fbpx
 • Maak de mooiste foto’s met mijn presets

  Al jaren is fotografie een grote passie voor mij. Ik fotografeer alle foto’s voor mijn blog en social media kanalen helemaal zelf. Ook voor verschillende bedrijven doe ik regelmatig product fotografie op locatie. Ik heb dus veel ervaring in het bewerken van foto’s. Omdat ik veel vragen krijg hoe ik mijn foto’s bewerk wil ik deze ervaring graag met jullie delen zodat ook jij foto’s kan bewerken als een pro. Ik stel daarom mijn 12 favoriete presets voor de Lightroom mobile app beschikbaar voor jou!

  Wat is een preset?

  Een preset is een voorinstelling van een nabewerking voor je foto’s die zorgt dat je met één klik op de knop jouw foto professioneel bewerkt hebt. In de gratis Lightroom app kan je een foto bewerken helemaal naar je eigen smaak. Dit kan met losse instellingen, maar je kunt ook een preset gebruiken, een voorinstelling. Met één klik op de knop verander je de foto in een mooi bewerkte foto. Omdat elke foto met een andere belichting wordt gemaakt kan het zijn dat je de belichting van de foto nog iets moet bijstellen. Ook dit is heel eenvoudig te doen in de Lightroom app.

  Maak mooiere foto's met mijn presets voor lightroom mobile

  Dit wil je toch ook!

  • Met één klik op de knop jouw foto’s professioneel bewerken.
  • Geen professioneel fotograaf meer nodig want jouw foto’s zijn na het bewerken van top kwaliteit!
  • Ook de foto’s die gemaakt zijn vanaf je telefoon spatten nu van je scherm af
  • Nooit meer lang bezig zijn met het bewerken van je foto’s
  • Een website of Instagram account met dezelfde look.
  • De mooiste vakantiefoto’s en leukste selfies!

  Omdat ik mijn presets voor interieur maar ook voor lifestyle fotografie gebruik heb ik twee verschillende pakketten ontworpen. Dus wil jij jouw product en interieur foto’s naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de interieur presets. Ben jij meer van de lifestyle foto’s? Of wil je jouw vakantiefoto’s zo bewerken dat iedereen jaloers op je is? Kies dan voor de lifestyle presets! Maar kan je niet kiezen? Dan heb ik ook een hele leuke deal voor jou om de gehele set met alle 12 presets te bestellen!

  Mocht je een hele set nou te veel vinden dan kan je ook mijn favoriete preset voor interieur of lifestyle ook los bestellen!

  Scandinavian White

  Dreamy Bohemian

  Wat ontvang je van mij?

  • Je ontvangt de preset(s) die je besteld hebt direct als een download direct in de mail. Je kan dus gelijk aan de slag!
  • Je ontvangt daarbij instructies hoe je de presets moet installeren in de gratis Lightroom app.
  • Ook ontvang je nog een aantal tips om je foto’s nog beter te bewerken!

  Bestel mijn favoriete presets direct en begin vandaag nog met bewerken van je foto’s als een pro!

  Interieur presets

  Lifestyle presets

  Cursus foto’s bewerken in Lightroom Mobile

  Ben je nog helemaal niet bekend met de Lightroom mobile app en wil je graag daar wat meer over leren? Wellicht is de cursus foto’s bewerken met Lightoom mobile dan iets voor jou! In deze mini cursus leer je in 3 modules foto’s te bewerken aan de hand van mijn presets en leer ik je een aantal fijne kneepjes om nog beter te kunnen bewerken. Ook leer ik je hoe je RAW kan fotografen met je telefoon zodat je nog betere foto’s kan maken. Voor deze cursus heb je geen camera of laptop nodig. We doen namelijk alles met de telefoon. Ideaal toch?

  Omdat je de cursus niet kan volgen zonder mijn presets ontvang je ook 6 van mijn favoriete presets t.w.v. €79,95 (normaal tarief)! De presets ontvang je tegelijk met de eerste module zodat je direct van start kan gaan.

  De cursus start 8 maart en heeft een introductieprijs van €89,95 voor €49,95. Wees er wel snel bij want deze prijs is maar voor een beperkt aantal plekken beschikbaar.

  Wil je meer informatie of direct aanmelden voor deze cursus? Klik dan snel op de button hieronder!

  Maak mooiere foto's met mijn presets voor lightroom mobile
  Maak mooiere foto's met mijn presets voor lightroom mobile

  Zoek je iets?