fbpx
 • Tegeltjes op de salontafel

  Een tijdje geleden schreef ik een blog dat ik over was gegaan van een bijzettafel naar één salontafel. Ik miste de gezelligheid wat een salontafel met zich mee bracht en wilde ook wel eens op een normale manier mijn drinken en eten neer kunnen zetten. Het is soms wel handig om alleen een bijzettafel te hebben. Maar als je eens een luie dag hebt en lekker op de bank wilt eten, of als je in het weekend wat hapjes op de tafel wilt zetten, dan heb je daar absoluut geen ruimte voor. Nu was ik super happy met de tafel die ik op dat moment aan had geschaft. Maar ik wist dat het voor korte tijd zou zijn. Ik had namelijk al eerder een hele fijne andere tafel gespot bij de online winkel FunDesign. Maar omdat hij op dat moment nog niet leverbaar was, moest ik even wachten.FunDesign is dé online design winkel voor al mijn en waarschijnlijk ook jullie favoriete merken. Zoals Hay, Artemide en natuurlijk ons Nederlands trots Zuiver. Dit laatste merk heeft onlangs een hele fijne nieuwe collectie uitgebracht. Hebben jullie hem al gezien? Ik spotte de collectie toen ik lekker aan het rondneuzen was op de website van FunDesign en ik was er gelijk helemaal weg van. En dan al helemaal van één speciaal item. Namelijk de Glazed salontafel. Een hele mooie slanke tafel die aan de bovenkant gezet is met witte tegeltjes van keramiek. Omdat de collectie vrij nieuw is, was helaas de salontafel nog niet leverbaar. Zo jammer, want als ik iets graag wilt hebben dan vind ik het altijd moeilijk om te wachten. Maar de tafel is het helemaal waard en ik werd door FunDesign netjes op de hoogte gehouden. Zodra de tafel weer op voorraad zou zijn, zou deze direct naar mij opgestuurd worden.

  Zo gezegd zo gedaan. Na een aantal weken kreeg ik een mailtje van FunDesign dat de tafel weer op voorraad was en dat deze direct verstuurd zou worden. Ik mocht de tafel de volgende dag al ontvangen, zo leuk! De tafel is nog mooier dan ik verwacht had. Doordat de body van de tafel alleen van metaal is heeft de tafel een luchtig uiterlijk. De tegeltjes op de tafel geeft hem net wat meer body en is vrij uniek. Ik kende namelijk nog niet een salontafel die keramieken tegeltjes heeft.De tafel staat nu voor de bank vlakbij het raam. Het licht wat van buiten komt reflecteert heel mooi tegen de tegeltjes aan en weerkaatst nogmaals naar binnen. Dat geeft echt een heel mooi effect. Omdat de tafel open is heb ik er een mand ondergezet. Makkelijk voor de tijdschriften en wat losliggende spulletjes. Blijft de tafel tenminste lekker opgeruimd.

  Ook hebben wij al een keer lekker wat borrelhapjes op tafel gehad en is de tafel ook al eens ingewijd met een pizza avondje. Heerlijk om de ruimte op een tafel te hebben om alles neer te zetten. Jace vind het ook nog eens heel erg handig om de tafel te gebruiken als bank, om lekker op te zitten als hij tv zit te kijken. Ik geef hem groot gelijk, zit je toch weer wat dichterbij;).Zijn jullie net zo fan geworden van deze tafel? Neem dan snel een kijkje op de website van FunDesign. Natuurlijk ook voor alle andere mooie producten die ze aanbieden! Maar houdt mijn Instagram pagina ook in de gaten, want binnenkort mag ik een item uit hun webshop weggeven. Ik kan alleen verklappen dat het ook een product is van de nieuwe collectie van Zuiver, maar meer zeg ik nog niet. Houdt het dus goed in gaten want je mag deze winactie niet missen!

  Wil je meer inspiratie zien? Lees dan mijn blog over:

  De insta hit die ook mijn huis veroverd

  of

  Spiced honey, de Flexa kleur van 2019, in de woonkamer

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met FunDesign

  Volg:
  0
  Delen:

  10 Reacties

  1. Machs
   30 oktober 2018 / 08:16

   Hoi de tafel staat erg mooi. Mijn vriend vind hem zo gaaf. Is het een aanrader. Ik twijfelde een beetje namelijk ? groetjes @mach.s

   • Stijlinge
    30 oktober 2018 / 19:28

    Het is echt een aanrader, hij is zo mooi! Zeker de moeite waard om aan te schaffen:)

  2. Machs
   30 oktober 2018 / 08:16

   Hoi de tafel staat erg mooi. Mijn vriend vind hem zo gaaf. Is het een aanrader. Ik twijfelde een beetje namelijk ? groetjes @mach.s

   • Stijlinge
    30 oktober 2018 / 19:28

    Het is echt een aanrader, hij is zo mooi! Zeker de moeite waard om aan te schaffen:)

  3. Nynke
   7 juli 2022 / 21:12

   Wat een leuke blog, Inge!
   Mij valt het wandrek op wat boven de bank hangt.
   Waar heb je die destijds gekocht!?

   • admin
    Auteur
    20 oktober 2022 / 11:28

    Bij de Ikea:)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?