fbpx
 • Nooit genoeg plaids in huis

  Mijn motto is dat je nooit genoeg kussens en plaids kan hebben. Op mijn bank kan je daarom een selectie van mijn kussens vinden en ook in de berging ligt nog een hele verzameling. Het blijft leuk om ze af en toe om te wisselen om zo een hele andere sfeer te creëren. Hetzelfde geldt voor mooie plaids. Twee weken geleden schreef ik al een blog over een hele mooie roze plaid, je kan de blog hier vinden. Maar zoals ik al zei kan je ook nooit genoeg plaids en dekens hebben. Daarom wijt ik deze blog aan mijn nieuwste aanwinst, een prachtige roze wollen deken van Panapufa.

  Een paar maanden geleden kwam ik in contact met Magda, de eigenaresse van Panapufa die alle producten zelf maakt. Ze vroeg of ik interesse had om een handgemaakt wollen kussen te ontvangen. Enthousiast als ik was stemde ik daar in en koos een mooi kleurtje. Voor het kussen zocht ik een mooie grijs tint uit. Op dat moment durfde ik het nog niet aan om een wat meer gedurfdere kleur uit te kiezen. Na aankomst was ik blij verrast. Het ronde kussen was nog mooier dan op de plaatjes en het werd direct mijn favoriete item om mee te stylen in huis.

  Een aantal maanden daarna introduceerde Panapufa een nieuwe powder kleur voor haar wol. Een hele mooie zacht roze kleur die perfect in mijn huis past. Ik wist gelijk dat ik deze kleur wilde gebruiken voor een wollen deken. Zo’n heerlijk warme deken is super fijn om onder te kruipen maar ook heel ideaal om hoekjes mee te stylen. Wat ik als interieur gek natuurlijk ook wel erg belangrijk vindt.

  Mijn geduld werd wel een beetje op de proef gesteld. Postnl was waarschijnlijk mijn pakket kwijt. Magda stelde al voor om een nieuwe deken op te sturen, maar we wilde het toch nog even afwachten. Gelukkig was het pakket weer gevonden en werd hij na twee weken eindelijk bezorgd. Toen ik hem uitpakte kreeg ik direct een grote glimlach op mij gezicht. Want wat was deze deken het waard om op te wachten. De kleur is prachtig en hij is zo mooi gebreid.

  Met deze prachtige wollen deken erbij weet ik nu helemaal zeker dat wij er warmpjes bij zitten aankomende winter. Dus aan de ene kant baal ik wel dat de temperaturen over de 20 graden gaan aankomende week. Maar ik wacht geduldig af tot het weer wat frisser wordt. En tot die tijd gebruik ik hem om leuke hoekjes mooi mee te stylen.

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Panapufa.

  Volg:
  0
  Delen:

  6 Reacties

  1. 23 september 2017 / 17:34

   Een hele mooie kleur zeg! Mooie toevoeging in een rustig interieur en het lijkt mij heerlijk warm. 🙂

  2. 23 september 2017 / 17:34

   Een hele mooie kleur zeg! Mooie toevoeging in een rustig interieur en het lijkt mij heerlijk warm. 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?