fbpx
 • Noa May: Marokko meets Scandinavië

  Al een hele tijd wilde ik graag naar de winkel van Noa May in Barendrecht. Helaas is dit voor mij niet om de hoek en een behoorlijk stukje rijden. Tot wij afgelopen weekend een nachtje naar Vlaardingen gingen omdat ik een hotel voucher had gewonnen op Vakantieveilingen. Ik zocht Vlaardingen op op de kaart en kwam tot de ontdekking dat Barendrecht op de route ligt. Dit was dus het ideale moment om een bezoekje te wagen aan deze interieur hotspot.

  Loods Noa May: interieur winkel Marokko meets Scandinavië
  Loods Noa May: interieur winkel Marokko meets Scandinavië

  Noa May Loods

  Wat je niet verwacht van deze toffe hotspot is dat Noa May bevindt in een loods. Een hele prachtige loods al zeg ik het zelf. Vanaf het moment dat ik de auto parkeerde en in de loods keek was ik diep onder de indruk. De prachtige producten uit Marokko, Afrika en Scandinavië blenden perfect bij elkaar. Je zou alle producten direct mee naar huis willen nemen. Daarnaast is de hele loods ook top gestyled en is er in elk hoekje wel iets om je ogen naar uit te kijken.

  Prachtig hoekje in deze interieur hotspot
  Loods Noa May: interieur winkel Marokko meets Scandinavië

  Aankopen

  Natuurlijk ging ik ook niet met lege handen naar huis. Zo kocht ik een mooie spiegel van zeegras, een broodmand tajine en een vijzel. Ik heb mij nog aardig in kunnen houden want eigenlijk had ik de hele winkel wel mee naar huis willen nemen. Maar in december ga ik weer terug naar Marrakech, om te relaxen maar ook om mooie dingen in te slaan. Er moet dus nog wel wat over blijven van mijn wish-list voor deze trip dus hield ik mijzelf een beetje in.

  Loods Noa May: interieur winkel Marokko meets Scandinavië
  Marokkaanse handgemaakte items in deze hotspot

  Noa May: aanrader om heen te gaan

  Ook al woon je niet in de buurt dan is Noa May zeker een aanrader om toch even naar toe te rijden. Wellicht kan je er een leuk dagje van maken. De Ikea zit namelijk ook om de hoek en ook Lood5 zit aardig in de buurt. Ik kan je in ieder geval wel verklappen dat je geen spijt krijg van deze interieur hotspot winkel. Mocht het toch echt te ver zijn voor je…. Noa May heeft ook een erg fijne webshop waar je al deze mooie items ook kan scoren.

  Ben je nu geïnspireerd geraken door deze blog en alle mooie producten? Lees dan ook mijn blog:

  Marrakech: de hotspots

  of

  De mooiste interieur items uit Marrakech

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?