fbpx
 • 5 x Ferm Living cadeau tips voor de december maand

  Het is pas begin november maar toch schrijf ik alvast een blog over wat cadeau ideeën die jullie kunnen gebruiken om voor kerst of de sint te vragen. Je kan namelijk niet vroeg genoeg beginnen toch? Ik koos een aantal producten van één van mijn favoriete merken, namelijk Ferm Living. Ik heb al eerder over dit merk geschreven. Zo schreef ik vorig jaar een blog over de nieuwe herfstcollectie van Ferm Living.

  Dit leuke merk staat bekend om zijn mooie patronen en designs en ook voor de kinderen hebben ze een leuk assortiment. Denk maar eens aan fijne behangetjes voor de kinderkamer of een speeltent om lekker mee te spelen. Maar dit keer maak ik niet een cadeaulijst voor de kids, maar juist voor jullie. Want iedereen verdiend een leuk cadeautje aan het einde van het jaar toch?

  1. Loop kussen

  loop1Dit prachtige Loop kussen is ontworpen door Trine Andersen en is gemaakt van heerlijk zacht wol en katoen. De vormgeving van het kussen plus de kleuren passen perfect in de kleur trends van nu. Zo zit er donker blauw en roze in verwerkt en ook zit er een beige tint in die goed bij de trend kleur Spiced Honey past. Een kussen die in vele interieurs tot zijn recht komt dus. In de winter is het helemaal gezellig en knus om je bank met veel kussens en plaids te decoreren. En met dit kussen heb je wel gelijk een eye-catcher te pakken.

  2. Plant Box rond

  Ik denk dat jullie vast wel de bekende Plant Box van dit merk kennen. Maar wisten jullie ook dat ze sinds kort een ronde variant hebben van deze topper? round2Dit is een hele leuke toevoeging aan de box collectie en is, zoals jullie hierboven kunnen zien, in verschillende kleuren te bestellen. De ronde Plant Box is net wat speelser dan zijn rechthoekige voorloper en met een leuke plant erin maak je elk hoekje net wat speelser en gezelliger. Ook handig om eventueel je kerstboom in te zetten. Leuk en erg origineel idee. En mocht de boom straks je deur uit zijn, dan vul je hem gewoon met wat nieuw groen.

  3. Block wasmand

  Wie zegt dat een wasmand saai moet zijn! Ik niet in ieder geval. Deze kleurrijke wasmand is toch een blikvanger in de badkamer. Maar is niet alleen handig om als wasmand te gebruiken. Je kan hem namelijk voor vele doeleinden gebruiken zoals het opbergen van je kussens naast de bank of in de studeerkamer voor alle rommeltjes. Is dat ook lekker uit het zicht.  ferm-living-colour-block-douchegordijn-9187_2_

  4. Herman stoel roze

  herman-stoel-sfeer-16

  Ok, dit item is wat boven de meeste cadeau budgets maar ik moest hem wel met jullie delen in dit lijstje. Deze design eetkamerstoel doet mij een beetje terug denken aan de ouderwetse schoolstoelen die vroeger en wellicht nog steeds in de meeste klassen staan. Hij is ook nog eens stapelbaar en gemakkelijk aan te schuiven aan de tafel. Daarnaast is hij ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar jullie snappen dat ik natuurlijk voor deze roze stoel hebt gekozen.

  5.Arch kandelaar

  Messing is de laatste heel hot en ik verwacht dat dit ook nog wel even zal blijven. Het is goed te combineren met verschillende stylen en veel brands haken goed in met deze trend. Ferm Living natuurlijk ook en zij hebben verschillende messing items in hun collectie. Mijn favoriet op dit moment is de Arch kandelaar. arch-candleholder-sfeer-2

  Een kandelaar met mooie ronde vormen, gegroefde lijnen en in een matte afwerking. In de winter tijd heb ik, en volgens mij de meeste van jullie ook, toch meer de kaarsjes aan dan in de zomer. Hoe leuk is het dan om dit exemplaar in je huis een mooie plek te geven. Mocht je messing nou iets to much vinden, hij is er ook in het zwart.

  Ik hoop dat ik jullie wat leuke ideeën hebt gegeven. Dit zijn in ieder geval mijn favorieten en hopelijk wordt ik einde van dit jaar ook leuk verrast;)

  Wil je meer inspiratie zien? Lees dan mijn blog over:

  December cadeautjes onder de 15 euro

  of

  Shoppinglist slaapkamer make-over plus uitleg over een DIY steigerbuis kledingrek

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?