Babydeken als accessoires in de kinderkamer

Zoals jullie wel weten ben ik druk bezig met het restylen van het kamertje van Jace. Van babykamer naar stoere peuterkamer. Met zijn nieuwe zwarte lambriserig, wat je kan lezen in mijn vorige blogpost, is het al een aardig stoer kamertje aan het worden. Maar omdat Jace net als zijn kamer heel stoer is, maar eigenlijk ook een hele zachte kant heeft, wilde ik iets liefs toevoegen. Maar het moest natuurlijk ook in de stijl van zijn kamer zijn. Toen ik met mijn zoektocht naar originele kinderkamer decoratie bezig was stuitte ik op de website Made of Sundays. Toen ik lekker door hun shop aan het rondkijken was kwam ik het perfecte item tegen voor in Jace zijn kamer. Tofu the tiger is een lief babydeken gemaakt van biologisch katoen en dat kan je voelen. Het is een heel mooi zacht dekentje die voelt aan als zijde. Heerlijk om te gebruiken als dekentje voor in het ledikant of voor op de bank of als decoratie op zijn kamer. Een leuk detail van Tofu is de schattige oortjes aan het deken vast. Daardoor wordt het nog speelser dan die al is. De leuke triangels die erop staan passen goed in de kamer naast de triangel muurstickers die ik her en der op de muren geplakt hebt. 

Made of sundays is een Fins-Spaanse webshop met een groot assortiment van stickers en interieur producten voor, zoals ze zelf omschrijven, happy homes. Ze hebben originele producten zoals deurstickers in dezelfde stijl als het Tofu the tiger die je helemaal zelf qua kleur kan samen stellen. Zo kan je kiezen voor een schattige draak deursticker of een bulldog of konijn. Daarnaast hebben ze ook vele verschillende wandstickers maar ook laptop stickers in verschillende patronen en kleuren. Naast alles stickers hebben ze ook een super leuk assortiment interieur spullen. Naast de baby dekentjes verkopen ze ook leuke kussens, posters en ophangsystemen en erg leuke lichtboxen. 

Ik ben zo enthousiast over deze webshop dat ik dit met jullie moest delen. Ik hoop dat jullie net zou enthousiast zijn over Tofu en Made of sundays. Neem eens een kijkje in hun shop als je op zoek bent naar leuke en orginele producten voor de kinderkamer of je huis. Jace is in ieder geval heel blij met zijn Tofu de tijger dekentje.. En zijn mama ook:) 

Liefs,

Inge