fbpx
 • Ontmoet onze nieuwe hoekbank Moa van By Sidde

  Onlangs lanceerde By Sidde een hele nieuwe hoekbank genaamd Moa. Direct was ik verliefd op dit model en wist ik dat Moa een plekje in ons interieur verdiende! Vanwege de nieuwe bank wilde ik ook wat veranderingen aanbrengen aan de woonkamer. Daarom besloot ik ook de muur te verven en wat nieuwe accessoires toe te voegen. Benieuwd naar de nieuwe bank en de nieuwe sfeer in de woonkamer? Lees dan deze blog snel verder.

  Moodboard maken

  Toen de bank in bestelling stond maakte ik een moodboard voor de nieuwe woonkamer. Ik had namelijk een nieuwe muurkleur gevonden en verschillende accessoires maar wilde wel zeker zijn dat het allemaal zou passen bij Moa en bij elkaar. Een moodboard maken is dan echt een ideale manier om te zien of alles goed bij elkaar gaat passen en wat de sfeer wordt van een ruimte. Na het maken van de moodboard werd ik nog enthousiaster van het sfeertje en kon ik niet wachten tot ik alles kon gaan inrichten en stylen.

  De levering door By Sidde

  Na een korte levertijd werd hoekbank Moa geleverd. De levertijd van banken bij By Sidde is altijd redelijk kort en ik heb nog geen 2 weken hoeven te wachten. Ik vind dat zo’n goede en fijne service van dit bedrijf. Toen de bank door de bezorgers werd neergezet werd ik nog enthousiaster over de bank. De kwaliteit is echt heel erg goed en de afwerking is super mooi. De stof voelt ook heel rijk en heeft de perfecte grijze kleur! Ik koos trouwens voor de stofkleur Rocky Grey, maar zoals je van By Sidde gewend bent kan je ook voor 7 andere stofkleuren kiezen. Ook kan je een gratis stofstalenkit bestellen zodat je thuis rustig op je gemakje de kleuren kan bekijken.

  Hoekbank Moa van By Sidde

  Ronde vormen

  Hoekbank Moa is afgewerkt met veel ronde vormen. Het leek mij dus erg leuk om deze ronde vormen dan ook verder door te trekken in de zithoek. Daarom heb ik voor een rond jute vloerkleed gekozen en een ronde salontafel. Het jute kleed geeft ook echt een zomerse feeling en zorgt direct voor een warme sfeer in de zithoek. Verder stylde ik de bank af met twee kussens in nude kleuren die goed bij de nieuwe kleur passen die op de muur zit. Mocht jij je afvragen welke kleur er nu op de muur zit. Het is de kleur Blond van Home Made By. Een mooie nude kleur die goed te combineren is met andere tinten. Hier in huis is de kleur echt een perfecte match en komen andere accessoires en meubels nog beter tot zijn recht!

  Genieten en relaxen met Moa

  Hoekbank Moa staat nu een aantal weken en ik ben echt heel blij met de keuze om voor deze bank en stof te gaan. De bank zit en ligt heerlijk en Jace en ik kruipen vaak samen op de longchair om een filmpje te kijken en lekker te chillen. Ook hoef ik niet bang te zijn voor vlekken want de bank wordt standaard door By Sidde geïmpregneerd en je ontvangt er gratis 5 jaar vlekken garantie bij. Wel zo fijn met kinderen toch?

  Benieuwd wat jij van onze ‘nieuwe’ woonkamer vindt, laat gerust een reactie achter!

  Wil je meer inspiratie lezen? Bekijk dan ook mijn blog over:

  De Georges Store hanglamp boven de eettafel

  of

  Pampasgras: de trend van nu!

  Deze blog is in samenwerking geschreven!

  Volg:
  0
  Delen:

  4 Reacties

  1. Virginie
   11 februari 2022 / 15:03

   Wat is de prijs aub?

  2. VB
   22 januari 2023 / 15:57

   Die muurkleur is prachtig. Hoe heet die kleur?

  3. Gully
   4 augustus 2023 / 11:30

   Hoi , ik zie dat het inmiddels 2,5 jaar geleden is dat je de bank aanschafte. Ben je nog steeds tevreden over het kwaliteit?

   • admin
    Auteur
    23 augustus 2023 / 10:18

    Hi Gully, ja ik ben nog steeds heel tevreden over de bank. Blijft mooi in vorm en de kleur is ook nog prachtig!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?