1 bankje, 3 hoekjes

Soms heb je wel eens een vergeten hoekje en weet je niet wat je daarmee aan moet. Ik had ook zo’n hoekje in de slaapkamer. Totdat ik het perfecte idee kreeg een bankje tegen de muur aan te plaatsen. Want een bankje is het ideale item om vergeten hoekje op te leuken. Ze zijn makkelijk te stylen en het vult gelijk een hoek in. Maar ook zijn ze heel functioneel. Want zo’n bankje kan je eigenlijk voor verschillende functies gebruiken. Mij leek het leuk om drie verschillende stylen en functies aan jullie te laten zien. Ik ging aan de slag met de Loet bank van Woood en creëerde drie fijne plekken.

1. Het vergeten hoekje

Het muurtje in de slaapkamer bleef telkens leeg. Af en toe plaatste ik er een spiegel en een plant, maar toch was ik nog niet helemaal tevreden. In mijn missie om het huis meer persoonlijker te maken plakte ik een aantal weken geleden wat foto’s in ditzelfde hoekje op. Samen met de Monstera plant op een bijzettafel werd dit hoekje al een stuk leuker. Maar met de Loet bank voelt het hoekje gelijk nog een stukje verder af! Zien jullie trouwens dat prachtige groene kussen? Die is van een nieuwe merk, Fresh, en is te bestellen via Eyoba. Waar je naast bankjes en kussens ook hele toffe eetkamerstoelen kan vinden. Door het kussen wordt het geheel net wat knusser. De kleur past ook perfect bij het behang in de slaapkamer, die met die prachtige groene bladeren. Zo wordt dit hoekje daar mooi bij betrokken.

2. Het decoratie/nachtkastje bankje

Het is misschien een raar alternatief voor een nachtkastje. Ook omdat het bankje naast je bed vrij veel ruimte in neemt en ik snap dat niet elke slaapkamer daar ruimte voor heeft. Maar toch vind ik het een leuk idee om de Loet te gebruiken als nachtkastje, maar tegelijk ook als styling object in je slaapkamer.

Het bankje heb ik nu gestyled met een mooie lamp. Dat is toch altijd wel een must om naast het bed te hebben. Daarnaast kon ook de Pilea niet ontbreken, een mooie kandelaar en een toffe poster. Ik ben nog steeds fan van mooie muur posters en deze roze variant steekt mooi af tegen het wit groene behang.

3. De eetbank

Als laatste heb ik de Loet aan de eettafel geschoven om een mooie zitgedeelte te creëeren. Ik ben zelf trouwens een liefhebber van verschillende stoelen aan tafel. Dus het bankje staat alweer in de slaapkamer. Maar toch wilde ik jullie laten zien dat je met één voorwerp, het bankje dus, verschillende leuke hoekjes kan creëeren en ook verschillende functies kan geven. De Loet heb ik ditmaal simpel gestyled met een roze vachtje (tip: Action) en het prachtige Fresh kussen.

Voor nu gebruik ik de Loet waarvoor ik hem besteld hebt, namelijk om het saaie muurtje in de slaapkamer op te leuken. Maar gelukkig weet ik nu dat als ik het hem een nieuwe andere functie wilt geven, er genoeg keuze’s zijn.

Welke van de drie vinden jullie het leukst?

Liefs,

Inge

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Eyoba.