Winactie Hay dot kussen

Al enkel jaren ben ik fan van Scandinavische design merken. Denk maar eens aan de fijne producten van Muuto, Normann Copenhagen en last but not least Hay. Zo stond er al een geruime tijd iets op mijn wishlist van dit fijne designmerk. Toen ik de mogelijkheid kreeg om een blog over dit product te schrijven leek het mij juist nog leuker om dit ook met jullie te delen, in de vorm van een winactie. Want hoe tof is het om producten waar ik enthousiast van word te mogen weggeven aan één van jullie. Dus zijn jullie ook zo’n fan van de Hay Dot Cushion? Lees dan snel verder hoe je dit Design sierkussen kan winnen en wellicht ligt hij binnenkort bij jou op de bank.

Het Dot kussen is gemaakt van puur wol in combinatie met een klein beetje nylon. Deze combinatie maakt het kussen heel zacht en is het heerlijk om hier in de avond tegen aan te kruipen. Vooral als je weer een avondje op de bank wilt genieten terwijl je een goed boek leest of lekker Netflix aan het kijken bent. Ik koos voor de kleur donkergrijs omdat dit een mooie donkere kleur is wat goed past bij de herfst en de winter. Want ook al hebben we afgelopen week nog prachtig weer gehad, we gaan helaas wel de kant weer op van de donkere en koude dagen. Maar met een kopje thee, gezellig de kaarsjes aan en dit design kussen op je bank maakt het een stuk fijner, toch?

Wil jij dit donkergrijze Dot kussen ter waarde van €79,-? Lees dan snel de voorwaarden hieronder:

1. Like mijn pagina op Facebook: link hier.

2. Like de pagina van MisterDesign: link hier.

3. Like het bericht van de winactie (op Facebook) en tag je vrienden.

4. Voor een extra win kans, laat dan een berichtje achter hier op het blog.

En dat was het! Simpel toch?

De winactie duurt tot 30 september. Ik maak de winnaar in de avond bekend hier op het blog.

De winactie is gesloten! De winnaar van het Hay Dot kussen is ……….Marielle Verhoeven. Gefeliciteerd. Stuur je mij een mailtje met je adresgegevens (Info@stijlinge.com) dan komt het kussen zo snel mogelijk naar jou toe.

Wil je meer inspiratie zien? Lees dan mijn blog over:

De creative mind trend

of

Het huis verlichten met het lampen van het merk Muuto

Liefs,

Inge

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign.