fbpx
 • Nieuw kleurtje, nieuwe kast én nieuwe houten jaloezieën

  Een tijdje geleden ben ik naar de winkel van Tapijtcentrum Nederland geweest om een nieuwe vloer uit te zoeken voor mijn slaapkamer. De nieuwe vloer ligt er nu een paar weken in en ik ben er ontzettend blij mee. Maar toen ik in de winkel in Ede was bestelde ik ook nieuwe houten jaloezieën voor op Jace zijn kamer. Mocht je benieuwd zijn naar deze blogpost, waar ik onder andere een heel goed advies kreeg voor het bestellen van de juiste kleur, lees dan mijn blog over het bezoek aan Tapijtcentrum. Omdat de jaloezieën speciaal op maat gemaakt moesten worden was de levertijd langer dan de vloer. Maar vorige week was het dan zover. De jaloezieën werden geleverd en gemonteerd! En het is zoooo mooi geworden!Binnen een klein half uurtje hadden de mannen van Tapijtcentrum de raambekleding opgehangen. Als ik het zelf had moeten doen had dit natuurlijk veel langer geduurd. Dus erg fijn dat ze deze service erbij aanbieden. Het resultaat was dan ook snel zichtbaar en wat is het mooi geworden. Van een kapot rafelig rolgordijntje naar deze prachtige houten jaloezieën is een erg groot verschil. Een verschil wat de kamer een heel ander gevoel geeft. Het is nu echt af! Het licht reflecteert ook nog eens prachtig naar binnen waardoor het veel lichter lijkt.Naast de jaloezieën heb ik ook de lambrisering een ander kleurtje gegeven. Het is lastig te zien, omdat de kleur zo donker is uitgevallen, maar het is een donker blauwe kleur genaamd Royal Blue. Jace zeurde namelijk al een tijdje dat hij graag een blauwe muur wilde, dus waren wij al een tijdje op zoek. Deze kleur vind ik prachtig omdat het niet te blauwig en jongensachtig is. Maar juist erg stoer. Toch is hij wel een tikkeltje te donker uitgevallen, hij lijkt namelijk soms net zwart. Maar dat vind ik op dit moment niet erg. We fleuren de kamer wel extra op met mooie blauwe accessoires.

  Daarnaast kreeg Jace ook een nieuwe speelgoedkast. De oude was ik behoorlijk zat. Het was zo’n schuiflade waar je alles in kan gooien. Niet echt bevordelijk voor de staat van het speelgoed en ook was Jace vaak veel kwijt. Het lag dan vaak gewoon onderin. Dan moest de hele lade leeg om dat ene kleine dingetje te pakken. Niet handig dus! Nu vond ik laatst de bekende Ivar kast op een koopjeshoek voor een spotprijsje. En het leukste was dat hij nog nieuw in doos zat Wat een geluk!Ik, en natuurlijk ook Jace, zijn super blij over deze nieuwe veranderingen in zijn kamer. Vooral natuurlijk die prachtige raambekleding die zijn kamer helemaal af maken. Wil jij nu ook zoiets moois voor jouw ramen? Bezoek dan de website van Tapijtcentrum voor meer informatie.

  Wil je meer inspiratie zien over kinderkamers? Lees dan mijn blog over:

  3 verschillende lambriseringen in de kinderkamer

  of

  Ongelukjes en lekker slapen

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Tapijtcentrum Nederland

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?