Dutchbone Bar velvet loungestoel – review en winactie

De ene na de andere fauteuil passeert in mijn woonkamer. Ik vind het namelijk leuk om te veranderen in huis en met een stoel heb je snel resultaat. Zo ging ik van een schommelstoel naar een design fauteuil, maar ook een draadstoel heeft in de woonkamer gestaan. Je kan, net zoals met kleine accessoires, snel een andere sfeer zetten. Toen ik gevraagd werd om voor Dutchbone hun nieuwste Bar velvet loungestoel te promoten hoefde ik niet lang na te denken. Ik houd namelijk van mooie stoelen en fauteuils en als het dan ook nog in mijn favoriete stof velvet is ben ik helemaal enthousiast. Ik schreef namelijk al eerder een blog over de velvet trend. Heb je die al gelezen? 

Eindelijk mag ik het delen

Al meer dan een maand staat de Dutchbone Bar Velvet loungestoel in mijn huis. Ik mocht het alleen nog niet delen op mijn blog en op social media. Je wilt niet weten hoe lastig ik dat heb gevonden. Ik ben er namelijk zo enthousiast over dat je eindelijk wilt dat iedereen de loungestoel ziet. Maar ik bij elke shoot schuifde ik de stoel weg of ik fotografeerde erom zodat de stoel niet te zien was. Maar vanaf vandaag hoeft dat gelukkig niet meer. Ik mag deze toffe velvet loungestoel eindelijk met jullie delen. Nog leuker is dat Dutchbone er ook eentje weggeeft, maar daar kom ik zo bij jullie terug.

Dutchbone Bar velvet loungestoel oudroze

Feitjes over de Bar velvet 

De Dutchbone Bar Velvet loungestoel is de opvolger van de alom bekende Bar loungestoel. Dit merk speelt goed in op de trend en heeft gekozen om hun topper uit te brengen in een velvet stof. Door deze nieuwe bekleding krijgt de stoel ineens een vrouwelijke en chique uitstraling. Wist je dat de Bar velvet in drie kleuren zijn uitgebracht? In mijn woonkamer staat de namelijk de oudroze versie, maar er zijn nog twee andere mooie kleuren beschikbaar. Zo is de loungestoel er ook in een prachtige goudbruine kleur, wat ik persoonlijk heel erg na de Spiced honey kleur wilt gaan, en een mooie donker groene velvet stof. 

De Bar velvet is uitgerust met een zwarte draaivoet. Je kan dus lekker alle kanten op gaan met deze stoel. Hier in huis wordt daar ook al grondig gebruik van gemaakt. Jace vindt het namelijk heerlijk om rondjes met de stoel te draaien. Ik denk dat hij dan het gevoel heeft of hij in een draaimolen zit. 

Soms heb je wel eens een prachtige fauteuil in huis maar zit je er bijna niet op want eigenlijk staat hij er meer om mooi te wezen dan dat hij daadwerkelijk ook lekker zit. Bij de Bar velvet is dat absoluut niet. Door zijn rijke bekleding, draaifunctie en zijn design, is het een super lekkere stoel om in te relaxen, boekje te lezen of gezellig een wijntje te drinken. Ik gebruik de stoel regelmatig en kies hem soms zelfs boven de grijze bank. Ook staat de stoel echt geweldig in de woonkamer. De oudroze bekleding van de stoel past mooi bij alle andere tinten in de woonkamer zoals de muurkleur, de kleur van het roze krukje en zelfs van de design stoel aan de eettafel.

Dutchbone Bar velvet loungestoel in de woonkamer van blogger Stijlinge

Winactie Dutchbone Bar velvet loungestoel 

Zoals ik eerder al schreef geeft Dutchbone, vanaf 17 december 2018, een Bar velvet loungestoel, in een kleur naar keuze, weg. Hoe leuk is dat? En ook jij kan kans maken op deze geweldige stoel. Het enige wat je hoeft te doen is op deze link te klikken en het antwoordformulier in te vullen. Makkelijk toch? Je kan zelf kiezen welke mooie kleur jij in jouw woonkamer wilt hebben staan. De actie duurt tot 6 januari en de winnaar krijgt later daarna een persoonlijk bericht. 

Ga jij met de winactie mee doen?

Wil je meer inspiratie lezen over stoelen en fauteuils? Lees dan mijn blog:

Een stoel voor het leven

of

Nieuwe designklassiekers 

Liefs,

Inge 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Dutchbone.