fbpx
 • De Creative Mind trend

  Wist je dat oktober bekend staat om zijn woonmaand? In deze maand zijn er veel woonbeurzen en brengen de meeste merken hun nieuwe collectie uit. Ook zetten ze vaak nieuwe trends neer passend bij het seizoen en wat er nu ‘hot’ is. Door Jysk was ik gevraagd om naar hun NEW TRENDS te kijken met hun bijbehorende producten. En ik kan je zeggen dat één trend echt perfect bij mij past. Ook ging ik aan de slag met een aantal producten uit deze look en vertel ik jullie welk product, uit deze trend, direct op mijn wensenlijst terecht is gekomen. Bij Jysk hebben ze drie trends ontwikkeld met mooie producten en accessoires die daar nauw op aansluiten. Zo heb je de The Thinker trend, een mooie collectie met vooral blauw, grijs en zwart tinten. Alle producten sluiten aan bij de denkwijze van de The Thinker. Eenvoudig en harmonieus en passend bij een Scandinavisch interieur.

  Als tweede trend heb je Human Nature. De naam spreekt voor zich als ik vertel dat deze trend vooral om natuur tinten gaat. Mooie herfstkleuren zoals donker groen en bruin, het gebruik van veel planten en mooie producten ook om dit mooi neer te zetten. Denk daarbij aan een sidetafel die je kan gebruiken als plantentafel.

  Als laatste hebben we de trend Creative Mind. Een mooie trend met veel roze tinten, vrouwelijke patronen en ze laten jouw creative mind spreken. De producten in deze trend zijn heel speels en bescheiden. Ook gaat het in deze trend om dingen net even anders aan te pakken. Om andere kleuren te gebruiken of producten een andere twist te geven. Zolang jij je maar thuis voelt in jouw huis. Zoals jullie vast wel kunnen raden was deze trend op mijn lijf geschreven. Niet alleen door de mooie kleuren maar ook door de mindset achter deze trend. Met een aantal accessoires uit deze look richte ik mijn huis in.

  Alle producten die ik mocht ontvangen paste goed bij de trend en bij mijn smaak. Je kan je voorstellen dat het een feestje was om alles uit te pakken en te gebruiken in huis. Zo mocht ik een oud roze ronde kussen uitpakken, een hele fijne rieten mand en een roze bakje. Maar met het uitpakken werd ik vooral door het roze plaid, de witte lamp en het windlicht erg verrast. De plaid is in een mooi donker roze kleur en geeft net dat extra warmte in de zithoek. Natuurlijk is het ook heerlijk om deze te gebruiken als je in de avond lekker op de bank zit. Vooral in deze tijd wanneer ik eigenlijk de verwarming nog niet aan wilt doen maar het s’avonds toch wel afkoelt in huis. Ik probeer namelijk altijd zuinig aan te doen met mijn gas en elektra en stel het aanzetten van de verwarming altijd zo lang mogelijk uit.De lamp is een wit tafelmodel die ik op mijn favoriete kast neer heb gezet. Het licht wat uit deze lamp komt is heel sfeervol en speels, wat natuurlijk mede door de kleine gaatjes die in het armatuur verwerkt zijn. Perfect voor de winteravonden die toch steeds langer gaan duren.Het windlicht is ook een favoriet hier. Alleen heb ik er mijn eigen draai aan gegeven. Ik zag namelijk geen windlicht maar een prachtige vaas die op een houten voet staat. Ik vulde de vaas daarom niet met een kaars maar met een prachtige bloem en plaatste deze op de salontafel.Ook werd ik verliefd op een tof product in deze trend. Deze is dan ook direct op mijn wensenlijst geplaatst. Ik zie hem al helemaal staan in mijn nieuwe slaapkamer die binnenkort een make-over krijgt. Als eerst komt er een nieuwe vloer en ga ik ook nog een aantal andere dingen aanpakken, maar daarover later meer. Het gaat over de fauteuil PETERSBORG, waarvan ik een foto hieronder heb geplaatst. Een klassieke stoel met voetenbank in een fantastische kleur roze. Is het geen plaatje? Jullie weten waarvoor ik nu ga sparen:)jyskHieronder een lijst met alle accessoires die gebruikt zijn in deze blog, plus een handige link naar de productpagina’s.

  -Sierkussens KUGLEASK oud roze

  -Lampje JENSPETER wit

  -Rieten mand HEINI

  -Roze bakje ALFREDO

  -Windlicht REIDAR

  -Plaid LINNEA roze

  Ik ben benieuwd wat jullie van deze trend vinden en welke trend bij jou past.

  Wil je meer inspiratie zien? Lees dan mijn blog over:

  De velvet trend is here to stay

  of

  Een vloerkleed met een goed verhaal

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met JYSK

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?