fbpx
 • Minimalistische kersttafel en kerstboom

  Voor een leuke samenwerking met Made.com dekte ik de tafel een aantal weken geleden alvast in kerstsfeer. Omdat deze foto’s zo leuk zijn geworden en ik eigenlijk teveel foto’s had om op Instagram te delen leek het mij leuk om hier een leuke blogpost over te maken. Dus scroll lekker naar beneden en hopelijk kan ik je een klein beetje inspireren hoe jij de tafel een minimalistische look kan geven!

  Minimalistische stijl

  Als je mij kent of mij volgt op Instagram of mijn blog dan weet je dat ik niet van te veel poespas ben. Ik houd van rust in huis maar wel op een gezellige manier. Dat heb ik ook geprobeerd met de styling van de tafel. Natuurlijk had ik ook geluk dat ik hele mooie producten had om de tafel mee te dekken zoals een prachtig wit servies en metaal bestek met een matte look! De rustige basis van het servies liet ik ook terug komen in de rest van de kerst accessoires zoals de witte papieren kerstster van House Doctor, het witte waxinelichtje van Sostrene Grene en het bruine boompje van Jurianne Matter!

  Minimalistische kersttafel
  Minimalistische kersttafel styling
  Minimalistische kersttafel met wit servies
  Minimalistische kerst tafe

  Blauwe Ceder

  Als laatste wil ik ook nog even onze minimalistische boom met jullie delen. Ik koos dit jaar voor geen standaard kerstboom maar voor een Blauwe Ceder. De perfecte boom als je niet al te groot woon maar toch dat kerstgevoel in huis wilt halen. De Ceder boom is vrij smal en neemt daardoor niet zoveel ruimte in. Maar omdat je qua lengte wel voor een hoge boom kan gaan haal je wel echt een boom van formaat in huis! De Ceder boom versierde ik verder met alleen wat lichtjes en papieren hangers in de kleur roze en wit. Deze hangers kocht ik bij Intratuin en Blokker. De Ceder boom heeft voor mij nu de perfecte uitstraling. Simpel, minimalistisch maar wel erg gezellig!

  Blauwe Ceder boom voor een Scandinavisch en minimalistische kerst
  Blauwe Ceder boom voor een Scandinavisch en minimalistische kerst

  Wat vind jij van deze minimalistische stijl tijdens kerst?

  Liefs,

  Inge

  P.S. Wil je meer kerst inspiratie lezen? Bekijk dan snel mijn blog met een simpele kerst DIY (ook erg minimalistisch trouwens) of bekijk de blog over de kerst stijlkamer die ik laatst mocht inrichten bij DOK2!

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?