fbpx
 • Leuke festival looks om heel de zomer door te dragen!

  De zomer komt eraan en daarmee is het festivalseizoen dus ook weer geopend! Op festivals wil je er graag leuk uitzien en mogen je outfits net wat gekker en kleurrijker zijn dan anders. Met deze tips shop jij een hippe festival look bijeen die je ook nog achteraf kan dragen. 

  Comfortabel maar toch stijlvol

  Op festivals kan het vaak erg druk en chaotisch zijn. Je wil dansen tussen grote massa’s mensen en eten doe je gewoon op de grond. Daarom is het belangrijk om een outfit aan te trekken waarin jij je goed voelt én die comfortabel is om vrij in te bewegen en te kunnen dansen. Overweeg bijvoorbeeld een leuke losse broek, een shortje waar je je goed in voelt, een wijde maxi-jurk of een jumpsuit. Kies tot slot ook voor stijlvolle schoenen die echt comfortabel zitten zoals Gabor schoenen. Zo vermijd je dat je tegen het einde van het festival bleinen en zere voeten krijgt.

  Accessoires toevoegen

  Accessoires kunnen een outfit helemaal afmaken en festival looks zijn geen uitzondering. Denk aan zonnebrillen, hoeden, riemen, sieraden en tassen om je outfit compleet te maken. Je mag hier gerust out-of-the-box denken en eens wat zotter doen dan anders. Kies voor sieraden die extra groot zijn, zet eens een hoed op die je anders thuis zou laten of kies een leuk tasje in een felle kleur! Een tip? Wil je jouw vermoeide ogen verbergen tegen de laatste dag van een festival? Kies dan een leuke zonnebril die goed bij je outfit past!

  festival looks!

  Prints en kleuren 

  Festivals zijn vaak kleurrijk en vol plezier, dus waarom zou je niet wat prints en kleuren aan je outfit toevoegen? Overweeg bijvoorbeeld een bloemenprint of een tie-dye shirt om wat extra pit aan je look te geven. Houd je niet en durf ook eens verschillende prints te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een losse broek met een bloemenprint en een t-shirt in een felle kleur met een leuke quote erop. 

  Stevige schoenen

  Op een festival ben je meestal meerdere dagen aan het lopen, springen en dansen. Het is dan ook super belangrijk om schoenen te dragen die comfortabel zijn en die tegen een stootje kunnen. Denk bijvoorbeeld aan stevige Dr. Martens laarsjes, goede sneakers of andere platte schoenen die je de hele dag kan aandoen zonder zere voeten te krijgen. Doe jezelf een plezier en vermijd hakken of fijne sandaaltjes, je wilt toch echt niet dat iedereen op de dansvloer op jouw tenen stapt.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?