fbpx
 • Van bijzettafel terug naar een salontafel

  Sinds deze week heb ik mijn bijzettafel ingeruild voor een salontafel. Er staat al jaren geen salontafel meer. Ik gebruikte altijd verschillende bijzettafels. Ik vind de ruimte die je hebt met een kleine bijzettafel heerlijk. Jace gebruikt vaak het hele kleed om al zijn speelgoed uit te stallen en mee te spelen. Maar de laatste tijd had ik het gevoel dat ik weer terug wilde naar een ‘ouderwetse’ salontafel omdat ik het gevoel dat ik wat miste. ik miste gezelligheid.

  Vorige week zag ik in de folder van Karwei een hele leuke salontafel voorbijkomen. Deze was van de nieuwe collectie. Hebben jullie die al gezien? Hij is namelijk zo divers en tof dat er voor iedere stijl wel wat moois tussen staat. Mijn oog viel op de draadstaal salontafel Suus. Een mooie ronde salontafel die vanwege zijn uiterlijk toch heel luchtig blijft. En ik gebruik veel meubels in de draadstaal stijl. Ik houd daar zo van. Het is Scandinavisch en luchtig, maar toch heeft het ook een stoer randje.Ik sleepte mijn ‘oude’ kleed van boven en plaatste deze voor de bank. De roze kelim die ik hier voor had was behoorlijk druk. Ik stoorde mij daar eigenlijk helemaal niet aan. Alleen nu ik de grijze wollen vloerkleed weer terug legde kwam ik er toch wel achter dat dit een stuk meer rust met zich mee brengt. En natuurlijk een stuk warmer aan de voetjes, wel zo fijn met de aankomende winter. De salontafel stylde ik met een vaas met mooie bloemen, een glazen schaal met pepernootjes en een kandelaar van messing. Een kleur die ik steeds meer ga waarderen en steeds vaker subtiel laat terug komen in huis. Het resultaat is heel sfeervol en ik ben blij met het resultaat. En waar ik stiekem een beetje bang voor was, dat het te vol zou worden, is helemaal niet. Ik vind het zelfs ruimtelijker ogen. Zo zie je ook maar dat je met een kleine aanpassing, een hele ander gevoel kan neerzetten in je huis.Zijn jullie team salontafel of team bijzettafel?

  Wil je meer inspiratie zien? Lees dan mijn blog over:

  Mijn favoriete design salontafels

  of

  Een salontafel met keramieken tegeltjes

  Liefs,

  Inge

  p.s. het houten roze krukje is ook van de nieuwe collectie die verkrijgbaar is bij de Karwei.. leuk is die hé?

  Volg:
  0
  Delen:

  3 Reacties

  1. Jessica
   22 september 2019 / 11:39

   Hoi, de roze kleur op de muur, welke is dit? Ik verhuis binnenkort naar een nieuw huisje en dit leek me erg leuk om de woonkamer een fris kleurtje te geven.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?