fbpx
 • Slaapkamer lente make-over

  Het is jullie vast niet ontgaan dat ik de laatste tijd het huis weer aan het veranderen bent. Ik heb sinds het nieuwe jaar is ingetreden last van de lente kriebels en ik wil die op elk plekje in het huis toebrengen. Nu was mijn slaapkamer aan de beurt om een lente make-over te krijgen. En het leuke van deze make-over is dat het erg low budget is, maar met een groots effect. Ik was al een tijdje op zoek naar een tof behang voor de slaapkamer. Bij Motiflow heb je keuze uit honderden motieven van verschillende designers. Toen ik aan het rondneuzen was op de website viel mijn oog op de Green leaves behang van NLD.Amsterdam. Een mooie wit behang met een rustig patroon van een groen blad. Perfect om een lente tintje in huis te halen, zonder dat het te druk wordt.

  Je kan bij Motiflow trouwens precies doorgeven hoeveel behang je nodig hebt. Heel erg handig want je hoeft dus niet die standaard rollen van 10 meter te kopen waarvan je meestal een groot deel van over houdt. Nog een pluspuntje is dat het ook nog eens erg goed voor je portemonnee is!

  Omdat mijn slaapkamer op de bovenste verdieping ligt, inclusief schuin dak en hoog plafond, leek het mij niet handig om de hele muur te doen. Ik zou dan met gevaar voor eigen leven moeten behangen tot het puntje van de muur, wat gewoon niet te doen is. Dus was ik op zoek naar een goed idee om het behang toch te verwerken in de slaapkamer. Ik heb er nu voor gekozen om twee banen naast elkaar te hangen aan de rechter zijkant van het bed. Zo hoef ik niet de hele muur te doen wat ontzettend veel tijd scheelt. Maar ook hoefde ik geen gevaarlijke taferelen te doen met hoge ladders.

  Ondanks dat ik maar twee banen op de muur behangen hebt, vind ik wel dat de slaapkamer gelijk een andere look heeft gekregen. Het straalt veel meer rust uit met een knipoog naar de lente, waar ik nu toch wel erg naar smacht. Het wandkastje aan de muur is trouwens een leuke DIY die ik bij een vlog van Furnlovers tegen kwam. Het is eigenlijk een klok van de Action. Maar je kan heel makkelijk de klok eruit halen. Je houdt dan dit leuke kijkkastje over waar je persoonlijke spulletjes in kan doen zoals foto’s en sieraden.

  Wat vinden jullie van de make-over?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Motiflow.

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?