fbpx
 • Kerst stijlkamer inrichten bij Dok2

  Vorig jaar mocht ik een stijlkamer inrichten in de mooie winkel van DOK2 in Veenendaal. Dit was een super leuke opdracht om te doen dus ik was super blij toen ik dit jaar weer een stijlkamer mocht inrichten. De stijlkamer van vorig jaar lag qua styling heel dicht bij mijn eigen stijl. Maar dit jaar wilde ik eens een keer wat anders proberen en echt uit mijn comfort zone gaan!

  Ik kwam een hele mooie terracotta kleurige fauteuil tegen. Deze is van van het merk Richmond en heet Perla. Deze fauteuil is echt prachtig en werd de basis van mijn stijlkamer. Omdat ik een keer niet op safe wilde gaan combineerde ik de stoel met een groene muur en trok ik deze kleur verder door in de gehele kamer met daarbij veel gouden accenten! Dit geeft echt een lekker chique kerstsfeer. Echt iets heel anders dan jullie van mij gewend zijn hé? Wil je nu ook shoppen in deze stijl? Bekijk dan snel de shop de stijl pagina van DOK2!

  De stijlkamer inrichten was een super gezellige dag. Mede doordat ik het niet alleen mocht doen maar gezellig samen met mede blogger Arja van Garderen. We begonnen de dag met het verven van de kamer en daarna begon het leuke gedeelte, namelijk het shoppen. We mochten de kamer stylen met alle meubels en accessoires uit de winkel. En ik kan je zeggen, DOK2 is dan net een snoepwinkel. De stijlkamer van Arja is trouwens ook echt prachtig geworden. Ook haar producten kun je shoppen via de shop de stijl pagina van DOK2.

  Deze maand heeft DOK2 ook een hele leuke kerstactie. Je krijgt namelijk tussen 7 en 26 december bij elke aankoop in de winkel een DOK2 kerstbal mee. Met deze kerstbal kan je een giftcard t.w.v. 100 euro winnen, super leuk toch? Bekijk hier alles spelregels!

  Mocht je nou benieuwd zijn naar de stijlkamer van vorig jaar? Lees dan snel mijn blog daarover hier! Benieuwd naar de kamer van Arja? Check dan ook even haar blog!

  Liefs,

  Inge

  Deze blog is in samenwerking geschreven

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?