fbpx
 • 5 x Favoriete items Ferm Living Kids

  Naast het stylen van mijn eigen interieur vind ik het ook super leuk om de kinderkamer te stylen. Misschien dat ik dat wel het allerleukste vindt omdat je ook zo ontzettend veel leuke spulletjes hebt. Mijn favoriete merk voor de kinderkamer is toch wel Ferm Living. Dit Scandinavisch merk heeft ontzettend veel leuke accessoires om de kinderkamer mee te stylen. Elk jaar breiden ze ook hun collectie uit met nieuwe items. In deze blog laat ik jullie een aantal nieuwe producten zien van Ferm Living Kids die eigenlijk niet kunnen ontbreken in de kinderkamer.

  Toro Speelkeuken

  Toen ik de nieuwe producten van Ferm Living Kids aan het bekijken was viel mijn oog direct op dit té leuke houten speelkeuken Toro. Het gebruik van houten speelgoed is hartstikke duurzaam en daarnaast staat het ook nog eens super leuk. Kinderen kunnen met dit keukentje uren speelplezier hebben. Ook gaat een houten keuken jaren mee. Dit minimalistisch keukentje heeft alles in huis wat een andere keuken ook heeft. Een gootsteen met kraantje, twee kookpitten, een plankje om leuke dingen op te zetten en een aantal haken. Ideaal!

  Pear opbergmand

  In een kinderkamer heb je altijd rommel en speelgoed die je het liefst opberg zodat je er niet de hele tijd naar hoeft te kijken. De Pear opbergmand is de ideale oplossing voor alle rommeltje. Deze mand is net zoals de meeste producten van Ferm Living ontworpen door Trine Andersen. Het is uit het zicht en daarnaast heb je een leuke eye-catcher in de kinderkamer. En ik kan je vertellen dat kinderen deze mand ook super leuk gaan vinden.

  Ferm Living Kids Safari kleed

  Ferm Living safari kleed

  Een kleed op de vloer is altijd een fijne sfeermaker in de kinderkamer. Daarnaast is het natuurlijk ook super zacht aan de voetjes. De luipaard vloerkleed is een stoer kleed die je op de vloer kan leggen, of zoals je hierboven op de foto kan zien, aan de muur kan hangen. Naast de luipaard versie heb je ook een vloerkleed in de vorm van een tijger. Beide kleden zijn super leuk om te gebruiken in de styling van een jungle kamer.

  Kuku poppenbed

  Kuku poppenbed Ferm Living Kids

  De meiden zijn ze bij Ferm Living ook zeker niet vergeten. De Kuku poppenbed is een leuk speelgoed voor de echte mama meiden. Het bedje is gemaakt van bamboe en rotan en is dus helemaal volgens de laatste trend. Stijl het bedje af met mooie beddengoed, knuffels en poppen en de kinderen kunnen ook met dit item uren spelen. Wat natuurlijk ook wel heel mooi meegenomen is.

  Ferm Living Kids Kledingrek

  Wat ik zelf ook altijd een leuk item vindt om in de kinderkamer te hebben is een kledingrek. Handig als je niet veel opbergruimte hebt, maar ook leuk om juist de mooie kledingstukken aan op te hangen. Dit rek van Ferm Living Kids is minimalistisch maar ook een blikvanger. Het rek is verkrijgbaar in het grijs, zoals de foto hierboven, of in het roze. Daarnaast kan je ook bijpassende kledinghangers erbij nemen. Leuk toch?

  Dit zijn een aantal favoriete items van de nieuwe Ferm Living Kids collectie die super leuk zullen staan in de kinderkamer. Benieuwd welk item jouw favoriet is. Laat gerust een reactie achter.

  Wil je nog meer inspiratie lezen? Bekijk dan mijn blog:

  DIY kledingrek van steigerbuis

  of

  7 inspirerende keukens van Instagram

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is in samenwerking geschreven.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?