fbpx
 • Verf voornemen

  Het nieuwe jaar is al weer een paar weken aan de gang en naast de ‘normale’ voornemens heb ik ook een voornemen wat betreft mijn interieur. En om het dan helemaal even specifiek te benoemen heb ik een verf voornemen gesteld omtrent het verven in huis. Benieuwd wat voor voornemen ik heb gemaakt? Lees dan snel verder.

  Nieuwe kleur

  Als je iets in huis wilt veranderen met een grote impact maar met een laag budget, is het vaak handig om dan een muur, of meerdere muren, te voorzien van een kleur. Dit pas ik zelf ook vaak toe in huis. De muren hebben, ondanks dat wij hier nog geen 4 jaar wonen, al verschillende kleuren gehad. Zo heeft op de woonkamer al een grijze tint gezeten, groen en nu is het wit met roze. Ook Jace zijn slaapkamer heeft al meerdere kleuren gekend. Zo creëer je namelijk eenvoudig een andere sfeer in huis zonder een al te groot budget.

  Verf voornemen

  Maar zoals ik eerder al aangaf, heb ik een verf voornemen met mijzelf gemaakt. Ik Heb besloten om te proberen om in dit jaar geen grote verf klussen te doen. Dat betekent dat de kleuren in huis de komende jaar zullen blijven. Gelukkig ben ik heel tevreden daarover dus dat geeft een goede hoop dat ik het vol ga houden. Ik hoop dat deze verf break mij wat extra rust geeft. Ik krijg namelijk vaak leuke ideeën en die moeten dan ook direct gebeuren. Ook al ben ik druk of ben ik moe. Ook voelt het soms als een social media druk om maar steeds te veranderen en nieuwe kleurtjes en/of behangetjes uit te proberen. Is natuurlijk ook super tof allemaal, maar als je een muur meer dan 3 keer per jaar verf is dat dan niet gewoon overdreven?

  Laatste klus

  Een tijdje terug verfde ik in de woonkamer een blok met de kleur Spiced Honey van Flexa. Ik vind het nog steeds een prachtige kleur, maar vond het toch niet helemaal passen bij de rest van de woonkamer. Ik wilde dit blok vervangen door deze in dezelfde kleur als de rest van de muur te maken, namelijk Pink Nudity. Omdat ik dit klusje voor oud en nieuw al in mijn hoofd had, maar door de drukte geen tijd voor had, heb ik dit afgelopen week nog snel even gedaan. Als het goed is was dit dus mijn laatste verf klus. Tenminste dat is mijn verf voornemen voor het nieuwe jaar. Nu nog maar afwachten of ik het wel vol ga houden.

  Geen nieuwe muurkleur door nieuwe verf voornemen van blogger Stijlinge
  De laatste verf klus gemaakt. De Spiced Honey kleur werd Pink Nudity.

  Goede voornemens

  Wist je dat ik niet de enige bent met goede voornemens? Ilse van Interiortwin vertelt op haar blog over haar goede voornemens om het huis te ontspullen en Stella van Thuisbijstella verteld over haar goede voornemens om meer de balans op te maken.

  Heb jij goede voornemens gemaakt dit jaar?

  Wil je meer (verf) inspiratie lezen? Bekijk dan mijn blog

  3 verschillende lambriseringen in de kinderkamer

  of

  Stift uitspattingen en Histor Clean

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  4 Reacties

  1. Pingback: Een stukje zelfreflectie - Thuis bij Stella
  2. Pingback: Een stukje zelfreflectie - Thuis bij Stella

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?