fbpx
  • 5 x design bank inspiratie

    Ook al staat er op dit moment een prima bank in de woonkamer, ik betrap mij erop dat ik toch ook om mij heen kijk naar wat er nog meer te koop is. Omdat ik graag deel waar ik enthousiast van wordt heb ik een aantal design banken voor jullie, maar ook voor mijzelf, geselecteerd. Scroll snel door om mijn favoriete design bank te bekijken waar ik veel inspiratie van krijg.

    Muuto Connect Sofa Bank

    Deze roze beauty is van het Scandinavische merk Muuto wat ook nog eens één van mijn favoriete merken is. De roze stof van de Connect sofa bank is heel bepalend maar gelukkig is deze bank ook in andere kleuren te bestellen. Wat ook nog een voordeel van deze design bank is, is dat hij helemaal zelf samen te stellen is. Wil je een groter formaat? Dan is dat ook mogelijk. Wil je verschillende stof kleuren mixen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kan je deze sofa bank helemaal naar jouw eigen smaak samenstellen. Ideaal toch? Mijn favoriet is toch wel het model en kleur van de foto hierboven maar een donker grijze stof zoals hier beneden afgebeeld is toch ook wel erg mooi. En natuurlijk ook wat kind vriendelijker.

    Muuto connect sofa
    Muuto connect sofa

    Hay Mags Soft sofa bank

    Van mijn andere favoriete Scandinavisch merk is deze Mags Soft bank. Deze bank is ontworpen door Hay Studio en is bedacht om een zo strak en simpel ogende design bank te maken en dat is ook zeker gelukt.

    Door zijn mooie kwaliteit stof en zachte kussens is dit een hele fijne bank om in te zitten. En door zijn chaise lounge gedeelte een heerlijke bank om op te liggen en lekker een film te kijken.

    Ligne Roset Togo Bank

    Een echte klassieker kan natuurlijk niet ontbreken in dit inspiratie lijstje. De Ligne Rose Togo bank is een ontwerp uit 1973 van Michel Ducaroy. Maar na al deze tijd is deze design bank nog steeds populair. Het ontwerp van deze bank is tijdloos en past in vele inrichtingen en daarom is deze bank nog steeds zo gewild.

    Muuto Compose bank

    Nog zo’n prachtige bank van het merk Muuto is de Compose bank. Deze 3-zits is een mooie ruimtelijke sofa die in menig interieurs past. Maar door zijn slanke vormgeving en houten pootjes past deze 3-zits perfect in wat kleinere interieurs. Deze design bank is in verschillende stoffen te bestellen, zoals verschillende grijs tinten, een mooi zacht roze kleur maar ook deze stoere blauwe kleur. Dan maak je gelijk een mooie statement in huis.

    WOUD Nakki bank

    Een relatief jong merk is dit Scandinavische merk Woud. Het is opgericht in 2014 maar heeft sindsdien al een aantal prachtige ontwerpen uitgebracht. De Nakki bank is hier zeker één van. Deze elegante bank past heel goed in een minimalistische interieur. Vanwege zijn kleine formaat, de bank is namelijk maar 1,80 breed, is hij ideaal voor in wat kleinere ruimtes.

    Woud Nakki bank
    Woud Nakki bank

    Mijn design bank inspiratie

    Dit zijn mijn favoriete design banken op dit moment en waar ik een beetje verliefd op bent geworden en waar ik veel inspiratie van krijg. Welke bank is jouw favoriet? Laat gerust een reactie achter onder deze blog.

    Mocht je nog wat meer interieur inspiratie willen lezen? Lees dan mijn blog

    Inspiratie en DIY ideeën voor de Ivar kast van Ikea

    of

    een review van de Glazed salontafel van Zuiver

    Liefs,

    Inge

    Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign

    Volg:
    0
    Delen:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


    Zoek je iets?