fbpx
 • De Bowler bijzettafel – Nieuwe collectie Hay

  Één van mijn favoriete Scandinavische merken Hay heeft weer een nieuw bijzettafeltje in de collectie opgenomen. Naast de bekende Tray bijzettafel, en wellicht wel de bekendste van dit merk de DLM bijzettafel, heeft dit design merk nu een nieuw toppertje opgenomen in de collectie. De naam is Bowler en het ontwerp is natuurlijk weer origineel en prachtig. Ik had geluk dat ik de Bowler mocht uitproberen in ons huis van de webshop FunDesign.

  De vergelijking

  De Bowler heeft wel wat weg van de DLM bijzettafel. Zo lijkt het blad sterk op elkaar en ook heeft de Bowler een handvat aan het tafelblad vast. Dit handvat is wel iets anders dan bij de DLM en daar begint dus ook het verschil. De Bowler is een bijzettafel wat meer ronde vormen heeft. Zo is het blad rond, het handvat en zelfs de voet. Deze is trouwens gemaakt van Graniet en geeft een soort van Terrazzo look aan de tafel. Erg bijzonder. Daarbij is de voet door het Graniet heel zwaar en zorgt het ervoor dat de Bowler heel stevig is! Je hoeft dus geen zorgen te maken dat je mooie tafeltje snel omvalt.

  De pluspunten van de Bowler

  Wat mij nog meer opviel aan de Bowler bijzettafel is dat deze hoger is dan menig ander bijzettafeltje. Dit is heel handig als je meerdere tafeltjes wilt centreren voor de bank zodat er een leuk hoogteverschil tussen de tafeltjes komt. Wat ik zelf ook als pluspunt ervaarde is dat hij hierdoor ook makkelijk aan te schuiven is aan de bank als je wat wilt eten. Vaak zijn de tafeltjes te laag maar met de Bowler zit je gelijk op goede hoogte! Ook erg fijn als je kind regelmatig op de bank ontbijt en knoeit. Schuif dit tafeltje aan en je bent van een hoop geklieder af! Ik spreek hier direct uit ervaring.

  Meerdere functie’s

  Naast dat je de Bowler kan gebruiken als bijzettafel zijn er nog veel meer optie’s op dit leuke tafeltje voor te gebruiken. Zo staat hij ook super leuk naast het bed in de slaapkamer. De meeste tafeltjes en nachttafeltjes zijn vaak te laag maar de Bowler heeft juist de perfecte hoogte! Hierdoor past hij ook super goed naast een mooie lounge stoel. Handig om jouw favoriete drankje op neer te zetten en heerlijk te relaxen!

  Een Bijzettafel van Hay in een Scandinavische en Boho slaapkamer.
  De Bowler Bijzettafel van Hay in een Scandinavische woonkamer.

  Shop-in-shop

  Wist jij trouwens dat FunDesign een hele leuke shop-in-show heeft? Bij Wolters Wonen in Nijverdal kan je namelijk terecht voor al jouw favoriete merken zoals Hay, Vitra en Muuto! Een must om naar toe te gaan als designliefhebber. Je kunt Wolters Wonen en FunDesign op volgen op Instagram voor veel interieur inspiratie!

  Een Bijzettafel van Hay in een Scandinavische woonkamer.

  Wil jij meer interieur inspiratie lezen? Bekijk dan mijn blogs:

  Noa May: Marokko meets Scandinavië

  en

  Review Tonone Bolt vloerlamp

  Liefs,

  Inge

  Deze blog is in samenwerking geschreven!

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?