Inspiratie en DIY ideeën voor de Ivar kast

In mijn huis tel je op dit moment 5 Ikea Ivar kasten. Ik vind ze handig, mooi in formaat en natuurlijk ook mooi in uiterlijk. Het licht houten grenen past goed in ons interieur maar past eigenlijk goed in elke inrichting. Op Pinterest en Instagram zie ik veel leuke DIY ideeën met deze Ivar kast. Ik word hier zo van geïnspireerd dat het mij leuk lijkt om deze ideeën te delen met jou. Wellicht heb jij al een Ivar kast in huis of sta je op het punt om er één aan te schaffen maar weet je nog niet zo goed wat je er mee moet of kan. Lees snel deze blog dan en je krijgt inspiratie genoeg om zelf aan de slag te gaan met deze leuke en hippe kast.

Kinderkamer inspiratie

Als eerst heb ik een aantal leuke ideeën voor jullie uitgezocht om de Ivar kast in de kinderkamer te gebruiken. Van een simpel idee om de kast op te hangen of een groepje van te maken tot leuke ideeën om de kast te verven met bergjes of andere motieven.

Ivar DIY idee
Foto van: www.willieandmillie.com
Ivar DIY idee
Foto van: @elinochalva
Ivar DIY idee
Foto van: http://www.pink-e-pank.de
Ivar DIY idee
Foto van: http://liveloudgirl.com
Ivar DIY idee
Foto van: https://www.mortilmernee.dk

Wil je meer inspiratie zien over hoe je de Ivar kast gebruiken in de kinderkamer? Mirjam van het blog Een goed verhaal heeft de Ivar kast in de kinderkamer opgehangen met een heel verrassend en leuk effect.

Woonkamer en slaapkamer inspiratie

Naast de kinderkamer leent de Ivar kast zich ook perfect voor de woonkamer of voor de slaapkamer. De mogelijkheden zijn groot en je kan er echt alle kanten mee op. Zo gebruik ik zelf de kast in de woonkamer voor mijn servies en voor wat droge etenswaren zoals koekjes en chips. In de slaapkamer gebruik ik het juist voor handdoeken en voor het beddengoed. Wellicht is de Ivar daarom zo’n grote hit, je kan het je zo gek niet bedenken of hij leent zich ervoor. Hieronder een aantal leuke DIY ideeën wat je allemaal kan doen met de Ivar in één van deze ruimtes.

Ivar DIY idee
Foto van: www.thefreshexchange.com
Ivar DIY idee
Foto van: www.septemberedit.com
Ivar DIY idee
Foto van: Ikea
Ivar DIY idee
foto van @hosmajorskan
Ivar DIY idee
Foto van http://www.kvarteretmakleri.se
Ivar DIY idee
Foto van: https://stilinspiration.elledecoration.se/compact-living-from-milano/

Ivar DIY ideeën

Mijn favoriet is toch wel de laatste foto van hoe cosy en mooi ziet deze slaapkamer eruit. Ik zou dit zo copy en paste in mijn eigen huis willen. Ik denk dat ik dan niet meer van mijn bed af kom. Welke DIY van de Ivar kast is jullie favoriet?

Wil je meer inspiratie zien omtrent de Ivar kast? Lees dan mijn blog

Hoe stijl je een (Ivar) kast

of

De insta hit die ook mijn huis overneemt

of

Eindresultaat ‘nieuw’ slaapkamer

Liefs,

Inge