Stijlinge 1 jaar  | give-away part 1 

1 jaar geleden durfde ik het aan om mijn eigen blog online te zetten en te delen met jullie allemaal. Spannend natuurlijk maar ook met heel veel enthousiasme dit ‘avontuur’ aangegaan. Nu kijk ik terug op een prachtig jaar met hele mooie samenwerkingen van prachtige merken, veel inspiratie en ook heel veel lol. Omdat ik zo dankbaar ben voor al mijn trouwe lezers, maar ook blij wordt van al die leuke reacties heb ik vanwege mijn eerste jubileum niet één maar twee! hele gave winactie’s voor jullie klaar staan. We beginnen vandaag met een prachtig eetkamerstoel waar je hart, als (Scandinavisch) interieur gek harder van gaat kloppen. Als jullie goed hebben opgelet, hadden jullie op mijn Instagram account kunnen zien dat ik een nieuw stoeltje aan de eettafel hebt. Dit is de NOR11 uit de webshop van Sterk Online, één van mijn favoriete webshops met prachtige Scandinavische merken maar ook Dutch design, zoals Puik-Art. De NOR11 Langue Original is het perfecte stoeltje in een Scandinavische inrichting. Maar door zijn berken frame en witte kunstof zitting past deze mooie stoel ook voortreffelijk in andere stijlen. Hij blend helemaal in aan mijn nieuwe eettafel passen en ik moet eerlijk zeggen dat ik een hele grote crush heb gekregen. Want naast dat hij prachtig van design is, zit hij ook fantastisch. Je zou hier uren in kunnen zitten om heerlijk te dineren en lekker lang na te tafelen.NOR11 is een jong merk dat in 2011 gestart is in Denemarken. En zoals we van de Scandinavische landen wel kunnen verwachten, heeft ook dit merk prachtige designs in hun lijn waar je ontzettend blij van wordt. En waar ik dan weer heel blij van wordt is dat ik vanwege mijn jubileum, namens Sterk Online één NOR11 Langue stoel mag verloten onder één van mijn blog lezers. Hieronder lees je wat je daarvoor moet doen. Om kans te maken op deze geweldige NOR11 Langue stoel hoef je alleen een berichtje achter te laten onder deze blogpost en Sterk Online even te volgen op Instagram. Als je wilt mag je één van mijn blogfoto’s reposten met de #stijlingegiveawaypart1, maar dat is niet verplicht. 

De winactie is afgelopen! 

De winnaar van de NOR11 Langue stoel is geworden:

Dominique:

Gefeliciteerd met je 1 jaar bloggen, wat vliegt de tijd toch, en wat is het altijd weer heerlijk om te lezen! Deze mooie stoel zou super staan in ons nieuwe huis waar we half januari de sleutel van gaan krijgen! 

Gefeliciteerd! Wil je een mailtje sturen naar stijlinge@gmail.com! 

Iedereen heel erg bedankt voor het mee doen! En niet getreurd als je niet gewonnen hebt, ik heb nog een leuk verrassing voor jullie om het einde van het jaar te vieren! Liefs,

Inge