fbpx
 • Nieuw jaar.. Nieuw huis

  Na een kleine blog break vanwege de feestdagen, maar vooral eingelijk omdat ik er amper tijd voor heb gehad. Nu heb ik, aan het begin van het nieuwe jaar, weer zin om het bloggen op te pakken. En dat is ook maar goed ook, want ik barst van de ideeën. Zo gaat er het één en ander veranderen in mijn slaapkamer maar ook in Jace zijn kamer. Maar met die projectjes moet ik nog gaan beginnen. Mijn eerste project is de woonkamer een frisse nieuwe start geven. En ik moet eerlijk zeggen, dat is voor mijn gevoel 100% gelukt.

  Nadat de kerstboom en alle andere kerstspullen uit de woonkamer waren gehaald, merkte ik aan mijzelf dat ik nog niet tevreden was met deze kamer. Ik had het gevoel dat alles zo grijs was en ik miste de frisheid waar ik zo naar verlangde. Daarom bedacht ik dat ik alle muren in de woonkamer wit wilde verven om vanuit daar weer verder te gaan kijken. Want alleen maar witte muren is ook zo saai. Met een tripje naar de bouwmarkt kwam ik terug met een grote emmer witte muurverf maar ook met een ontzettend mooi kleurtje roze. Ik kreeg namelijk tussen alle toffe kleuren in de winkel het idee om de muur bij het grote raam te gaan verven. Deze muur is niet te groot en daarom ideaal om een wat feller kleurtje op te smeren. De kleur op de muur is Pink Nudity van Flexa. Helaas had ik de tijd nog niet gehad om met de woonkamer aan de slag te gaan toen ik op een avondje op de bank nog een idee kreeg. Ik wilde namelijk ook een behang in de woonkamer gaan gebruiken. Maar de keuze is zo groot dat het zo ontzettend lastig is om daar iets moois en passends voor te vinden. Totdat ik in de folder van de Karwei aan het bladeren was en zag dat er die week een leuke korting op het behang zat. Ik speurde de site even af en al snel kwam ik het perfecte behang tegen voor mijn plannen. Een wit sloophout behang, wat dus super goed in mijn rustige en frisse interieur plannen paste.

  Afgelopen weekend gingen ik en zelf Jace aan de slag met de make-over. Voor Jace kocht ik een klein roller setje zodat ook hij mee kon helpen. Hij vond het fantastisch om te doen. Natuurlijk was na een uur de lol ervan af en kon ik in mijn eentje verder. Één voor één kregen de muren een likje verf en ik voelde dat ik de juiste keuze had gemaakt. Aan het eind van de middag waren alle muren gedaan en kon ik beginnen met behangen. Het fijne ook aan dit behang is dat je geen rekening moet houden met een patroon of het wel passend is. Dat scheelt een hoop tijd en kan je lekker snel verder werken.Omdat ik alle muren weer netjes fris in de verf zitten, wilde ik ook weer wat anders aan de muur hebben. Het Ypperlig rekje van Ikea vs Hay hangt al zo’n twee maandjes bij Jace op de kamer. Maar stiekem wilde ik hem al de hele tijd zelf in gebruik nemen. Daarom heb ik hem nu ook even een plekje gegeven in de woonkamer. Het brengt wat extra warmte en gezelligheid mee, op de anders hele witte muren. Ook kan ik alle leuke spulletjes erin stallen zodat het extra opvalt.

  De eerste make-over van dit jaar is voor mijn gevoel heel erg geslaagd. Met een paar kleine veranderingen lijkt het wel of ik een heel ander huis heb gekregen. In ieder geval is het gevoel wel heel anders en fijn.

  Wat vinden jullie van de make-over?

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  4 Reacties

  1. Marleen van der Heijden
   9 januari 2018 / 16:16

   Ik vind het heel mooi geworden!! Eigenlijk stiekem mooier als dat het was. ?
   Heb je goed gedaan meis! ?

  2. Fleur du Long
   4 februari 2018 / 18:28

   Wow heel erg mooi! Geniet ervan!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?