Søstrene Grene lanceert collectie met etenswaren

Één van mijn favoriete budget woonwinkels lanceert eind deze maand een nieuwe collectie. Dit keer geen leuke accessoires of leuke meubels maar een collectie met lekkere etenswaren. De collectie is samen met een voormalig Michelin chef en voorlopers in de wereld van gastronomie ontwikkeld. De collectie etenswaren bestaat onder andere uit heerlijke dressings, verleidelijke siropen, rijke mayonaises, antipasta’s en biologische bakmixen. Daarnaast brengt Søstrene Grene ook weer een mooie servies lijn uit om al deze lekkere etenswaren in op te dienen. Om het helemaal af te maken is de collectie ook uitgebreid met accessoires om je huis en tafel helemaal af te maken.

Impressie Søstrene Grene etenswaren collectie

Hieronder kan je een aantal sfeerbeelden zien van alle etenswaren producten van Søstrene Grene zoals antipasta, de verschillende mayonaises en pesto’s. En natuurlijk de nieuwe servies en accessoires lijn.

Søstrene Grene etenswaren collectie


Søstrene Grene etenswaren collectie
Søstrene Grene etenswaren collectie
Søstrene Grene etenswaren collectie
Søstrene Grene etenswaren collectie
Søstrene Grene etenswaren collectie

Impressie Søstrene Grene bak collectie

Naast alle lekker antipasta’s, smeerseltjes, pasta’s en heerlijke olijfolie bevat de nieuwe collectie van Søstrene Grene ook voldoende mooie producten om lekker aan de bak te gaan en de mooiste creaties te maken. Hieronder een impressie van deze collectie van bakmixen, siropen en heerlijke jams.

Søstrene Grene etenswaren collectie
Søstrene Grene etenswaren collectie
Søstrene Grene etenswaren collectie
Søstrene Grene etenswaren collectie
Søstrene Grene etenswaren collectie
Søstrene Grene etenswaren collectie

Søstrene Grenen etenswaren collectie

De collectie met etenswaren ligt vanaf 31 januari in de winkel. Maar door het jaar heen zullen de producten worden aangevuld met seizoensgebonden etenswaren. En ook dit zullen weer hele mooie en lekker producten worden om in huis te gebruiken. Ik ga binnenkort een bezoekje maken aan één van de winkels en wat fijne producten in huis halen van deze collectie. Mochten jullie meer informatie willen over deze collectie, neem dan even een kijkje op de site van deze budget woonwinkel.

Wat vinden jullie van deze collectie?

Wil je meer inspiratie lezen? Lees dan mijn blog over

Søstrene Grene nieuwe najaarscollectie

of

5 x design bank inspiratie met een Scandinavisch touch

Liefs,

Inge