• Inspiratie en DIY ideeën voor de Ivar kast

  In mijn huis tel je op dit moment 5 Ikea Ivar kasten. Ik vind ze handig, mooi in formaat en natuurlijk ook mooi in uiterlijk. Het licht houten grenen past goed in ons interieur maar past eigenlijk goed in elke inrichting. Op Pinterest en Instagram zie ik veel leuke DIY ideeën met deze Ivar kast. Ik word hier zo van geïnspireerd dat het mij leuk lijkt om deze ideeën te delen met jou. Wellicht heb jij al een Ivar kast in huis of sta je op het punt om er één aan te schaffen maar weet je nog niet zo goed wat je er mee moet of kan. Lees snel deze blog dan en je krijgt inspiratie genoeg om zelf aan de slag te gaan met deze leuke en hippe kast.

  Kinderkamer inspiratie

  Als eerst heb ik een aantal leuke ideeën voor jullie uitgezocht om de Ivar kast in de kinderkamer te gebruiken. Van een simpel idee om de kast op te hangen of een groepje van te maken tot leuke ideeën om de kast te verven met bergjes of andere motieven.

  Ivar DIY idee
  Foto van: www.willieandmillie.com
  Ivar DIY idee
  Foto van: @elinochalva
  Foto van: http://www.pink-e-pank.de
  Ivar DIY idee
  Foto van: http://liveloudgirl.com
  Ivar DIY idee
  Foto van: https://www.mortilmernee.dk

  Wil je meer inspiratie zien over hoe je de Ivar kast gebruiken in de kinderkamer? Mirjam van het blog Een goed verhaal heeft de Ivar kast in de kinderkamer opgehangen met een heel verrassend en leuk effect.

  Woonkamer en slaapkamer inspiratie

  Naast de kinderkamer leent de Ivar kast zich ook perfect voor de woonkamer of voor de slaapkamer. De mogelijkheden zijn groot en je kan er echt alle kanten mee op. Zo gebruik ik zelf de kast in de woonkamer voor mijn servies en voor wat droge etenswaren zoals koekjes en chips. In de slaapkamer gebruik ik het juist voor handdoeken en voor het beddengoed. Wellicht is de Ivar daarom zo’n grote hit, je kan het je zo gek niet bedenken of hij leent zich ervoor. Hieronder een aantal leuke DIY ideeën wat je allemaal kan doen met de Ivar in één van deze ruimtes.

  Ivar DIY idee
  Foto van: www.thefreshexchange.com
  Foto van: www.septemberedit.com
  Foto van: Ikea
  Ivar DIY idee
  foto van @hosmajorskan
  Ivar DIY idee
  Foto van http://www.kvarteretmakleri.se
  Ivar DIY idee
  Foto van: https://stilinspiration.elledecoration.se/compact-living-from-milano/

  Ivar DIY ideeën

  Mijn favoriet is toch wel de laatste foto van hoe cosy en mooi ziet deze slaapkamer eruit. Ik zou dit zo copy en paste in mijn eigen huis willen. Ik denk dat ik dan niet meer van mijn bed af kom. Welke DIY van de Ivar kast is jullie favoriet?

  Wil je meer inspiratie zien omtrent de Ivar kast? Lees dan mijn blog

  Hoe stijl je een (Ivar) kast

  of

  De insta hit die ook mijn huis overneemt

  of

  Eindresultaat ‘nieuw’ slaapkamer

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  Share:

  2 Comments

  1. Amanda @mijnhuisje_
   11 januari 2019 / 10:31

   Ik vind dat geschilderde wel leuk op die kinderkamers. Maar heb zelf verder niet echt iets met deze kast hihi

  2. Amanda @mijnhuisje_
   11 januari 2019 / 10:31

   Ik vind dat geschilderde wel leuk op die kinderkamers. Maar heb zelf verder niet echt iets met deze kast hihi

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?