fbpx
 • 5x Plantenbakken voor je tuin of balkon

  De aankomende tijd zullen we veel thuis zijn. Gelukkig begint het wel wat beter weer te worden zodat we onze tijd ook kunnen besteden in de tuin of op het balkon. Vooral in deze periode is het dan extra leuk om de tuin te vullen met planten die in mooie plantenbakken staan. Daarom zocht ik een aantal design plantenbakken voor jullie uit met als voordeel dat deze allemaal online te bestellen zijn. Super handig!

  Ferm Living Bau

  Ferm Living Bau

  Heb je een balkon die je wat gezelliger wilt maken? Dan is de Bau van Ferm Living de perfecte plantenbak voor jou. Met één of meerder bakken creëer je snel een groene oase op jouw balkon. De Bau is verkrijgbaar in verschillende mooie kleurtjes zoals dusty roze en warm grijs. Je kan ervoor kiezen om voor één kleur te gaan, maar om je balkon wat speelsheid te geven kan je ook verschillende kleuren mixen.

  Ferm Living Hourglass Plantenbakken

  Ferm Living Hourglass

  De Hourglass is ook een product van Ferm Living. De plantenbak is ontworpen door Trine Andersen die dit merk in 2005 heeft opgericht. Het ontwerp van de Hourglass is geïnspireerd door een zandloper. Wat ook erg handig is aan deze plantenbak is dat zowel het hoge als het lage gedeelte te gebruiken is om planten in te poten. Het leukste is om het hoge en lage gedeelte af te wisselen voor een speels effect. De Hourglass is zowel buiten als binnen te gebruiken. Zo kan je de plantenbakken naar binnen verplaatsen als de zomer is afgelopen.

  Ligne Roset Long Pot

  Ligne Roset Long plantenbakken

  De Long Pot van Ligne Roset is een echt design plantenbak. De bak is gemaakt van geëmailleerd glanzend wit aardewerk. De Long Pot is de ideale plantenbak om op de tuintafel neer te zetten. Vul de Long Pot met mooie en gekleurde planten en je tuintafel heeft gelijk een mooie groene touch.

  Extremis Romeo & Julia Tuinbank

  Extremis Romeo & Julia Tuinbank

  De Romeo & Julia tuinbank is, zoals de naam al doet vermoeden, een tuinbank. Waarom ik hem toch in dit rijtje heb staan? Omdat het niet alleen een tuinbank is. In de tuinbank zijn namelijk twee potten verwerkt die je kan vullen met planten of bomen. Erg origineel en goed bedacht design dus!

  Menu Wire Plantenbakken

  Menu Wire Pot en plantenbakken

  De Wire pot van Menu is ook een origineel design plantenbak. De designers Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn kwamen op het idee van de Wire serie toen zij door een Japans aangeklede tuin liepen. Deze tuin was aangekleed met staande en hangende displays van planten, bloemen en lichtjes. Door de Wire serie te ontwerpen hebben de designers geprobeerd om dezelfde sfeer te creëren. De prachtige standaards zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes. Zo kan je in de tuin of balkon een groepje bij elkaar zetten met de verschillende maten. Dit zorgt voor een speels effect. Daarnaast is de Wire serie te verkrijgen in het wit maar ook in het zwart.

  Ik hoop dat ik je enthousiast gemaakt hebt en dat je zin hebt om je tuin of balkon gezellig te maken met één van deze plantenbakken.

  Wil je meer tuininspiratie lezen? Bekijk dan de blog:

  5 x tuinmeubel inspiratie

  of

  Design items voor een lente tuin

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?