fbpx
 • Upgrade je keuken met kleurrijke accessoires

  Roze, donkergroen, geel: het zijn welbekende kleuren bij stijlinge.com. Maar wat nu met de keuken? Ook hier kan je met leuke accessoires en minimale aanpassingen wat kleur en vrolijkheid brengen. Want geef nu toe: een zwart-witte keuken is praktisch, maar heeft niet de mooiste uitstraling, toch? Daarom kan je met enkele kleine ingrepen, en door nauwkeurig gekozen accessoires je keuken helemaal opfleuren. Hoe precies, leggen we je in dit artikel uit.

  Zet je servies in de kijker

  Wedden dat je talloze mooie en kleurrijke kopjes hebt staan, verstopt in je kast? Give them their moment en plaats ze op een houten plank of in een glazen kast. Denk aan keramieken koffiekopjes die je elke dag gebruikt, glazen, ontbijt kommetjes en borden in verschillende maten en patronen. Naast alledaags servies, is een plank ook de perfecte plaats voor je kookboeken, een taart houder, hangplantje en vers gemaakte granola. Een grote kleurrijke stoofpot, glazen karaf of houten vijzel zijn ook handige hebbedingen die je keuken wat karakter geven. Maak je plank ten slotte wat huiselijker door een foto, een neon licht of theelichthouder toe te voegen.

  Kleed je aanrecht aan

  Als je geen plaats hebt voor een extra plank in je keuken, kan je ook mooie fruitschalen uitstallen of je kookgerei in een kleurrijke pot plaatsen. Of wat dacht je van een bestekpot zoals je op restaurant wel eens ziet met prachtig goudkleurig bestek? Het is makkelijk om erbij te nemen als je gaat lunchen en zo dek je een kleurrijke tafel in 1-2-3, zeker als er wat glazen en borden staan uitgestald op een plank. Wat kan je nog op je aanrecht plaatsen? Ik ben zelf fan van een mooi koffiehoekje met kleurrijke kopjes die je op je espressomachine plaats of een glazen bokaal met capsules. Een pot voor ajuinen of look en een peper- en zoutmolentje zijn ook echte essentials.

  Wat met de muren?

  In de keuken blijven de meeste muren vaak leeg, en dat kan zorgen voor een clandestiene sfeer. Door planten op de vensterbanken te plaatsen, en een klein rekje omhoog te hangen, maak je je keuken op een simpele manier vrolijker. Een accentmuur met kleurrijk behang, een kadertje met een inspirerende quote of een krijtmuur fleuren ook je muren op. Last but not least kan je aan je muren ook railing hangen voor pannenlappen, koffiekopjes of scharen. Wat authentieke houten planken, en een kruidenpotje erbij en je keuken ziet er helemaal anders uit!

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?