Cadeautjes onder de 15 euro

De decembermaand staat voor de deur en ook de sint moet nog komen. Daarom zet ik deze blog online met leuke tips voor cadeautjes onder de 15 euro. Zo heb je mooi nog even de tijd om alles in te slaan voor de kerst of een hint door te geven aan je familie of vrienden. Maar je kan deze tips namelijk ook nog even last-minute gebruiken voor 5 december. Zoals je van mij kan verwachten zijn de meeste tips interieur gerelateerd.

#1 Kamerden poster

Zoals jullie vast wel weten ben ik een fan van toffe posters. Nu kwam ik van de week een heel leuk exemplaar tegen met de Insta hype, met een kersttintje en zelfs met mijn favoriete kleur roze.

Poster A3 kamerden

Deze poster is gemaakt door Tessa Besems die van interieur producten hele leuke illustratie’s maakt. Deze Kamerden poster is één van mijn favoriete en ideaal om te geven in de kerstmaand. Maar ook in de maanden erna kan je deze Den poster nog prima laten hangen. Hij is verkrijgbaar als  A6 kaart én A4 en A3 poster. De prijs is vanaf 1,50 euro en je kan deze toffe poster bestellen om @tessabesems een berichtje te sturen via Instagram.

#2 Ypperlig kaarsenstandaard

Één van mijn favoriete collectie die is uitgebracht is die van Hay in samenwerking met Ikea. Deze Ypperlig collectie bestaat uit een een aantal fijn en betaalbare design items.

0506368_PE634518_S5

Bij mij in huis pronken er ook een aantal. De kandelaars zijn één van mijn favoriete. Te koop in een setje van drie en ze kosten nog geen 7 euro. Je kan ze hier kopen.

#3 Houten kerstboom

wooden-trees-toys-scandi-minmal-modern

Ze zijn deze winter helemaal in. Houten kleine kerstboompjes om door je huis te stijlen. Ik kwam een site tegen waar je ze ook per stuk kan kopen. Ze zijn 12 pond en dat is omgerekend iets meer dan 13 euro. Natuurlijk kan je ook een setje kopen en is dat in verhouding goedkoper. Je kan deze boompjes hier bestellen.

#4 Dip Dyed mini plantenhanger

De urban jungle trend is nog steeds een ware hype en zelfs in mijn huis, met mijn niet groene handen, staan een aantal planten. Helaas staan ze toch vaak op de grond, tafeltje of op een kast. Ik kreeg een hele leuke tip binnen en die moest ik met jullie delen.

IMG_9974

Deze dip dyed macramé hangers zijn zo leuk en schattig en in een aantal mooie kleuren te verkrijgen, zoals je op de foto kan zien.  Zo ook een hele mooie oud roze kleur waar ik natuurlijk verliefd op ben geworden. De prijs is vanaf 11 euro en je kan ze hier bestellen.

#5 Happy Socks

LEO01-1000

Sokken zijn volgens mij een item dat het meeste gekocht of gevraagd wordt met de kerst. En een paar Happy Socks is altijd leuk om te krijgen. De prijs is 9 euro voor één paar. Maar mocht je echt willen uitpakken, geef dan een gift set met 3 paar. Ze zijn hier te verkrijgen.

#6 Mini circusverlichting

Na het grote succes van de letter verlichting heeft Hema nu een mini variant uitgebracht. De letters beschikken over een handig lusje zodat je ze makkelijk kunt ophangen in de kerstboom.

De verlichting is LED en een leuk detail is dat de zijkanten van glitter zijn. Ze kosten maar 5 euro. Je kan ze online bestellen of in de winkel kopen.

#7 Roze kerstboom poster

Zoals jullie vast wel weten ben ik fan van posters. Ik werd dan ook super blij toen ik deze kerstboom poster van de week spotte bij een aantal Instagrammers. Ik werd er zo hebberig van dat ik hem gelijk voor mijzelf besteld hebt. Is mijn Sint cadeau in ieder geval vast binnen.

kerstboomposter-roze

De poster is in een perfect roze kleurtje. Hij is ook verkrijgbaar in het mint, voor als je niet zo van de kleur roze houdt. De prijs is vanaf 12 euro en je besteld hem hier.

#8 Mini muurhangers How is it Hanging? 

Hoe schattig zijn deze kleine muurhangers? Ze kosten maar 8 euro en het ideale cadeautje om ook gelijk in de kerstboom te hangen.

Ze zijn te koop in verschillende varianten en kleuren. Voor ieder wat wils dus. Je kan ze hier shoppen.

#9 Vintage letterbord 

Hema gaat ook weer lekker met de trends mee en lanceerde deze toffe vintage letterborden. De letters zijn los te verkrijgen in verschillende kleuren. Ook het bord zelf is nog verkrijgbaar in het zwart.

305-x-205-x-18-blauw-60150155-productzoom_rd

Een erg leuk idee om cadeau te geven aan een vriendin. Ook een tip om dit aan je zoon of dochter te geven wanneer ze net bezig zijn met het leren van woorden en zinnen. Kunnen ze mooi op dit bord oefenen. De prijs is 10 euro en je kan de link naar het product hier vinden.

#10 Houten figuren Atelier Pierre

Als laatste heb ik helemaal een leuke budget tip. Deze houten figuren zijn van Atelier Pierre en zijn ongeveer 3 euro per stuk. Er zijn verschillende figuren te verkrijgen.

Het leuke is dat je ze zelf nog in elkaar moet zetten. Don’t worry, dat is echt heel makkelijk. Maar daardoor zijn ze verpakt in een heel handig en leuk envelopje. Je kan deze figuren dus ook opsturen met de post. Super leuk om één zo’n houten figuur bij je kerstkaart mee te sturen. Je vindt alle items van Atelier Pierre hier.

Dit was mijn lijstje met wat handige cadeau tip onder de 15 euro. Ik hoop dat jullie wat ideeën hebben opgedaan voor jezelf. Maar misschien ook wel voor je partner, een vriendin of wellicht zelfs je moeder. Veel shop plezier in ieder geval, want dat is toch vaak de leukste voorbereiding die er is.

Liefs,

Inge