fbpx
 • Geef je interieur een winterupdate

  Het begint kouder buiten te worden en ook is het al weer heel vroeg donker. Dat betekent dat ook de winter er weer aan komt. Tijd om je interieur een update te geven zodat je binnen lekker warm kan cocoonen en genieten. Maar hoe zorg je er nu voor dat je die gezellige warme sfeer naar je interieur haal? Dat vertel ik je allemaal in deze blog! Lees je mee?

  Verlicht je interieur

  Wat heel veel mensen vergeten is dat verlichting ontzettend sfeerbepalend is in je huis. Vooral in de winterperiode wanneer je de lampen in huis al vanaf 5 uur in de middag aan hebt staan. Nu zijn niet alle lampen echte sfeermakers in huis. Je hebt namelijk verschillende soorten verlichting in huis. Zo heb je functionele verlichting, sfeerverlichting en decoratieve verlichting. Functionele verlichting zijn de lampen die je aandoet wanneer je snel of veel licht nodig hebt. Denk hierbij aan een plafonnière in de hal omdat je net thuis komt of die grote spot lamp in de keuken. Dit soort lampen zijn vaak niet heel sfeervol maar functioneel. Daarom moet je goed in je interieur kijken en zorgen dat je voldoende sfeer en decoratieve verlichting hebt. Denk hierbij aan een mooie sfeervolle tafellamp die je op een kastje of tafeltje kan zetten, een staande lamp die je naast de bank kan plaatsen en een sfeervolle hanglamp voor boven de eettafel. In de webshop van OTTO kan je veel van dit soort sfeermakers terug vinden om je interieur nog beter en gezelliger te verlichten. Mijn favorieten? Die laat ik hieronder zien.

  Kandelaars en kaarsen

  Wat ook onmisbaar is om je interieur een winterupdate te geven zijn mooie kandelaars en kaarsen. Hier haal je echt veel sfeer mee in huis én het zorgt ook nog eens voor extra verlichting. Ook in mijn interieur zie je verschillende kandelaren terugkomen. Vooral op de eettafel en salontafel vind ik het altijd heel gezellig staan, maar ook op een kast kan het erg leuk staan. In de webshop kan je ook veel kandelaars vinden die aan de wand kan hangen. Dit vind ik ook een super leuk en origineel idee.

  Creëer warmte met kussens en plaids

  Hoe fijn is om in de winter jezelf lekker in te nestelen op de bank tussen een aantal kussens en plaids. Dit ligt niet alleen heel lekker maar zorgt ook gelijk voor een hele warme sfeer in je zithoek. Dit doe je vooral door verschillende materialen en kleuren met elkaar te combineren. Denk hierbij aan een kussen met een teddy stof of linnen of misschien wel imitatiebont. Combineer er lekker op los en geef je zithoek een fijne winterse update. Ook bij OTTO heb je een ruime keuze aan mooie sierkussens en plaids. Mijn favorieten heb ik weer voor je hieronder gezet.

  Aan de slag

  Als je met deze tips aan de slag gaat dan weet ik zeker dat je jouw interieur ook kan stylen en een hele winterse en warme uitstraling kan geven. Mocht je nog meer willen aanpassen in je interieur? Bij OTTO kan je ook terecht voor meubelen, woonaccessoires en nog veel meer!

  Wil je nog meer wooninspiratie lezen?

  Bekijk dan ook mijn blog over warme voetjes in het interieur of de make-over mijn keuken!

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?