fbpx
 • De lente in de slaapkamer: Nieuw dekbedovertrek Cinderella

  Officieel is de lente begonnen en ook de temperaturen buiten beginnen eindelijk wat aangenamer te worden. Ik ben een echte lente en zomer persoon dus mijn favoriete seizoen begint eindelijk. Naast dat natuurlijk de tuin weer helemaal op orde moet komen, vind ik het ook altijd erg leuk om in huis met de seizoenen mee te gaan. Dit hoeft niet hele drastische metamorfoses te zijn want vaak door maar één item te veranderen, creëer je direct een ander sfeertje. Ik ging in de slag in de slaapkamer met een item van Cinderella om deze een meer lente gevoel te creëren. Kijken jullie mee?

  De grote ‘Cinderella’ wissel

  Zoals ik al zei hoef je niet direct een hele metamorfose uit te oefenen om een andere sfeer te krijgen. Ook de verfkwast kan je in de kast laten. Als je namelijk voor een item kiest met een groot effect dan heb je voor de rest niet zo veel nodig. In de slaapkamer kan je dit effect het snelst krijgen om voor een ander dekbedovertrek te kiezen. Ik koos ervoor om goed uit te pakken en een overtrek te kiezen die mij een instant lente gevoel geeft. De Paeonia overtrek van Cinderella past goed in dit plaatje. Dit nieuwe design, met prachtige pioenrozen, fleurt direct mijn slaapkamer op. De achtergrond van het overtrek is in een hele mooie nude kleur. Naaste de prachtige kleuren van de bloemen, past deze nude tint perfect in mijn slaapkamer.

  Cinderella Paeonia dekbedovertrek voor een lente gevoel in de slaapkamer
  Cinderella Paeonia dekbedovertrek

  Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en voelt ontzettend zacht aan. Daarnaast blijven ze, ondanks het wassen, ook nog eens hele mooie staat. Al kan ik dit natuurlijk nog niet met eigen mening zeggen. Ik heb het overtrek pas 1 keer gewassen. Maar uit ervaring kan ik zeggen dat dekbedovertrekken van betere kwaliteit een stuk mooier blijven dan overtrekken die je bij budget winkels kan kopen. Nog een voordeel is dat het overtrek altijd kreukvrij uit de wasmachine komt. Handig toch?

  Overzicht slaapkamer met het nieuwe dekbedovertrek van Cinderella.
  Overzicht slaapkamer
  Doorkijkje in de slaapkamer door de spiegel
  Doorkijkje door de spiegel

  De styling

  Om het geheel helemaal af te maken koos ik ervoor om het nachtkastje te stylen met een witte lamp en een vaas met een monsterablad. Deze knipte ik van mijn eigen plant af, dus is ook nog eens erg budget vriendelijk. Maar om eerlijk te zijn houd ik niet van bloemen in mijn slaapkamer. Door de geur van de meeste bloemen kan ik niet zo goed slapen dus haal ik bloemen altijd alleen voor de woonkamer. En met zo’n tof dekbedovertrek vol met pioenrozen heb je ook geen verse bloemen meer nodig toch?

  styling details slaapkamer
  Styling details slaapkamer

  Makkelijke make-over

  Zoals je kan zien geeft een dekbedovertrek behoorlijk veel sfeer in de slaapkamer. Als je deze dus veranderd door een ander exemplaar krijg je gelijk een hele andere look. En als je dan ook nog eens uitpakt met een statement overtrek, zoals deze van Cinderella vol met pioenrozen, dan haal je direct de lente in jouw slaapkamer en hoef je echt geen dure nieuwe meubels te kopen of een muur te gaan verven. Super snel en makkelijk dus.

  Slaapkamer hoekje met Cinderella dekbedovertrek, IXXI en rotan stoel.
  Slaapkamer hoekje met Cinderella dekbedovertrek, IXXI en rotan stoel.
  Pioenrozen dekbedovertrek van Cinderella
  Pioenrozen dekbedovertrek van Cinderella

  Wisselen jullie ook wel eens van overtrek om een andere sfeer te creëren?

  Wil je meer slaapkamer inspiratie lezen? Bekijk dan mijn blog:

  Eindresultaat van mijn ‘nieuwe’ slaapkamer met de nieuwe vloer

  en

  Slaapkamer lente make-over door middel van een tof behangetje

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Cinderella

  Volg:
  0
  Delen:

  7 Reacties

  1. HosteSarah
   29 maart 2019 / 14:08

   Oh, wauw! Wat een mooie kamer heb jij! Komt precies rechtstreeks uit een boekje! Dat dekbedovertrek past er ook perfect bij! Ik wissel zelf ook héél graag van dekbedovertrek om de sfeer wat te veranderen. Zo’n overtrek met bloemen zorgt dan inderdaad meteen voor een lente-gevoel in huis. Heerlijk!

   • Stijlinge
    17 april 2019 / 19:06

    Dank je wel! Vind ik dus ook:)

  2. 3 april 2019 / 07:18

   Super leuk zeg! Mooie inrichting van je kamer, kan mijzelf hier ook wel in vinden, bedankt voor weer wat inspiratie!

   • Stijlinge
    17 april 2019 / 19:06

    Graag gedaan! Bedankt voor je berichtje:)

  3. 3 april 2019 / 07:18

   Super leuk zeg! Mooie inrichting van je kamer, kan mijzelf hier ook wel in vinden, bedankt voor weer wat inspiratie!

   • Stijlinge
    17 april 2019 / 19:06

    Graag gedaan! Bedankt voor je berichtje:)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?