Winactie fonQ.nl

Design Letters… Wie kent het merk niet. De stijlvolle producten van Design Letters met de welbekende typografie van Arne Jacobsen zijn haast niet weg te denken in de Scandinavische stijl van wonen. Je ziet het daarom ook veel voorbijkomen op Instagram en Pinterest.

image

Het Deense merk heeft in 2009 deze vintage typografie nieuw leven ingeblazen in de vorm van hippe tafelbenodigdheden. Design letters heeft onder andere servies, beddengoed, keukentextiel en speelgoed in het assortiment. Vooral het servies, met de bekende mokken, borden, opbergpot en theepot zijn haast niet weg te denken in de Scandinavische woonstijl. Zelf vind ik het leukst dat je het servies kan samenstellen na je eigen smaak. Zo kan je bijvoorbeeld een mok kopen met de voorletters van jezelf, partner en/of kinderen. Ook is het leuk om met de mokken of borden leuke woorden of zelfs zinnen te maken.

Ik ben zo blij dat zo veel lieve mensen hebben mee gedaan met mijn winactie in samenwerking met fonQ.nl. De winnaar is gekozen en ik vind het zo leuk om te vertellen dat ……….
  
@veradokter de winnaar is geworden!!!

Stuur je mij even een mailtje naar stijlinge@gmail.com en dan zorg ik dat de Design letters Multi opbergpot zo snel mogelijk jou kant op komt. 

Ik wil jullie bedanken dat jullie hebben mee gedaan met deze winactie. Ik wens jullie hele fijn kerstdagen toe en een mooi en gezond 2016! 

Liefs,

Inge