8 december 2016 / 10:19

   Er is er 1 jarig HOERA HOERA! Gefeliciteerd, én wat ga je gooeed!!
   Ik doe graag mee, lijkt mij heerlijk zitten! Zo blijf ik tijdens de kerstdagen lekker lang tafelen!

   Liefs,
   @alanajansen

  28. 8 december 2016 / 10:19

   Er is er 1 jarig HOERA HOERA! Gefeliciteerd, én wat ga je gooeed!!
   Ik doe graag mee, lijkt mij heerlijk zitten! Zo blijf ik tijdens de kerstdagen lekker lang tafelen!

   Liefs,
   @alanajansen

  29. Karina
   8 december 2016 / 11:00

   Yay, hien hiep hooray! ?Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Ik ben bezig met mijn eerste huisje verbouwen, dit is zo leuk! Eindelijk zelf kunnen kiezen wat je mooi vindt en I love de Scandinavische style! Mede door al jou leuke en inspirerende Posts heb ik een geweldig concept wat ik wil! Natuurlijk doe ik ook graag een gokje op de stoel deze zou echt super leuk staan! ?

  30. Karina
   8 december 2016 / 11:00

   Yay, hien hiep hooray! ?Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Ik ben bezig met mijn eerste huisje verbouwen, dit is zo leuk! Eindelijk zelf kunnen kiezen wat je mooi vindt en I love de Scandinavische style! Mede door al jou leuke en inspirerende Posts heb ik een geweldig concept wat ik wil! Natuurlijk doe ik ook graag een gokje op de stoel deze zou echt super leuk staan! ?

  31. Cielia
   8 december 2016 / 11:11

   Mooie stoel zeg! Daar hebben we een mooi plekje voor :). Gefeliciteerd!

  32. Cielia
   8 december 2016 / 11:11

   Mooie stoel zeg! Daar hebben we een mooi plekje voor :). Gefeliciteerd!

  33. Dominique
   8 december 2016 / 14:07

   Gefeliciteerd met je 1 jaar bloggen, wat vliegt de tijd toch, en wat is het altijd weer heerlijk om te lezen!
   Deze mooie stoel zou super staan in ons nieuwe huis waar we half januari de sleutel van gaan krijgen!

  34. Dominique
   8 december 2016 / 14:07

   Gefeliciteerd met je 1 jaar bloggen, wat vliegt de tijd toch, en wat is het altijd weer heerlijk om te lezen!
   Deze mooie stoel zou super staan in ons nieuwe huis waar we half januari de sleutel van gaan krijgen!

  35. 8 december 2016 / 16:13

   Ooeeeh! Gefeliciteerd! ? Ik geniet ontzettend van je plaatjes op Instagram, want jouw stijl is bijna hetzelfde als mijn stijl. Ik duim mee voor die mooie stoel.
   Liefs♡

  36. 8 december 2016 / 16:13

   Ooeeeh! Gefeliciteerd! ? Ik geniet ontzettend van je plaatjes op Instagram, want jouw stijl is bijna hetzelfde als mijn stijl. Ik duim mee voor die mooie stoel.
   Liefs♡

  37. Manouk Spoor
   8 december 2016 / 16:35

   Gefeliciteeerd!! Je hebt een super mooi instagram account met een leuke blog! Kijk altijd met plezier. Hele gave stoel dus ik ga duimen!

  38. Manouk Spoor
   8 december 2016 / 16:35

   Gefeliciteeerd!! Je hebt een super mooi instagram account met een leuke blog! Kijk altijd met plezier. Hele gave stoel dus ik ga duimen!

  39. Lisette
   8 december 2016 / 17:10

   Hieper de piep!! Gefeliciteerd! En wat een mooie acties heb je!
   Deze stoel is echt geweldig en zou ik graag een plaatsje aan onze tafel geven.

  40. Lisette
   8 december 2016 / 17:10

   Hieper de piep!! Gefeliciteerd! En wat een mooie acties heb je!
   Deze stoel is echt geweldig en zou ik graag een plaatsje aan onze tafel geven.

  41. 8 december 2016 / 18:01

   Ik word altijd zo blij van de mooie foto’s van jouw inrichting! Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum! Deze stoel is ook weer super, hopelijk mag ik hem snel bij ons aan de eettafel schuiven.

  42. 8 december 2016 / 18:01

   Ik word altijd zo blij van de mooie foto’s van jouw inrichting! Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum! Deze stoel is ook weer super, hopelijk mag ik hem snel bij ons aan de eettafel schuiven.

  43. Marlous
   8 december 2016 / 20:17

   Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van Stijl Inge!!??

  44. Marlous
   8 december 2016 / 20:17

   Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van Stijl Inge!!??

  45. Monique Jongejan
   8 december 2016 / 20:17

   Hiep hiep!! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Omdat onze tripp trapp sinds kort de deur uit is, missen we een zitplaats aan tafel. Hoe gaaf zou t zijn als deze te gekke stoel daarvoor in de plaats komt! Ik ga duimen!!

  46. Monique Jongejan
   8 december 2016 / 20:17

   Hiep hiep!! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Omdat onze tripp trapp sinds kort de deur uit is, missen we een zitplaats aan tafel. Hoe gaaf zou t zijn als deze te gekke stoel daarvoor in de plaats komt! Ik ga duimen!!

  47. sanshuisstijl
   8 december 2016 / 21:20

   Nogmaals van harte met je 1 jarig bestaan! Mooie foto’s en leuk geschreven..

   Ik zou graag kans maken op de mooie eerkamerstoel.. deze staat al een tijdje op m’n wensen lijstje.. Liefs, Sandra – Sanshuisstijl

  48. sanshuisstijl
   8 december 2016 / 21:20

   Nogmaals van harte met je 1 jarig bestaan! Mooie foto’s en leuk geschreven..

   Ik zou graag kans maken op de mooie eerkamerstoel.. deze staat al een tijdje op m’n wensen lijstje.. Liefs, Sandra – Sanshuisstijl

  49. Daniëlle
   9 december 2016 / 06:30

   Hooray! ??? Congrats, Inge! En wat ‘n supertoffe give away! ? Ik doe graag mee!

  50. Daniëlle
   9 december 2016 / 06:30

   Hooray! ??? Congrats, Inge! En wat ‘n supertoffe give away! ? Ik doe graag mee!

  51. Emmy Slabbers
   9 december 2016 / 06:50

   Wauw wat leuk, het eerste feestje! Net zo leuk is deze giveaway! Wat zou deze stoel ook mooi bij ons staan.

  52. Emmy Slabbers
   9 december 2016 / 06:50

   Wauw wat leuk, het eerste feestje! Net zo leuk is deze giveaway! Wat zou deze stoel ook mooi bij ons staan.

  53. Merve
   9 december 2016 / 08:21

   Gefeliciteerd!!! Deze mooie stoel zou fantastisch staan naast mijn nieuwe eethoek.

  54. Merve
   9 december 2016 / 08:21

   Gefeliciteerd!!! Deze mooie stoel zou fantastisch staan naast mijn nieuwe eethoek.

  55. Bernice
   9 december 2016 / 09:24

   Hieperdepiep hoeraaaa. ?
   Wat een mooie stoel. Het is zo leuk om steeds weer nieuwe merken te leren kennen door je blogs. Deze stoel zou mijn werkplek echt af maken. Ik waag een kansje.

  56. Bernice
   9 december 2016 / 09:24

   Hieperdepiep hoeraaaa. ?
   Wat een mooie stoel. Het is zo leuk om steeds weer nieuwe merken te leren kennen door je blogs. Deze stoel zou mijn werkplek echt af maken. Ik waag een kansje.

  57. Anja
   9 december 2016 / 08:50

   Gefeliciteerd hoor! Ik doe graag mee aan deze winactie want vindt het een prachtig stoeltje die hier overal in huis wel past!

  58. Anja
   9 december 2016 / 08:50

   Gefeliciteerd hoor! Ik doe graag mee aan deze winactie want vindt het een prachtig stoeltje die hier overal in huis wel past!

  59. Elma (home_by_el)
   9 december 2016 / 12:04

   Ook hier nogmaals van harte gefeliciteerd met alweer het 1 jarig bestaan van Stijlinge. Ik volg je met veel plezier op Insta. Uiteraard ding ik dan ook graag mee naar de prachtige stoel!

  60. Elma (home_by_el)
   9 december 2016 / 12:04

   Ook hier nogmaals van harte gefeliciteerd met alweer het 1 jarig bestaan van Stijlinge. Ik volg je met veel plezier op Insta. Uiteraard ding ik dan ook graag mee naar de prachtige stoel!

  61. Kelly
   9 december 2016 / 12:21

   Prachtige stoel! ? Fantastisch voor mijn eerste eigen appartementje aan een gezellige ronde tafel! Love it!

  62. Kelly
   9 december 2016 / 12:21

   Prachtige stoel! ? Fantastisch voor mijn eerste eigen appartementje aan een gezellige ronde tafel! Love it!

  63. Nanja Olivier
   9 december 2016 / 13:42

   Oh la la! Dat zou echt fijn zijn, net een nieuw huis en nu arme sloebers…wat een mooie stoel en ik ga graag de uitdaging aan met het lot…en als ie echt zo lange uren zitbaar is dan koop ik er ooit nog 1!

  64. Nanja Olivier
   9 december 2016 / 13:42

   Oh la la! Dat zou echt fijn zijn, net een nieuw huis en nu arme sloebers…wat een mooie stoel en ik ga graag de uitdaging aan met het lot…en als ie echt zo lange uren zitbaar is dan koop ik er ooit nog 1!

  65. Paula Beuls
   9 december 2016 / 17:08

   Heel mooie stoel ook voor een senior ?!

  66. Paula Beuls
   9 december 2016 / 17:08

   Heel mooie stoel ook voor een senior ?!

  67. Lonneke
   9 december 2016 / 18:49

   Gefeliciteerd!! En prachtig dat je nu dan deze mooie stoel mag weg geven. Ik zou hem heeeeel graag willen! Fijn weekend

  68. Lonneke
   9 december 2016 / 18:49

   Gefeliciteerd!! En prachtig dat je nu dan deze mooie stoel mag weg geven. Ik zou hem heeeeel graag willen! Fijn weekend

  69. Heidi
   10 december 2016 / 10:44

   Gefeliciteerd! Geweldige stoel… Zou een fantastisch begin zijn van een nieuwe serie eetkamerstoelen (lees; hard nodig!!)

   Groetjes, Heidi
   @doddigdagboek

  70. Heidi
   10 december 2016 / 10:44

   Gefeliciteerd! Geweldige stoel… Zou een fantastisch begin zijn van een nieuwe serie eetkamerstoelen (lees; hard nodig!!)

   Groetjes, Heidi
   @doddigdagboek

  71. Laura
   10 december 2016 / 10:48

   Gefeliciteerd met je blog! Geniet maar van deze mijlpaal. Ik volg je vooral op Instagram, maar je blog is ook erg inspirerend! Ik doe graag mee met de winactie.

  72. Laura
   10 december 2016 / 10:48

   Gefeliciteerd met je blog! Geniet maar van deze mijlpaal. Ik volg je vooral op Instagram, maar je blog is ook erg inspirerend! Ik doe graag mee met de winactie.

  73. Marloes
   10 december 2016 / 16:41

   Gefeliciteerd met je eerste jaar! Ik zag deze prachtige stoel voorbij komen en dacht daar zou ik wel graag kans op willen maken ; heel veel succes het volgende jaar met je blogs. X

  74. Marloes
   10 december 2016 / 16:41

   Gefeliciteerd met je eerste jaar! Ik zag deze prachtige stoel voorbij komen en dacht daar zou ik wel graag kans op willen maken ; heel veel succes het volgende jaar met je blogs. X

  75. Ellen Scholte
   10 december 2016 / 17:16

   Gefeliciteerd met deze mijlpaal!! Ik maak natuurlijk graag kans op zo’n prachtig stoeltje aangezien ik bezig ben om ons interieur op te krikken zou deze perfect zijn!! X

  76. Ellen Scholte
   10 december 2016 / 17:16

   Gefeliciteerd met deze mijlpaal!! Ik maak natuurlijk graag kans op zo’n prachtig stoeltje aangezien ik bezig ben om ons interieur op te krikken zou deze perfect zijn!! X

  77. Krista
   10 december 2016 / 19:32

   Oeh! Die stoel past perfect bij de rest van mijn witte-stoelen-verzameling!

   Veel succes&plezier in jouw tweede (blog)jaar.

   Krista (@krisisthuis)

  78. Krista
   10 december 2016 / 19:32

   Oeh! Die stoel past perfect bij de rest van mijn witte-stoelen-verzameling!

   Veel succes&plezier in jouw tweede (blog)jaar.

   Krista (@krisisthuis)

  79. Renate Folman
   10 december 2016 / 21:00

   Van harte met je succesvolle blog! Ik wil heel graag deze mooie stoel winnen. Zou voor mij de 1e keer zijn ?

  80. Renate Folman
   10 december 2016 / 21:00

   Van harte met je succesvolle blog! Ik wil heel graag deze mooie stoel winnen. Zou voor mij de 1e keer zijn ?

  81. Liesbeth
   12 december 2016 / 19:15

   Supergaaafffff! Ik doe heel graag mee met je winactie!

  82. Liesbeth
   12 december 2016 / 19:15

   Supergaaafffff! Ik doe heel graag mee met je winactie!

  83. Danielle (ig: dailydoseofdaan)
   14 december 2016 / 11:21

   Gefeliciteerd lieve Inge! Ik volg je met veel plezier. Het zou fijn zijn om deze mooie stoel aan de kersttafel bij te mogen bijschuiven, ik waag graag een kansje!

  84. Danielle (ig: dailydoseofdaan)
   14 december 2016 / 11:21

   Gefeliciteerd lieve Inge! Ik volg je met veel plezier. Het zou fijn zijn om deze mooie stoel aan de kersttafel bij te mogen bijschuiven, ik waag graag een kansje!

  85. Doreen Distel-Derks
   14 december 2016 / 12:26

   Gefeliciteerd Inge met je eerste verjaardag! Wat een leuke #giveaway heb je! Ik doe zeker mee, deze stoel past perfect in onze pas gerenoveerde keuken. Ik ben al tijden op zoek naar 8 verschillende stoelen voor bij mijn eettafel, dit zou de perfecte eerste start zijn! Dus ik doe graag mee!

  86. Doreen Distel-Derks
   14 december 2016 / 12:26

   Gefeliciteerd Inge met je eerste verjaardag! Wat een leuke #giveaway heb je! Ik doe zeker mee, deze stoel past perfect in onze pas gerenoveerde keuken. Ik ben al tijden op zoek naar 8 verschillende stoelen voor bij mijn eettafel, dit zou de perfecte eerste start zijn! Dus ik doe graag mee!

  87. Lizzy
   14 december 2016 / 13:37

   Lieve Inge,

   Van harte met je jubileum jaar! Dankzij jouw inspirerende praatjes en plaatjes heeft mijn interieur de Scandinavische look gekregen waarbij ik mij helemaal thuis voel. Dank daarvoor! Ik ben nog altijd aan het speuren naar ‘de’ ideale (lees stevige) stoel die om mijn witte ronde eettafel past om mijn (bescheiden uitgedrukt) flinke wederhelft lekker op te kunnen laten zitten (nu maar hopen dat hij dit niet leest?) Ik doe dus graag mee met de winactie want heb tot nu toe geen enkel geschikt en betaalbaar exemplaar kunnen vinden.
   Liefs,
   Lizzy

  88. Lizzy
   14 december 2016 / 13:37

   Lieve Inge,

   Van harte met je jubileum jaar! Dankzij jouw inspirerende praatjes en plaatjes heeft mijn interieur de Scandinavische look gekregen waarbij ik mij helemaal thuis voel. Dank daarvoor! Ik ben nog altijd aan het speuren naar ‘de’ ideale (lees stevige) stoel die om mijn witte ronde eettafel past om mijn (bescheiden uitgedrukt) flinke wederhelft lekker op te kunnen laten zitten (nu maar hopen dat hij dit niet leest?) Ik doe dus graag mee met de winactie want heb tot nu toe geen enkel geschikt en betaalbaar exemplaar kunnen vinden.
   Liefs,
   Lizzy

  89. Sanne van rooijen
   14 december 2016 / 21:24

   Ook hier doe ik graag mee! Heel mooi stoeltje! Zou te gek zijn bij mij! ?.. Gefeliciteerd met je mijlpaal!

  90. Sanne van rooijen
   14 december 2016 / 21:24

   Ook hier doe ik graag mee! Heel mooi stoeltje! Zou te gek zijn bij mij! ?.. Gefeliciteerd met je mijlpaal!

  91. Bianca Beckers
   16 december 2016 / 15:45

   Allereerst gefeliciteerd!!
   Ik zou hem graag winnen voor op de slaapkamer van mijn zoontje!!
   Deze hebben we gisteren opnieuw ingericht waardoor het wat ruimtelijker is geworden.
   Maar helaas heeft zijn bureau stoel het gisteren begeven doordat we die als ‘trapje’ hebben gebruikt om iets op te hangen. Deze stoel zou een perfecte vervanger zijn en past super stoer in zijn slaapkamer!
   Vingers crossed voor mijn zoontje Joppe!

  92. Bianca Beckers
   16 december 2016 / 15:45

   Allereerst gefeliciteerd!!
   Ik zou hem graag winnen voor op de slaapkamer van mijn zoontje!!
   Deze hebben we gisteren opnieuw ingericht waardoor het wat ruimtelijker is geworden.
   Maar helaas heeft zijn bureau stoel het gisteren begeven doordat we die als ‘trapje’ hebben gebruikt om iets op te hangen. Deze stoel zou een perfecte vervanger zijn en past super stoer in zijn slaapkamer!
   Vingers crossed voor mijn zoontje Joppe!

  93. Claudia Muller-Kosters
   16 december 2016 / 17:03

   Gefeliciteerd!! Ik zou die mooie stoel graag winnen voor op de kamer van ons ventje. Hij is ook net 1 geworden, dus dat is voorbestemd ?

  94. Claudia Muller-Kosters
   16 december 2016 / 17:03

   Gefeliciteerd!! Ik zou die mooie stoel graag winnen voor op de kamer van ons ventje. Hij is ook net 1 geworden, dus dat is voorbestemd ?

  95. Irene
   18 december 2016 / 07:33

   Wat een gave stoel!! Ik vind je foto’s op instagram geweldig en zag dus inderdaad de stoel al voorbij komen? in januari krijgt onze woonkamer een metamorfose en deze stoel zou er perfect bij passen dus heel graag maak ik een kansje op deze stoel?

  96. Irene
   18 december 2016 / 07:33

   Wat een gave stoel!! Ik vind je foto’s op instagram geweldig en zag dus inderdaad de stoel al voorbij komen? in januari krijgt onze woonkamer een metamorfose en deze stoel zou er perfect bij passen dus heel graag maak ik een kansje op deze stoel?

  97. 18 december 2016 / 21:13

   Beste Inge,

   Allereerst hartelijk gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum. En wat onwijs leuk om je blog te lezen. Jouw huisje is zeker Pinterest-bord waardig. Ik haal dan ook je nodige dosis inspiratie uit jouw interieur.

   Mijn vriend en ik hebben namelijk vorige week her contract voor ons allereerste koophuis getekend. Spannend maar vooral heel erg leuk!

   En het leukste deel komt er nu aan: shoppen! Deze stoel past dan ook perfect binnen onze stijl: Scandinavisch minimalisme met een vleugje industrieel. Het lijkt ons dan ook onwijs leuk deze stoel te mogen winnen.

   Liefs,
   Sanne

  98. 18 december 2016 / 21:13

   Beste Inge,

   Allereerst hartelijk gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum. En wat onwijs leuk om je blog te lezen. Jouw huisje is zeker Pinterest-bord waardig. Ik haal dan ook je nodige dosis inspiratie uit jouw interieur.

   Mijn vriend en ik hebben namelijk vorige week her contract voor ons allereerste koophuis getekend. Spannend maar vooral heel erg leuk!

   En het leukste deel komt er nu aan: shoppen! Deze stoel past dan ook perfect binnen onze stijl: Scandinavisch minimalisme met een vleugje industrieel. Het lijkt ons dan ook onwijs leuk deze stoel te mogen winnen.

   Liefs,
   Sanne

  99. Linda
   19 december 2016 / 16:18

   Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum van je blog. En wat is dit een gave win-actie! Deze stoel is prachtig en zou heel mooi staan aan onze eettafel. We willen graag 4 verschillende stoelen en met deze mooie NOR11 hebben we al een heel goed begin gemaakt!

  100. Linda
   19 december 2016 / 16:18

   Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum van je blog. En wat is dit een gave win-actie! Deze stoel is prachtig en zou heel mooi staan aan onze eettafel. We willen graag 4 verschillende stoelen en met deze mooie NOR11 hebben we al een heel goed begin gemaakt!

  101. Steef
   20 december 2016 / 19:01

   Wauw dat is een leuk stoeltje.. Past perfect bij de stijl die jij hebt en die jouw blog ook uitstraalt..
   Nu mijn huis ook meer naar de Scandinavische stijl gaat zou deze ook bij mij goed passen..

  102. Steef
   20 december 2016 / 19:01

   Wauw dat is een leuk stoeltje.. Past perfect bij de stijl die jij hebt en die jouw blog ook uitstraalt..
   Nu mijn huis ook meer naar de Scandinavische stijl gaat zou deze ook bij mij goed passen..

  103. Karlijn v Gestel
   20 december 2016 / 19:03

   Gelukkig kom ik nog op tijd achter deze win actie! Het lijkt me super om deze mooie stoel aan mijn eettafel te zetten, binnenkort in mijn appartementje! Finkers crossed!

   En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum! Fijne feestdagen.

  104. Karlijn v Gestel
   20 december 2016 / 19:03

   Gelukkig kom ik nog op tijd achter deze win actie! Het lijkt me super om deze mooie stoel aan mijn eettafel te zetten, binnenkort in mijn appartementje! Finkers crossed!

   En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum! Fijne feestdagen.

  105. 20 december 2016 / 19:05

   Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan! En wat een mooie stoel mag je weggeven, hij staat heel mooi in jullie huis. Ik doe graag mee om er ook een te winnen 🙂

  106. 20 december 2016 / 19:05

   Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan! En wat een mooie stoel mag je weggeven, hij staat heel mooi in jullie huis. Ik doe graag mee om er ook een te winnen 🙂

  107. Karola
   20 december 2016 / 19:12

   Wauw, wat een mooie Scandinavische stoel. Wat zou hij mooi staan aan mijn Scandinavische kersttafel

  108. Karola
   20 december 2016 / 19:12

   Wauw, wat een mooie Scandinavische stoel. Wat zou hij mooi staan aan mijn Scandinavische kersttafel

  109. Samiya
   20 december 2016 / 19:14

   Wat leuk zeg? Ik zou deze stoel heel goed kunnen gebruiken voor mijn eerste nieuwe huisje. Ik wil een moderne inrichting . Maar toch wel een beetje na mijn smaak inrichten, zodat het echt mijn huisje word. En daar past deze mooie stoel heel goed bij. Hij is stoer en rustiek. Maar door de lichte kleuren weer heel zacht, rustig en lief . ??? En nu duimen maar?

  110. Samiya
   20 december 2016 / 19:14

   Wat leuk zeg? Ik zou deze stoel heel goed kunnen gebruiken voor mijn eerste nieuwe huisje. Ik wil een moderne inrichting . Maar toch wel een beetje na mijn smaak inrichten, zodat het echt mijn huisje word. En daar past deze mooie stoel heel goed bij. Hij is stoer en rustiek. Maar door de lichte kleuren weer heel zacht, rustig en lief . ??? En nu duimen maar?

  111. 20 december 2016 / 19:17

   Waarom heb ik dit niet eerder gezien ? Ge-wel-dig, wat een leuke kans. Ik doe graag op de valreep mee.
   Gefeliciteerd met je 1e jaar, benieuwd wat je volgend jaar met ons gaat delen.
   Fijne avond!
   Groetjes, Mirjam

  112. 20 december 2016 / 19:17

   Waarom heb ik dit niet eerder gezien ? Ge-wel-dig, wat een leuke kans. Ik doe graag op de valreep mee.
   Gefeliciteerd met je 1e jaar, benieuwd wat je volgend jaar met ons gaat delen.
   Fijne avond!
   Groetjes, Mirjam

  113. 20 december 2016 / 19:21

   Ooh wat een leuke give away! Ik kan het zooooo goed gebruiken! Ben nu bezig met het herinrichten van mijn eethoek – tafel heb ik al gekocht. Maar omdat ik nu een bar tafel heb staan heb ik dus geen stoelen die bij mijn nieuwe tafel passen. ..

  114. 20 december 2016 / 19:21

   Ooh wat een leuke give away! Ik kan het zooooo goed gebruiken! Ben nu bezig met het herinrichten van mijn eethoek – tafel heb ik al gekocht. Maar omdat ik nu een bar tafel heb staan heb ik dus geen stoelen die bij mijn nieuwe tafel passen. ..

  115. 20 december 2016 / 19:31

   Leuke blog en Prachtige stoel! Zelf denk stiekem ook wel leuk om iemand zo’n leuk kado te kunnen geven ? ( tenminste dat lijkt mij haha) geniet van je jubileum!
   @juulbots

  116. 20 december 2016 / 19:31

   Leuke blog en Prachtige stoel! Zelf denk stiekem ook wel leuk om iemand zo’n leuk kado te kunnen geven ? ( tenminste dat lijkt mij haha) geniet van je jubileum!
   @juulbots

  117. Kim
   20 december 2016 / 19:36

   Superleuke stoel, doe graag mee!

  118. Kim
   20 december 2016 / 19:36

   Superleuke stoel, doe graag mee!

  119. 20 december 2016 / 20:48

   Wauw super mooi! Laat ik nu net heel graag een nieuwe eettafel plus stoelen willen!

  120. 20 december 2016 / 20:48

   Wauw super mooi! Laat ik nu net heel graag een nieuwe eettafel plus stoelen willen!

  121. Meral
   20 december 2016 / 20:50

   Wat een mooie stoel! Mijn bruine leren stoelen zijn echt aan vervanging toe en dit is een superleuk begin! Wit staat zo fris.

  122. Meral
   20 december 2016 / 20:50

   Wat een mooie stoel! Mijn bruine leren stoelen zijn echt aan vervanging toe en dit is een superleuk begin! Wit staat zo fris.

  123. Brigit
   20 december 2016 / 20:53

   Gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum. Ik doe heel graag mee aan de winactie. Ik kan deze stoel heel goed gebruiken als ik ga verhuizen.

  124. Brigit
   20 december 2016 / 20:53

   Gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum. Ik doe heel graag mee aan de winactie. Ik kan deze stoel heel goed gebruiken als ik ga verhuizen.

  125. Emma van den Bosch
   20 december 2016 / 21:03

   De win actie sluit bijna, dus even snel nog proberen mee te doen!
   Dit stoeltje zou prachtig staan aan onze eettafel, tussen onze andere witte stoelen. Het zou zo leuk zijn om een keer iets te winnen! 🙂

  126. Emma van den Bosch
   20 december 2016 / 21:03

   De win actie sluit bijna, dus even snel nog proberen mee te doen!
   Dit stoeltje zou prachtig staan aan onze eettafel, tussen onze andere witte stoelen. Het zou zo leuk zijn om een keer iets te winnen! 🙂

  127. Milou vd Helm
   20 december 2016 / 21:37

   Kleine kans dat ik weer iets win! Maar wat zou hij m’n eethoek compleet maken!!! ? Doe toch graag nog even mee, want hij is een beauty!! ?

  128. Milou vd Helm
   20 december 2016 / 21:37

   Kleine kans dat ik weer iets win! Maar wat zou hij m’n eethoek compleet maken!!! ? Doe toch graag nog even mee, want hij is een beauty!! ?

  129. 20 december 2016 / 21:38

   Wauw wat een te gekke stoel ?
   Ik doe heel erg graag mee om deze mooierd te winnen!!
   Duimen ??

  130. 20 december 2016 / 21:38

   Wauw wat een te gekke stoel ?
   Ik doe heel erg graag mee om deze mooierd te winnen!!
   Duimen ??

  131. Maartjepaardestaartje
   20 december 2016 / 22:45

   Nog laat even op instagram kijken en in 1 klap verliefd op dit stoeltje. Ik ‘ding’ graag mee. Staat vast heel mooi bij onze eettafel. ( keep my fingers crossed )??

  132. Maartjepaardestaartje
   20 december 2016 / 22:45

   Nog laat even op instagram kijken en in 1 klap verliefd op dit stoeltje. Ik ‘ding’ graag mee. Staat vast heel mooi bij onze eettafel. ( keep my fingers crossed )??

  133. Tineke de Jager
   21 december 2016 / 09:02

   Ho ho ho geweldige stoel wat zou die goed bij mijn kersttafel passen en mijn andere stoelen ho.ho ho

  134. Tineke de Jager
   21 december 2016 / 09:02

   Ho ho ho geweldige stoel wat zou die goed bij mijn kersttafel passen en mijn andere stoelen ho.ho ho

  135. Dinah
   21 december 2016 / 14:02

   Ik doe heel graag nog even op de valreep mee!! Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan….. was een goede stap, want het is een geweldig blog. Hou van je stijl!!

  136. Dinah
   21 december 2016 / 14:02

   Ik doe heel graag nog even op de valreep mee!! Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan….. was een goede stap, want het is een geweldig blog. Hou van je stijl!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?