Arm candy 

Naast dat ik van mooie (design) spullen in huis houdt, vindt ik het ook belangrijk om leuke kleding aan te hebben en dat goed te combineren met mooie accesossoires. Welke vrouw heeft dat niet toch? En waar jullie je ook wel in kunnen vinden is dat ik toch vaak voor donkere kleren kiest, en vooral nu we de winter eraan komt. Hoe leuk is het dan om dat te combineren met een mooie Daniel Wellington horloge van de nieuwe Classic Black lijn.Ik koos voor een 36mm cijferplaat met het Sheffield bandje. Het bandje is van echt Italiaans leer en vormt door het dragen naar jou pols. Door de prachtige zwarte cijferplaat met zilver details past deze horloge perfect bij mijn outfits. Naast de classic black lijn hebben ze ook de Classic Cuff nieuw in het assortiment. Dat is een prachtige armband die je in dezelfde kleur kan bestellen als je horloge. Zilver of rosé goud. Ik koos passend bij mijn horloge voor de zilver armband. Samen met het prachtige horloge is het een ware arm candy aan mijn pols.Nu mag ik in samenwerking met Daniel Wellington jullie een korting aanbieden van 15% op jullie volgende aankoop. Gebruik hiervoor de code stijl_inge. De code is geldig tot 31 december. Een perfecte kans om met de feestdagen een prachtig cadeau te geven. Daarnaast hebben ze bij Daniel Wellington van 25 tot 28 november een Black Friday campagne waar je naast de 15% korting met mijn code, ook nog een gratis bandjes erbij mag kiezen. Super leuk toch? Neem dus snel een kijkje op de site en dan ben jij in ieder geval al klaar voor de feestdagen. 

Liefs,

Inge