De mooiste interieur items uit Marrakech

In maart zijn wij een kleine week naar Marrakech geweest voor een mini vakantie. Een heerlijke week vol met lekker eten, mooie omgeving, relaxte dagen en natuurlijk vol op inspiratie. Want wat staat deze geweldige stad toch vol met de mooiste producten veelal met de handgemaakt. Natuurlijk heb ik ook een aantal items gescoord zoals twee tassen, een hanglamp en een dierenkop van zeegras. Helaas was er niet genoeg plek in de koffer anders had ik de halve stad waarschijnlijk leeg gekocht. Maar gelukkig zijn er ook een aantal toffe shops in Nederland waar je deze producten kan kopen. Dus wil jij ook een beetje Marrakech in huis halen? Lees dan snel deze shopblog!

Club Nomad

Een nieuwe webshop gerund door twee zussen met geweldige accessoires en producten uit Marrakech. Naaste de prachtige producten ben ik ook helemaal verliefd op de product styling en fotoś van Club Nomad. Je waant je direct in Marrakech.

Noa May Living

Noa May is een super leuke webshop met producten in verschillende stylen zoals Scandinavisch en natuurlijk Marrokaans. De webshop heeft ontzettend veel mooie pareltjes die ik allemaal wel in huis zou willen hebben.

Sfeerafbeelding Noa May Lving

Benio

Voor de mooiste Beni Ouarain vloerkleden moet je bij Benio zijn. De collectie is uitgebreid en wordt zorgvuldig uitgekozen. Wat ik zo leuk vind is dat er veel verschillende maten verkrijgbaar zijn. Naast vloerkleden verkopen ze ook nog andere producten zoals pompom dekens en kussens.

Camels and Co

Nog een shop die door twee zussen gerund wordt is Camels and Co. Een super leuke webshop met mooie hebbedingen uit Marrakech. Daarnaast heeft hun collectie ook fantastische mini Babouches, voor de allerkleinste Marrakech fans. Erg leuk om te even als babyshower of kraamcadeau.

The Souks

Nog een toffe webshop met de mooiste producten is The Souks, die de mooiste producten verkopen die ook in de souks te koop zijn. Nieuw in de webhop is de Nous Nous collectie. Een serie prachtige producten voor de kinderkamer waaronder een spiegel in de vorm van een konijn, hoe leuk is dat?

Rabbit mirror The Souks

Ik hoop dat je genoeg inspiratie hebt opgedaan met deze shopblog en dat je weet waar je de prachtigste producten uit deze wereldstad in huis kan halen zonder het land te hoeven te verlaten. Al is een tripje naar Marrakech natuurlijk helemaal niet erg:)

Bekijk mijn blog over onze trip naar Marrakech hier:

Marrakech: De hotspots

Liefs,

Inge