fbpx
 • Nieuw Simba matras in de kinderkamer

  Sinds een paar maanden is Jace helemaal zindelijk. Helaas gingen de nachten nog niet zo goed en zijn er ook zeker een aantal ongelukjes gebeurd. Gelukkig gaat het nu de goede kant op. Jammer genoeg zit je dan wel met een vies matras. Wel had ik daar vanaf het begin rekening mee gehouden. Ik had namelijk een van de goedkoopste matras gekocht die ik kon vinden zodat het niet erg zou zijn als er een ongelukje zou gebeuren. Als Jace dan zindelijk zou zijn, zou ik wel een betere versie kopen waar hij jaren mee verder kan gaan.

  Een aantal weken geleden kreeg ik een mail van Simba of dat wij hun Hybrid matras wilde testen. Doordat Jace zijn matras wel aan vervanging toe was, was ik gelijk enthousiast. Het matras werd snel bezorgd en uitgepakt en lag binnen 5 minuten op zijn bed. Zo handig en snel. Sindsdien slaapt Jace als een roosje en moet ik hem bijna elke ochtend wakker maken. Wat ik ook een fijn idee vindt, is dat ik weet dat Jace hier jaren mee kan doen. Met de unieke combinatie van pocketvering en traagschuim krijgt hij genoeg support, ook als hij straks een grote kerel wordt/is.

  Wist je trouwens dat Simba tegenwoordig ook een Hybrid babymatras heeft? In twee verschillende maten zodat het in het bedje of ledikant past van jouw kindje. Natuurlijk heeft het matras de benodigde veiligheidseisen en is het slaapoppervlakte zelfs anti allergisch. De eerste jaren slapen ze natuurlijk het meest en is het ook wel fijn om te weten dat ze op een goed matras slapen wat veilig is, maar ook luchtdoorlatend en waar ze ook nog een vrij in kunnen bewegen.

  snapseed-20

  Ik heb nog een leuke tip voor jullie. Ik was namelijk bang dat Jace toch nog eens een ongelukje zou krijgen en dan het goede matras vies zou raken en het er helemaal in gaat trekken. Bij de Action heb je namelijk een waterafstotende hoeslaken en ik heb deze onder de molton vast gemaakt. Mochten er dan ongelukjes gebeuren, dan wordt in ieder geval het matras niet vies.

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Simba

  Volg:
  0
  Delen:

  6 Reacties

  1. Eline
   6 augustus 2018 / 19:06

   Ik heb bij de oudste nog heel lang de aerosleep onder haar billen gelegd. Als er dan wat gebeurde was het zo opgelost.

  2. Eline
   6 augustus 2018 / 19:06

   Ik heb bij de oudste nog heel lang de aerosleep onder haar billen gelegd. Als er dan wat gebeurde was het zo opgelost.

  3. Guus nelissen
   16 augustus 2020 / 22:17

   Mag ik vragen waar dat prachtige bedje van is? Groet guus

   • admin
    Auteur
    17 augustus 2020 / 11:57

    Hi Guus, Deze is van Manowoods.nl!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?