fbpx
 • De 7 meest gestelde interieur vragen

  Elke dag ontvang ik wel vragen waar ik sommige producten gekocht hebt of welke kleur verf ik op de muur gebruikt hebt. Die vragen krijg ik binnen via de mail, een prive berichtje op Instagram of onder een foto die ik gepost hebt. Natuurlijk beantwoord ik die vragen netjes en met veel plezier. Want ik vind het leuk dat mensen geïnspireerd zijn geworden op iets wat ik in huis hebt toegepast. Maar om het wellicht wat makkelijker voor mijzelf te maken, en voor jullie, heb ik de 7 meest gestelde interieur vragen in deze blog gezet en beantwoord ik ze allemaal voor jullie. Handig toch?

  Wat voor kleur zit er op de muur?

  Afgelopen jaar heb ik in de woonkamer een muur geverfd in de kleur roze toen ik bezig was met een kleine make-over van de woonkamer. Doordat de rest van de muren wit zijn, springt deze kleur er goed uit. Ik krijg bijna dagelijks wel vragen welke kleur dit nu is. Ik begrijp dat wel hoor, het is ook zo’n mooie kleur. Het is de Pink Nudity van Flexa. Een mooie kleur die ik daarna vaker heb toegepast in huis. Zo heb ik er in de slaapkamer ook een muur mee geverfd en ook de keuken muur moest er aan geloven.

  Waar heb jij de bank gekocht?

  Nog een vraag die ik vaak krijg is waar mijn grijze bank vandaag haalt. De bank is geen merk bank en ook helemaal geen super dure aankoop geweest. Deze komt namelijk heel ‘gewoon’ bij de Woonexpress vandaan. Het is het model Demeern. Ik ben er heel tevreden over. De bank blijft mooi en zit nog steeds goed. Wat ik alleen wel vervelend vindt is dat de achterkussen los zitten. Ik moet deze elke dag omdraaien. Als ik dat niet doe dan ziet er heel ingezakt uit. Niet het grootste probleem natuurlijk, maar wel het vertellen waard.

  Waar is het dekbedovertrek van?

  Sinds de grote slaapkamer verandering heb ik ook een nieuw dekbedovertrek op bed. Een heel mooi overtrek, natuurlijk in een roze tint, met een fijn pantserprintje. Het dekbedovertrek is van Essenza Home en heet Bory. Het overtrek is van super mooie kwaliteit en voelt super zacht aan. Ook deze vraag zie ik regelmatig voor bij komen. Meestal als ik weer een foto plaats van de slaapkamer. Mocht je meer willen weten over dit overtrek of meer willen lezen over producten uit mijn slaapkamer. Lees dan mijn shoppingblog over deze ruimte.

  Welke kleur verf zit er op de kinderkamer?

  Nog een verf vraagje die in mijn lijstje van 7 meest gestelde interieur vragen komt is welke kleur er op de muur zit bij Jace. Is natuurlijk ook een prachtige blauwe kleur. Lekker stoer voor op de kinderkamer of een andere ruimte. Het is de Royal Blue van Flexa. Ik had hem eerst in een halve lambrisering geverfd. Toen ik vond ik hem vrij zwart overkomen. Maar toen ik de lambrisering verder omhoog hebt geverfd vind ik hem veel blauwer overkomen. Ik ben er dus super blij mee. in combinatie met de andere kleurtjes op de kamer komt de muur helemaal tot zijn recht en is het echt een stoere kinderkamer.

  Heb je die Ikea stoel echt wit gespoten en blijft het goed zitten?

  Een paar maanden geleden kwam het bekende Jarpen stoeltje van Ikea weer terug in de collectie vanwege hun 60-jarige jubileum. Helaas kwam dit bekende stoeltje alleen terug in het zwart. Niet echt een kleurtje wat goed in mijn woonkamer past. Maar omdat ik deze fauteuil al heel lang wilde, heb ik hem toch aangeschaft en meegenomen. Ik besloot om de stoel dan zelf maar een ander kleurtje te geven. Bij de Action kocht ik een spuitbus met primer en 2 spuitbussen met witte verf. Deze spoot ik laag voor laag over de stoel tot hij helemaal gedekt was. Het resultaat ziet er goed uit. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat hij amper gebruikt wordt. Dus ik weet niet wat de verf doet als hij dagelijks gebruikt zou worden. Wellicht dat je dan beter kan investeren in een iets betere spuitverf. Maar natuurlijk kan je ook mijn versie eerst proberen.

  Waar komt je vloerkleed vandaan?

  Deze vraag komt ook wekelijks wel binnen. Eigenlijk krijg ik deze vraag altijd wel, maakt niet uit welk vloerkleed ik heb liggen. Maar op dit moment heb ik een mooi grijs wollen vloerkleed liggen die uit de webshop van Floorpassion komt. Deze had ik vorig jaar ook al liggen en nog steeds ben ik enthousiast over dit kleed. Voelt lekker warm aan en past ook heel goed in mijn interieur.

  Waar heb jij de eettafel besteld?

  De laatste vraag die vaak gesteld wordt is waar mijn eettafel vandaan komt en waar ik hem besteld hebt. Ik heb deze tafel besteld bij Moniek en Dion. Ze hebben geen website maar wel een Instagramaccount. Via Instagram heb ik ze ook ontdekt en daar ook de tafel besteld. Ze leveren snel en de tafel is van goede mooie kwaliteit. Zeker een aanrader dus.

  Andere vragen?

  Dit waren mijn 7 meest gestelde interieur vragen op mijn blog en social media. Wellicht staat jou vraag er niet tussen, stel hem dan gerust aan mij via de mail (info@stijlinge.com) of gewoon door een berichtje hieronder achter te laten.

  Wil je meer interieur inspiratie lezen en zien? Lees dan mijn blog:

  over de top 5 meeste gelezen blogs van 2018

  of

  over 3 verschillende lambriseringen in de kinderkamer

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?