fbpx
 • Top 5 best bekeken blogs 2018

  We naderen het einde van het jaar en dan vind ik het altijd leuk om even terug te blikken wat 2018 heeft gebracht. Op professioneel vlak ben ik ontzettend gegroeid. Zo heb ik mijzelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kreeg ik steeds vaker leuke (betaalde) opdrachten. Door die betaalde opdrachten heb ik een stapje terug kunnen doen bij mij normale baan. Sinds oktober ben ik namelijk een dag minder gaan werken. Ik merkte dat ik weinig tijd had voor mijn opdrachten en dat ik het vaak in het weekend moest doen. Maar dat wil ik niet omdat dat juist de tijd is die ik met Jace wil door brengen. Gelukkig kon ik een stapje terug doen en sindsdien heb ik nu de maandag en de woensdag tijd voor mijn blog en opdrachten. Heerlijk is dat. 

  Beste gelezen blogs 

  Van de week was ik mijn statistieken aan het bekijken en zag ik wat mijn best bekeken blogs waren van afgelopen jaar. Van sommigen blogs had ik wel verwacht dat die hoog zouden eindigen omdat ik wist dat deze goed gelezen waren. Maar in de top 5 stond ook weer wat verrassends tussen, namelijk een blog die ik 3 jaar geleden had geschreven. En elk jaar eindigt deze toch weer hoog in de statistieken. Toch wel heel erg leuk om dat zo weer terug te zien. Benieuwd welke 5 het hoogst geëindigd zijn? Lees dan snel verder (blogs staan in willekeurige volgorde). 

  De insta hit die ook mijn huis veroverd

  Toen ik na lang wikken en wegen besloot om de Ivar kast van Ikea in huis te halen besloot ik daar een leuke blog over te schrijven. De kast is namelijk een behoorlijke Instagram hit en het leek mij leuk om via dat onderwerp een blog te posten, vandaar ook de naam ‘De insta hit die ook mijn huis veroverd’. Deze blog werd massaal bekeken en gedeeld. Super leuk! Het is voor mij dan ook geen verrassing dat deze hoog is geëindigd in de top 5 van best gelezen blogs. Grappig detail is nog wel dat daarna nog 3 andere Ivar kasten hun entree in huis gemaakt hebben. Toch wel echt een blijvertje dus:)

  Foto uit het blog ‘De insta hit die ook mijn huis veroverd’ 

  Een nieuw vintage vloerkleed

  Van Rozenkelim ontving ik een mooi roze vloerkleed om een leuke blog voor te schrijven. Ook deze is massaal door jullie gelezen en doet het nu nog steeds erg goed. Ook op Instagram is het vloerkleed erg populair. Als ik een foto deel met het kleed krijg ik altijd wel vragen waar het vandaan komt. Het kleed paste natuurlijk ook perfect in mijn huis. Voor de winter heb ik even een ander kleed neergelegd, maar van de lente komt dit vintage kleed zeker weer terug in de woonkamer. Wil je de blog nog even lezen? Lees dan hier meer over dit vintage rozenkelim vloerkleed. 

  Simpele kerst DIY

  Pas een week online maar toch staat deze blog al in de top 5. Echt bizar wat deze blog in een week tijd heeft bereikt. Via Instagram, Pinterest en Facebook is deze zo ontzettend veel bekeken en gedeeld dat hij een beetje viraal is gegaan. Iedereen vindt het toch wel erg leuk om een blog te lezen over een hele makkelijke DIY met producten die de meeste van jullie al in huis heeft liggen. Maar mocht je deze blog toch nog gemist hebben en ben je op zoek naar inspiratie voor een simpele DIY. Lees dan snel even het blog ‘Simpele kerst DIY’

  Foto uit het blog ‘Simpele kerst DIY’

  Eenvoud(ig) mooi

  In april 2016 schreef ik een blog over de nieuwe muurkleur op de wand. Sindsdien is dit altijd één van mijn best bekeken blogs en eindigt hij altijd hoog in de statistieken. Als ik terug kijk dan zie ik behoorlijk wat verbeterpunten. Zo zijn de foto’s niet van al te beste kwaliteit want deze maakte ik toen nog gewoon met mijn telefoon. Wel is het leuk om te zien dat echt bijna alles nu anders is. Behalve de bank, dat is toch wel een blijvertje hoor. Mocht je nieuwsgierig zijn naar het blog of mijn interieur van bijna 3 jaar geleden? Lees dan snel het blog “Eenvoud(ig) mooi‘. 

  Nieuw jaar.. Nieuw huis

  Mijn eerste blog in het nieuwe jaar ging over de make-over die ik toepaste in de woonkamer. Na de feestdagen en alle kerstversiering was ik namelijk toe aan een fris huis om het nieuwe jaar in te starten. Ik verfde de muren wit en kreeg een muurtje een leuk behangetje. Maar omdat ik het toch een beetje te kil vond kreeg één muur een mooi roze kleurtje. Een make-over waar ik nog steeds heel erg blij mee bent. Want behalve het behang zitten alle kleuren nog steeds op de muur. Mocht je de make-over blog willen lezen, ga dan snel naar het blog ‘ Nieuw jaar.. Nieuw huis‘. 

  foto uit het blog ‘Nieuw jaar.. Nieuw huis’ 

  Vervolg? 

  Dit waren mijn best gelezen blogs van 2018. Ik had het lijstje nog wel veel langer kunnen maken want het is zo leuk om deze blogs weer terug te zien en daarover weer wat te schrijven in deze blog. Dus wellicht komt er nog een leuk vervolg of schrijf ik een blog over een andere terugblik. Mochten jullie een voorkeur hebben, laat dan gerust een reactie achter hieronder of stuur een mail naar info@stijlinge.com. 

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?