fbpx
 • 7 Inspirerende keukens van Instagram

  Zitten jullie ook altijd te kwijlen naar al die mooie foto’s van prachtige keukens op Instagram? Ik wel! Mijn keuken is niet zo mooi en de wens is er om dit eens een keer goed aan te pakken. Maar wat voor kleur keuken moet je dan nemen en wat voor indeling moet de keuken dan krijgen? Ik vind een kookeiland prachtig, maar helaas heb ik daar geen ruimte voor. Ook moet je kiezen wat voor tegels je op de muur wilt en wat voor aanrechtblad. Het laatste heb ik trouwens al wel besloten.

  Het aanrechtblad

  Ik kwam namelijk laatst dé perfecte keuken tegen en deze had een prachtig aanrechtblad. Het blad was gemaakt van composiet. Dit is één van de hardste natuurstenen die er is. Zo ziet het er niet alleen maar mooi uit maar is de kans dat je snel beschadigingen krijgt heel klein. Daarnaast is dit aanrechtblad heel makkelijk in onderhoud en dat is ook een groot pluspunt. Ik wist dus direct dat ik dit composieten aanrechtblad wilde als ik ooit een nieuwe keuken zou plaatsen. Maar zolang dit nog niet aan de orde is kijk ik graag bij alle andere mooie keukens binnen. Kijk je mee?

  Pastel keukens

  Wat ik zelf ook erg mooi vindt is om pasteltinten te gebruiken in de keuken. Op Instagram kijk ik altijd met grote ogen naar mooie keukens met pastel kleurige tinten en het gebruik van groene of roze tegels. Mijn favorieten op Instagram zijn van Marjolein Bouhuizen en Style by Sanne. Vooral van de roze tegels en de roze muurverf word ik erg blij van en zou ik zo copy paste in mijn eigen huis willen.

  Pastel keukens met groene tegels
  foto van @marjoleinbouhuijzen

  Scandinavische keukens

  Een tijdloze keuken waar je nooit op uit kijkt zijn witte Scandinavische keukens. Vaak gecombineerd met een grote statement zoals een stoer gasfornuis>. Hieronder de mooie keuken van Lieke die goed in dit sfeertje past. Met accessoires kan je namelijk kleur toevoegen als je dit toch graag wilt toevoegen aan de keuken. En ben je deze kleuren zat dan kan je makkelijk een andere kleur toevoegen. Ideaal!

  Een strakke witte keuken.
  foto van: brrinterieur

  Industriële keuken

  Deze stoere zwarte keuken is van Ilse van interieurblog InteriorTwin. Het gebruik van zwart in de keuken geeft het een stoer tintje. Maar Ilse heeft dit goed gecombineerd met wit accenten en het gebruik van houten accessoires. De smeg koelkast is daarbij dé eye-catcher van de keuken. I love it! Ilse schreef trouwens een inspirerende blog met tips om een zwarte keuken niet donker over te laten komen. Een tip om even te lezen!

  Een stoer zwart industriële keukens met houten accessoires.
  foto van: @ilsevanelleswijk

  Naturel keukens

  Nog een aantal mooie keukens die ik graag volg op Instagram zijn die van Nathalie van Home of a city mom en van Kim Huisman. Zij gebruiken veel naturel tinten in de keuken maar beide om een andere manier. Zo vind ik de combinatie van de zwarte keuken met de bohemien stijl en accessoires in het huis van Kim heel tof. Ook ben ik jaloers op het prachtige kookeiland die Nathalie in huis heeft. De houten keukenkast geven de keuken ook gelijk veel warmte en je krijgt zin om aan een barkruk te zitten met een lekker glas wijn.

  Een zwarte keukens in een bohemien stijl.
  foto van: @bykimhuisman

  Dit waren een aantal favorieten keukens die ik graag volg. Natuurlijk zijn er nog meer prachtige keukens te zien op Instagram maar ook op Pinterest. Mochten jullie deze blog goed ontvangen dan ga ik er zeker een vervolg aan geven. Dus mocht je een inspirerende keuken hebben of kennen en wil je deze graag met andere mensen delen? Laat gerust een reactie achter en wellicht komt deze inspirerende keuken de volgende keer op mijn blog.

  Wil je nog meer inspiratie lezen? Bekijk dan mijn blog:

  Makkelijke planten in huis: 5 tips

  of

  5 x tuinmeubel inspiratie

  Liefs,

  Inge

  In deze blog staan een aantal affiliate linkjes. Dit betekent dat als jij iets besteld via deze linkjes ik daar een kleine percentage over krijg.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?