5 x Tuinmeubel inspiratie

Om een fijne tuin te creëeren heb je een aantal dingen nodig om van jouw tuin echt een fijne buiten omgeving te maken. Zo vind ik persoonlijk planten heel erg belangrijk en wat er op de vloer ligt. Denk daarbij aan mooie terrastegels of split. Wat ik zelf ook erg belangrijk vindt zijn goede tuinmeubels. Deze meubels bepalen heel erg de sfeer in jouw tuin en zorgt voor extra comfort als je buiten wilt zitten… of liggen! In deze blog mijn 5 tuinmeubel inspiratie om in de tuin neer te zetten!

Bartafel 

Vaak zie je trends van binnen door trekken naar buiten. Zo is de bartafel binnen ook weer terug van weggeweest en nu kan je deze hoge tafel ook buiten plaatsen. Hartman speelt namelijk slim in op deze trend en zorgde voor een bartafel die je ook buiten kan neerzetten!

Hartman Sophie Teak tuinmeubel, bartafel en barkruk
Hartman Sophie Teak bartafel en barkruk
Hartman Teak tuinmeubelen
Hartman Teak tuinmeubelen

Barstoel

Om de bartafel compleet te maken kun je de Hartman Sophie Teak barkruk erbij zetten. De combinatie van het wit en het hout van de kruk komt mooi terug in de tafel en past dus erg goed bij elkaar. Dankzij het teakhout breng je ook extra warmte en gezelligheid in de tuin. Een mooi tuinmeubel als je meer natuurlijk materialen wilt toevoegen. 

Lounge Sofa

Een fijne bank om op te zitten kan ook niet ontbreken in de tuin. De Hay Palissade is een Lounge Sofa waar je heerlijk op kan zitten én die ook nog eens erg mooi is om te zien. Een echte design stuk in de tuin, wie wilt dat nu niet.

Hay palissade lounge sofa
Hay Palissade

Bistro tafel

Wat je tegenwoordig ook veel ziet is dat de ‘ouderwetse’ bistro tafel weer terug komt maar dan in een nieuw jasje! Als je in het bezit bent van een klein balkon of een kleine tuin dan is een bistro tafel de ideale tuinmeubel om toch lekker te kunnen zitten én te kunnen eten. Persoonlijk is dit één van mijn favoriete. Mooi design en ook nog eens erg flexibel te gebruiken.

Hartman Sophie Studio tuinmeubel
Hartman Sophie Bistro Tafel
Hartman Sophie Studio bistro tafel
Hartman Sophie Bistro Tafel

Lounge stoel

Een lounge stoel is onmisbaar in de tuin. Maar een stoel die je in de tuin kan gebruiken maar ook nog mee kan nemen naar het park of naar het strand is helemaal ideaal! De Lamzac O van Fatboy is die ideale lounge stoel voor in de tuin. In een aantal prachtige kleuren te verkrijgen maar mijn favoriet is de Deel Blush. Wat vind jij van deze stoel?

Lamzac O van Fatboy
Lamzac O van Fatboy

Dit waren een aantal tuin items die volgens mij onmisbaar zijn aankomende zomer. Al deze toffe tuinmeubels komen uit de webshop van Fundesign. Ken jij deze webwinkel al? Mijn salontafel en Tonone lamp komen ook uit de webshop waar ze de mooiste merken verkopen. En nu dus ook mooie tuinmeubels.

Welke tuinmeubel is jouw favoriet?

Wil je meer tuininspiratie lezen? Bekijk dan mijn blog over:

7 x musthaves inspiratie voor jouw tuin

of 

Tuindecoratie en een budget DIY

Liefs,

Inge

Deze blogpost is geschreven in samenwerking.