fbpx
 • Bezoek Tapijtcentrum + nieuwe vloer en raambekleding bestellen

  Vandaag heb ik eindelijk een nieuwe vloer voor mijn slaapkamer uitgezocht. Zoals jullie vast wel weten ben ik daar namelijk helemaal niet blij mee en vind ik het een doorn in het oog. Al een geruime tijd wilde ik dit dan ook aanpakken. Maar je zal het vast wel herkennen dat er dan weer van alles tussenkomt waardoor dit klusje elke keer naar voren wordt geschoven. Maar vandaag was dan eindelijk de dag dat ik een nieuwe vloer heb uitgekozen en zelfs hebt besteld.

  Op de website van Tapijtcentrum had ik al een aantal laminaat soorten gespot die aan mijn wensen voldeden. Zo zou ik graag een lichte laminaat kleur willen met een rustige houtnerf. Een goede basis, zoals de vloer, vind ik heel belangrijk omdat je dan gemakkelijk je stijl in huis kan aanpassen. Ook vind ik het fijn als een vloer niet te aanwezig is. Maar om mijn keuze definitief te maken ben ik naar de winkel gegaan om alles even in het echt te zien en te voelen. Dat komt namelijk toch net even anders over dan alleen een foto. Gelukkig zitten de winkels van Tapijtcentrum door heel Nederland dus ik hoefde er niet ver voor te reizen. Ideaal dus.

  Omdat ik al een aantal voorkeuren gemaakt online maakte de keuze in de winkel wat makkelijker. Want er is zo ontzettend veel keus dat ik er anders een gezellig middagje weg van had kunnen maken. Samen met de verkoper heb ik mijn keuze’s tot 4 soorten gemaakt. Wat ik ook fijn vindt is dat ze van alles soorten een losse staal hebben. Zo kan je de mogelijkheden makkelijk naast elkaar leggen en een goede keuze maken. Wat natuurlijk nog steeds super lastig blijft. Maar mijn eerste keus online, is ook de definitieve keuze geworden. Toch grappig dat iets zo goed overeenkomt in het echt als online.

  In de winkel van Tapijtcentrum wordt je wel erg hebberig. Zo kan je ook jouw trappen laten bekleden wat eigenlijk ook nog op mijn to do lijstje staat. Maar ze hebben ook ontzettend veel keuze in raambekleding, zoals gordijnen en houten jaloezieën. Hele mooie houten jaloezieën die ik graag ook nog voor Jace zijn kamer wil. Ik heb mij daarom ook even laten informeren over wat ik het beste kan doen voor zijn kamer. Zelf twijfelde ik nog tussen zwarte of witte houten jaloezieën. Zwart leek mij namelijk heel stoer staan in z’n vooral monochrome kamer. Maar omdat de kamer aan de woonkamer grenst, twijfelde ik om voor wit te gaan. Die hangen namelijk ook al in deze kamer en zouden een mooi geheel samen vormen. Door goed advies van de verkoper heb ik uiteindelijk ook voor wit gekozen. Niet omdat het bij de woonkamer past. Maar omdat Jace zijn kamer op het noorden ligt, en het door zwarte latten nog donkerder zou worden. Op wit weerkaatst het ligt juist, terwijl zwart het tegenhoudt. Dit advies heeft mij echt geholpen om een goede keuze te maken.

  Iorth+qoR5GBUcTtHubwIAWelk laminaat ik gekozen hebt houd ik nog even voor mijzelf tot ik het resultaat aan jullie kan laten zien. Maar eerst komen ze van Tapijtcentrum nog langs om alles even goed op te meten. Zo weet je zeker dat je nooit te veel of te weinig besteld, erg fijn!fullsizeoutput_154c

  Wat voor kleur laminaat denken jullie dat ik besteld hebt?

  Wil je meer inspiratie zien over deze slaapkamer make-over? Lees dan mijn blog over:

  Eindresultaat ‘nieuwe’ slaapkamer

  of

  Inmeten, monteren en een sneak peak van de nieuwe slaapkamervloer

  Liefs,

  Inge

  Deze blog is geschreven in samenwerking met Tapijtcentrum

  Volg:
  0
  Delen:

  5 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?