fbpx
 • De insta hit die ook mijn huis veroverd

  Je kan het wel de insta hit noemen van 2018. Want je ziet hem tegenwoordig heel vaak en ik moet heel eerlijk zeggen dat het erg aanstekelijk werkt. Maar de verandering die mijn huis nu gemaakt heeft met deze insta hit is niet plotseling gekomen. Ik denk er al maanden over, alleen kwam het er elke keer niet van en wist ik ook niet waar ik ze wilde gebruiken. Maar van het weekend heb ik toch besloten de Ivar in huis te halen en deze voor de woonkamer te gebruiken.

  Nadat ik zondag naar de Ikea in Duiven was gereden en er helaas geen voorraad meer bleek te zijn, ben ik vanochtend snel naar Utrecht gereden om twee kasten te halen. Als ik namelijk iets wil veranderen in huis dan moet het ook gelijk gebeuren en kan het absoluut niet nog een week wachten. Gelukkig was ik toch vrij en had ik er de tijd voor om even op en neer te rijden. In de middag heb ik de kasten in elkaar gezet en ik moet heel eerlijk zeggen dat het vrij makkelijk en snel gaat. Hiervoor had ik de Malm kast op deze plek staan. Nou daar ben ik wel 3 uur mee bezig geweest om het in elkaar te zetten . Deze twee kasten had ik in een klein uurtje in elkaar gezet en zelfs opgehangen.Doordat ik de Ivar hangend heb opgehangen oogt het een stuk ruimtelijker dan die grote Malm kast. De kast is wel iets minder diep, dus ik heb even goed moeten opruimen. Maar dat is af en toe ook wel nodig. Gelukkig paste alle spullen daarna in de kast. Nog een voordeel van deze kast is dat hij veel leuker en makkelijker te stylen is dan de vorige witte kast. Ik vond die altijd vrij lastig te stylen en wist er vaak geen raad mee. Gelukkig is dat met de Ivar heel anders.Zelf denk ik er nog over na om de kast een white wash te geven. Zo komt hij qua kleur meer overeen met de eettafel. Wellicht dat ik dit van het weekend nog even kan doen. Het schijnt ook dat de kasten in tijd wat geliger kunnen worden als je ze niet behandeld. Dus het is altijd aan te raden om de Ivar een behandeling te geven. Ook de kleur van de muur twijfel ik nog. Het is wel vrij wit en dat viel eerder minder op door de IXXI die er hing maar nu komt het wel sterk naar voren hoe kil de muur is. Welke kleur er nu moet komen weet ik nog niet. Ik zit aan een warme kleur te denken omdat we nu toch richting de winter gaan. Maar het lijkt mij ook leuk om de roze tint, die al in de woonkamer op één muur zit, door te trekken naar de andere kant van de kamer. Maar of het dan lichter moet worden of donkerder van kleur weet ik ook nog niet. Dus als jullie een goede tip voor mij hebben dan hoor ik het graag.Ik zit er nu aan te denken om nog één kast te halen voor op Jace zijn kamer. Ik kom wat opbergruimte tekort voor zijn kleren en denk dat deze kast ook goed in zijn kamer past. Moet ik alleen wel Jace nog even overtuigen, die was namelijk niet zo enthousiast;) Wat vinden jullie van deze insta hit?

  Wil je meer inspiratie zien? Lees dan mijn blog over:

  Hoe stijl je een (ivar) kast

  of

  Slaapkamer plannetjes en wish-list bed

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  9 Reacties

  1. Renske
   20 september 2022 / 10:38

   Wat mooi. Is dit de diepe ivarkast?

   Groetjes Renske

   • admin
    Auteur
    20 oktober 2022 / 11:27

    Nee, deze is 30cm diep.

  2. Marrit
   10 april 2023 / 14:25

   Mooi, ben benieuwd of je uiteindelijk een white wash gebruikt hebt en of dit ook mooie qua kleur is gebleven (en niet gelig is geworden na verloop van tijd).

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?