fbpx
 • Stift uitspattingen en Histor Clean

  Een paar weken geleden had Jace een playdate met een vriendje. Ze kwamen hier spelen en alles ging goed en was erg gezellig.Tot het moment dat er iets kleins gebeurde en Jace boos werd. Hij zit op dit moment in een fase dat hij niet zo goed met zijn emoties om kan gaan dus liep naar zijn kamer en smeet de deur dicht. Ik geef er nooit aandacht aan en laat hem altijd even afkoelen. Meestal komt hij altijd wel weer snel terug. Alleen nu bleef hij weg en was het verdacht stil. Ik besloot toch even te gaan kijken. Wat ik alleen niet wist is dat Jace in zijn boze bui ook een paar viltstiften mee had genomen en dus druk aan het tekenen was op zijn kamer. Helaas niet op een papiertje of schrift.

  Zijn hele lockerkast, glijbaan, deur en de muur zat helemaal onder de gele stift. Ik moest mijn lach inhouden want ik vond het eigenlijk heel erg grappig. Maar goed, ik begon gelijk alles schoon te maken. De kast, deur en glijbaan kreeg ik direct schoon. De muur helaas niet. Ik baalde als een stekker, maar gelukkig wilde ik het muurtje toch nog verven. Iets later vroeg Histor aan mij of ik hun Histor Clean muurverf wilde uitproberen en hierover een review te geven. Met de gebeurtenissen van daarvoor leek het mij wel leuk om Jace nogmaals zijn gang te laten gaan en te hopen dat de stift wel van de muur kan worden schoongemaakt.

  Ik besloot om de kleur Tin op de muur te brengen. Een mooie donker grijze kleur wat goed past bij zijn lockerkast. Een beetje ton sur ton gevoel en het maakt de kamer nog stoerder. Ik gaf Jace weer een aantal stiften en hij mocht weer lekker zijn gang gaan. Daar kon zelfs hij geen nee tegen zeggen. Hij ging lekker aan de slag en ik maakte mij toch wel een beetje zorgen. Wat als de stift er nu ook niet af gaat. Dan kan ik weer de hele muur verven, waar ik helemaal geen zin in heb.

  Toen Jace klaar was, pakte ik een natte doek en begon ik over de muur te schrobben. En tot mijn verbazing ging de stift er heel makkelijk van af. Ik hoefde er zelfs niet echt moeite voor te doen. Waar ik ook bang voor was is dat je na het schoonmaken zo’n rare vlek op de muur blijft zien. Maar ook daarvan is niks te bekennen, gelukkig. De muur ziet er precies hetzelfde uit als voor Jace zijn uitspatting. Super handig en fijn dus! De foto’s hieronder zijn na foto’s, echt enkele minuten na het schoonmaken.

  Ik overweeg om de muren in de woonkamer ook over te verven met Histor Clean. Want met een kleintje die nog wel eens knoeit met eten, tekent en met speelgoed tegen de muren botst, is het wel een fijn idee dat ze lekker hun gang kunnen gaan. Want de muren zijn toch binnen de kortste keren schoon.

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Histor.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?