fbpx
 • Een vloerkleed met een goed verhaal

  Één ding wat ik regelmatig in huis verander is het vloerkleed. Ik vind namelijk dat je met het veranderen van een kleed je gelijk een andere sfeer kan neerzetten in je woonkamer. Zo had ik eerst een rustige grijze variant liggen. Toen ik toe was aan verandering koos ik voor een vloerkleed met vooral roze en wat groene tinten. Nu was ik weer toe aan wat nieuws en zocht ik ditmaal voor een rustig variant, maar die door zijn vorm toch heel speels is.

  Ik was al een tijdje bekend met Sukhi. Zij verkopen de mooiste vloerkleden rechtstreeks vanuit de mensen die deze helemaal vanuit niets met de hand maken. Zo hebben ze een hele mooie collectie van bolletjes vloerkleden uit Nepal, maar ook prachtige producten uit landen zoals India en Marokko. En bij het laatst genoemde kan je misschien wel raden welke kleden Sukhi aanbied. Namelijk de prachtigste Beni Ouarain kleden die bij elke interieur liefhebber het hartje sneller laat kloppen. Deze kleden worden door vakmensen is Marokko gemaakt volgens een eeuwenoude traditie en dat straalt elk kleed met veel liefde uit. Ook is het heel fijn on te weten dat de mensen die deze kleden maken hele goede werkomstandigheden hebben. Vaak werken ze vanuit huis en krijgen ze ook goed betaald voor hun werk. Je kiest dus echt voor een vloerkleed met een goed verhaal.

  Ik mocht de ronde berberkleed Malika verwelkomen in huis. Als eerste stylde ik hem bij de bank, omdat ik vooral nieuwsgierig was hoe een rond kleed daar zou passen. En ik moet heel eerlijk zijn dat ik het verrassend mooi vindt staan. Door zijn vorm doorbreekt het de rechte lijnen in huis en geeft het een speels effect. Ook vind ik het niet storend dat het kleed niet de hele oppervlakte voor de bank in beslag neemt. Deze periode van het jaar zit ik toch niet meer met koude voeten op de bank, dus is het ook niet noodzakelijk om daar altijd een kleed voor te hebben liggen.

  Ook was ik wel benieuwd hoe het kleed op de slaapkamer zou staan. Hoe fijn is het namelijk om wakker te worden en als eerste in de ochtend dit mooie Marokkaanse kleed te zien én te voelen aan je voeten. Ook hier kwam het kleed helemaal tot zijn recht. En ondanks dat ik helemaal niet blij bent met het laminaat boven in de slaapkamer, vind ik het kleed hier nog beter tot zijn recht komen. Heel verrassend!

  Ik vind het kleed prachtig vanwege zijn uiterlijk, maar ook vanwege het mooie verhaal erachter. Vinden jullie dat ook altijd belangrijk?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Sukhi.

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  1. 15 mei 2018 / 22:59

   Hi Inge,

   Bedankt voor je mooie woorden en wat staat het bijzondere kleed toch mooi in je interieur! Het kleed is inderdaad heerlijk zacht en een echte blikvanger!

   Groetjes Marieke van Sukhi.nl

  2. 15 mei 2018 / 22:59

   Hi Inge,

   Bedankt voor je mooie woorden en wat staat het bijzondere kleed toch mooi in je interieur! Het kleed is inderdaad heerlijk zacht en een echte blikvanger!

   Groetjes Marieke van Sukhi.nl

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?