fbpx
 • Warme voetjes met het nieuwe vloerkleed van Volero

  Aan de hand van het seizoen kies ik vaak een vloerkleed uit die daar passend bij is. Van de zomer had ik een rond jute kleed maar nu het steeds kouder begint te worden verlangde ik steeds meer naar een hoogpolig kleed. Dit geeft een warmere sfeer aan de ruimte en zorgt voor heerlijk warme voetjes, ideaal toch? Het was dus tijd om op zoek te gaan naar een mooi hoogpolig kleed dat goed past in ons interieur.

  prachtig kleed van Volero

  Keuze is reuze

  Ik had het geluk dat ik precies op dat mocht een vloerkleed mocht uitkiezen in de webshop van Volero. De keuze van vloerkleden is bij Volero ontzettend groot. Zo kan je kiezen voor wollen vloekleden, patchwork vloerkleden, jute vloerkleden, laagpolige en natuurlijk hoogpolige vloerkleden. Voor elk seizoen en voor elke sfeer kan je dus terecht in de webshop van Volero. Geen wonder ook dat ze de grootste vloekleden webshops van Nederland zijn.

  Hoogpolig vloerkleed

  Omdat ik graag warme voetjes deze winter wilde hebben ben ik gaan zoeken in de categorie hoogpolige vloerkleden. Ik wilde graag een kleed met rustige tinten maar met een beetje contrast. Toen ik vloerkleed Sensa Pair tegen kwam was ik dan ook direct om. Het vloerkleed is hoogpolig, heeft een lichte creme kleur en het speelse ruitenpatroon zorgt net voor dat beetje contrast in het kleed. Ik bestelde het kleed in de maat 160x230cm omdat deze maat groot genoeg is voor onze zithoek. Maar mocht je een maatje groter of kleiner willen dan is het geen enkel probleem. Elk vloerkleed wordt namelijk in verschillende maten aangeboden dus er is altijd een passend kleed voor jouw interieur.

  prachtig kleed van Volero

  Vloerkleed van Volero in ons interieur

  Het vloerkleed van Volero ligt echt perfect in ons interieur. Het kleed geeft een warme speelse sfeer en is echt een eyecatcher in de zithoek. Vanwege de rustige tinten oogt de zithoek helemaal niet te druk of klein. Onze woonkamer is niet al te groot dus daar moet ik altijd wel rekening mee houden.

  Ook Jace is trouwens helemaal fan van dit zachte kleed. Hij ligt namelijk meer op het kleed televisie te kijken dan op de bank. Of hij schuift de salontafel even aan de kant en gaat lekker met al zijn speelgoed spelen op het kleed. Ik geef hem groot gelijk, is natuurlijk veel zachter en warmer dan op de koude grond. Een hoogpolig vloerkleed is dus eigenlijk wel onmisbaar met kleine kinderen. Zitten zij lekker warm op het kleed terwijl jij extra ruimte op de bank hebt, win win situatie;)

  Ben je trouwens benieuwd waar onze bank vandaan komt? Lees dan snel deze blog waar ik onze nieuwe hoekbank Moa aan je voorstel!

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?