fbpx
 • Inmeten, monteren en een sneak peak van de slaapkamervloer

  In één van mijn vorige blogs vertelde ik over mijn bezoek aan de winkel van Tapijtcentrum. Mocht je deze blog gemist hebben, je kan de blog hier terug lezen! Ik bezocht de winkel in Ede om een nieuwe vloer uit te kiezen voor de slaapkamer boven. Omdat ik toch al in de winkel was en ze daar ook de mooiste houten jaloezieën hebben hangen, heb ik ook gelijk nieuwe raambekleding gekocht voor Jace zijn slaapkamer.

  Tijdens mijn bezoek werd er gelijk een afspraak gemaakt om de raambekleding en de vloer op te meten. Heel handig want zo weet je dat je niet teveel of te weinig besteld. Ook werd er gelijk gekeken waar er hoge plinten konden komen en waar er eventueel lage plak plinten moesten komen. Zo kwam ik er achter dat er bij de zijkanten van de kamer alleen plakplinten konden komen. Daar zitten namelijk twee kruipruimtes die toch toegankelijk moesten blijven, Ook al kom ik er eigenlijk nooit achter.

  Afgelopen maandag werd de vloer plus de plinten al vast bezorgd. Zo kan de vloer acclimatiseren aan de temperatuur. Het blijft natuurlijk een product van hout wat nog uit kan zetten. Wat ik zo fijn vindt aan de bezorging is dat ze alles op de eerste verdieping hebben bezorgd. Ik was bang dat ik zelf nog aan de sjouw moest, wan meestal bezorgen zulke diensten maar tot aan de drempel. Maar gelukkig werd het allemaal netjes voor mij gedaan, super fijn.

  De woensdag erop was het eindelijk zo ver. Twee monteurs, Ronnie Huisman en Nigel, kwamen langs om de vloer in de slaapkamer te leggen en netjes af te werken met plinten. Bij Tapijtcentrum werken alleen professionele monteurs en dat is ook heel goed te zien! Ze werken netjes, snel en de vloer lag er in no time in. Ook al het afval wordt netjes opgeruimd en meegenomen. Je zit dus zelf niet met alle rotzooi achteraf! Zo fijn!Wat ik ook heel netjes vindt is dat ze alles even netje overleggen. Ik zal even een voorbeeld benoemen. Bij een muur liep de vloer niet recht. Dat gaf wat problemen met de plinten. Ze hebben toen netjes uitgelegd welke oplossingen uitgevoerd konden worden en gaven ook advies waar hun voorkeur voor zou gaan. Maar ik mocht beslissen wat ik graag wilde en dat werd dan ook netjes uitgevoerd. Maar natuurlijk heb ik hun advies gevolgd, professionals weten het vaak toch beter toch?!

  Het eindresultaat is prachtig geworden. In een volgend blog zal ik jullie het gehele eind plaatje laten zien. Maar ik wilde jullie toch alvast een kleine sneak peak geven van de kleur van het laminaat en hoe één hoekje er nu uitziet. Nu is het alleen nog even wachten op de houten jaloezieën voor Jace zijn kamer. Die levertijd duurde iets langer, maar zal ook binnenkort gemonteerd worden. Ik kan in ieder geval niet wachten. Benieuwd welk soort laminaat dit is? Klik dan op de link en zie direct wat ik bestelde!

  Wil je meer inspiratie zien? Lees dan mijn blog over:

  Een heerlijk plaid voor de koude dagen

  of

  Eindresultaat van mijn ‘nieuwe’ slaapkamer

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Tapijtcentrum.

  Volg:
  0
  Delen:

  6 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?