Een Anne in de kinderkamer

Verlichting is behoorlijk belangrijk in jouw huis. Alleen toch is het vaak wel een item wat vergeten wordt of dat er wordt gezegd ” dat komt later wel”. Dat ik had dus ook met de verlichting in Jace zijn kamer. Al sinds dat wij hier in huis kwamen wonen hing er een lelijke papieren lamp die echt aan vervanging toe was. Maar omdat het niet een ruimte is waar ik in de avonden vaak ben. Ik stoorde mij er dus ook minder veel aan de verlichting. Dit is dan echt zo’n karweitje wat maar bleef liggen.

Na 3 jaar werd het dus wel tijd dat er ook iets aan de verlichting gedaan mocht worden in Jace zijn kamer. De kamer op zich is stoer, monochrome en een tikkeltje eigenwijs. Eigenlijk precies zoals Jace ook is. Daar hoort dan ook een lamp bij wat precies hier bij past. De zoektocht na de perfecte lamp was erg lastig en moeilijk. Dat was ook nog een reden waarom het meer dan drie jaar duurde dat ik iets moois had gevonden. Ik wilde niet een typische kinderlamp maar eentje die precies in de kamer past.

De Markll Lamp van Anne Lighting is een stoere zwarte draadstaal lamp. Hij is groot maar door zijn doorkijk ook wel weer erg luchtig, en eigenlijk nog mooier in het echt dan ik verwacht had van het plaatje. Ik twijfelde heel erg tussen een witte variant of deze zwarte. Maar om toch een stoere touch te geven aan de kamer, en een extra contrast aan te brengen heb ik toch gekozen voor deze variant. En nu achteraf ben ik daar super blij mee. Want met zijn design en de kleur past hij perfect in Jace kamer en maakt de kamer na al deze jaren dan ook eindelijk af. Het is een beetje cliché om te zeggen, maar ik doe het lekker toch. Ik had namelijk veel eerder de verlichting in zijn kamer moeten veranderen. Want het is een feit dat een goede lamp je kamer of inrichting bepaalt. En dus ook Jace zijn kamer. Een hele kleine verandering, maar wel één die een hele fijne sfeer mee brengt.

Deze lamp is verkrijgbaar in een aantal verschillende maten en hele toffe kleuren. Neem dus zeker even een kijkje bij Eyoba, ook voor een mooie eettafel of eetkamerstoelen.

Liefs,

Inge

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Eyoba.