Een nieuw vintage vloerkleed

Zoals jullie vast wel weten heb ik vorige maand de woonkamer van een kleine make-over voorzien. Ik was al dat grijze, op de muren en ook de vloer, behoorlijk zat en wilde voor een fris wit uiterlijk gaan met een mooi roze tint erbij. De muren heb ik toen goed aangepakt en ik ben dan ook super blij met het resultaat. Alleen die grijze vloer blijft nog wel een behoorlijk grijs dingetje. Maar om nou een nieuwe vloer te gaan leggen omdat ik alles fris wil is natuurlijk ook overdreven. Daarom besloot ik om rustig te kijken naar een nieuw vloerkleed. Een kleed dat mijn gevoel van de woonkamer versterkt en het geheel nog passender maakt.

Ik kwam uit bij Rozenkelim. Een fijne webshop met de mooiste vloerkleden. Van echte Berbers tot Perzische tapijten en natuurlijke Rozenkelims. Mijn oog viel al snel op de vintage look vloerkleed in hele mooie pasteltinten. Vooral het roze sprak mij uiteraard gelijk aan. Toch is het altijd wel moeilijk te zien of de kleur goed past bij de andere tinten roze. Ik nam de proef op de som en besloot toch voor dit kleed te kiezen.

Dit was een hele goede gok van mij. Het roze van de kleed sluit namelijk perfect aan op de roze muur en de andere roze accessoires in huis. De andere pasteltinten zorgen ervoor dat het kleed niet te zoetsappig wordt en geeft het net een wat stoerder uiterlijk aan dit vintage kleed.

Ook al is het een hele verandering ten opzichte van het vorige kleed, deze vintage variant blend wel mooi in. Voor mij is dit namelijk een behoorlijk druk kleed en ik was dan ook bang dat ik het te druk zou vinden en er snel op uitgekeken zijn. Nu ligt het kleed er pas een weekje, dus of ik er snel op uitgekeken ben dat weet ik natuurlijk niet. Maar ik vind het kleed absoluut niet te druk. Het geeft mij juist een heerlijk zomers gevoel, wat ik ook wilde creëeren.

Wat vinden jullie van het nieuwe kleed?

Liefs,

Inge

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Rozenkelim.