fbpx
 • Wie ben ik?

  Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website Stijlinge. Toen ik een aantal jaar geleden de blog Stijlinge ben begonnen had ik niet kunnen bedenken wat het mij allemaal zou brengen. Wat begonnen is als hobby is uitgelopen tot een onderneming met verschillende online en offline diensten.

  Maar nu wil je eerst even weten wie je voor je hebt toch? Mijn naam is Inge van Cleef en ik woon in Ochten. Dat is een heel klein dorpje in de Betuwe waar ons kent ons is. Zelf kom ik hier niet vandaan maar na mijn avontuur in Curaçao ben ik hier toch terechtgekomen. Wel even wat anders dan palmbomen en witte stranden. Naast mijn werkzaamheden voor Stijlinge ben ik ook nog werkzaam als online marketing medewerker voor een online en offline woonwinkel! Ook ben ik alleenstaande moeder van Jace, die soms vind dat ik teveel achter de laptop aan het werk ben. Maar als ik eenmaal inspiratie heb moet ik dat nu direct kwijt door snel aan de slag te gaan. Daarnaast ben ik ook graag sociaal bezig en vinden wij het super leuk om regelmatig op vakantie te gaan of leuke stedentrips te plannen. Een druk maar erg leuk en gezellig leven dus!

  Maar even terug op de werkzaamheden waar ik altijd ontzettend veel energie van krijg. Wat dus eerst is begonnen met een blog en Instagramaccount is dit uitgelopen tot een website met een shop en (online) diensten. Door mijn jarenlange ervaring in de online marketing en fotografie heb ik mijn aanbod verder kunnen uitbreiden. En nu? Nu doe ik alleen nog maar leuke werkzaamheden waar ik ontzettend veel energie van krijg.

  Hopelijk kan ik jou ook helpen om weer ergens enthousiast over te worden. Misschien wil je wel leren hoe je foto’s kan bewerken als een professional of kan ik je helpen met je website of social media. Kijk gerust op mijn website of neem contact met mij om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Je mag mij ook altijd een vrijblijvend mailtje sturen naar info@stijlinge.com of mijn contactformulier invullen!


  Zoek je iets?