fbpx
 • Ferm Living collectie AW17

  Een tijdje geleden deelde ik al de nieuwe AW 17 collectie van Muuto. Dit keer wil ik de nieuwe collectie van Ferm Living in de spotlight zetten. Dit Scandinavische merk staat bekend om zijn grafische printjes, mooie accessoires voor in huis en fantastische kinderkamer producten. De nieuwe collectie bestaat uit een aantal nieuwe items, maar ook uit producten die in een aantal nieuwe kleuren gestoken zijn. Hieronder mijn favorieten.

  #1 Plantbox 

  De Ferm Living Plantbox zal bij de meeste van jullie wel bekend zijn. Deze mooie standaard kan je gebruiken om al jouw favoriete planten in te zetten en maakt al een tijdje deel van de collectie. Alleen worden ze nu in twee hele mooie nieuwe kleuren uitgebracht.

  21_9326_preview

  De nieuwe kleuren zijn donkergroen, en zoals op de foto afgebeeld roze. Je kan begrijpen dat ik bij het zien van die laatste kleur een klein sprongetje door de lucht maakte. Wat ook nieuw in de collectie is een messing tray die je op de plantbox kan vastmaken. Door deze tray wordt dit item nog flexibeler te gebruiken en hoef je de plantbox niet alleen voor planten te gebruiken.

  #2 Pouf 

  Velvet is een ware trend aan het worden. Trine Andersen, designer en oprichtster van Ferm Living, haakte hier perfect in en ontwierp een aantal poefs met een mooie velvet stof in een aantal prachtige kleuren van donkerblauw tot een mooie diepe bordeaux rode kleur.

  02_9039_preview.jpeg

  04_9063_preview

  #3 Room Divider

  Een ouderwets kamerscherm, maar dan in een hip nieuw jasje. Dat is deze Room Divider die in drie kleuren te verkrijgen zijn. Gebruik het scherm om een kamer door te breken of zet hem juist neer als een decoratief stuk.

  33_9538_preview

  Als ik dit scherm al zie droom ik van een prachtige inkoopkamer voor alle kleren en schoenen en waar dit pronkstuk in de kamer staat te schitteren. Met daarachter net als op de foto een daybed om lekker even bij te komen en te genieten van de omgeving.

  #4 Hangend Theelichthouder

  In deze donkere dagen vindt ik het heerlijk om het hele huis te verlichten met kaarsen en kandelaars om extra sfeer te brengen. Deze hangende theelichthouder is een prachtig decoratie stuk die je in elke hoek kan neerhangen.

  15_6126_preview

  Versier de houder voor een kerst touch met een takje eucalyptus of van de dennenboom. De houder is verkrijgbaar in een ronder variant, zoals hierboven op de foto. Of een meer langwerpige houder. Ook is de keuze uit de kleuren zwart en messing.

  #5 Sculpt Well vaas

  Nu ik aan het werk ben met deze blog begin ik steeds meer te raden waarom dit één van mijn favoriete merken is. De collectie is namelijk zo divers en de kleur gebruik is perfect. Zo ook de kleuren en vormen van de Sculpt Well vaas. Deze vaas, die gemaakt is van 100% porselein, heeft een elegant design. De kleuren die gebruikt worden passen perfect in de kleuren trend van deze winter. Roze en roest tinten met een vleugje bruin.

  20_8642_preview

  #6 Poise handspiegel

  Ook nieuw in de collectie is deze handspiegel van messing. Dit is hét ideale accessoire om jouw badkamer of kleedkamer mee af te stijlen.

  42_5768_preview

  41_8864_preview

  Natuurlijk is de spiegel vanwege zijn handvat ook super functioneel en kan je hem naar elke ruimte meenemen. Heel erg handig als je op zoek bent naar het perfect licht om jouw make-up op te brengen of na te kijken. Naast de kleur messing is deze spiegel ook te verkrijgen in het zwart.

  #7 Quilt kussen

  Ferm living staat ook zeker bekend m hun prachtige kussens in de mooiste designs en stoffen. In deze nieuwe AW collectie kon een nieuw exemplaar dan ook niet ontbreken.

  19_14835 kopier2_preview

  De Quilt kussen  heeft een geometrisch patroon met 3D-effect. De messing rits geeft het kussen een extra sjiek uitstraling. Het Quilt kussen is verkrijgbaar in 4 verschillende maten en verschillende kleuren. De roest en roze kleur,zoals hierboven, zijn mijn favoriet voor de winter.

  #8 Miniatuur Funkis Poppenhuis

  Als laatste heb ik een item waarvan ik denk dat de meeste meisjes moeders heel erg blij van worden. En ook al heb je geen dochter, maar net als mij een zoon, dan is dit item van de Ferm Living Kids collectie zeker geen verboden gebied.

  35_9728 kopier_preview

  Dit miniatuur poppenhuis is de kleinere variant van de Funkis die een slag groter is. Deze maakte al deel uit van de huidige collectie. De nieuwe variant is met zijn kleinere formaat en aantrekkelijkere prijs meer bereikbaar dan ooit te voren. Leuk om voor een verjaardag te geven of zelfs als kraamcadeau. En zoals ik al eerder aangaf, kan dit poppenhuis ook prima voor jongens. Laat je kind lekker spelen met dit huis en laat hun fantasie er lekker op los gaan.

  Dit zijn mijn favoriete van de nieuwe AW17 collectie. Een aantal items heb ik direct op mijn wensenlijstje geplaatst en een aantal zal ik waarschijnlijk alleen maar over kunnen dromen. Maar dat maakt deze collectie nou zo leuk.

  Wat is jouw favoriete item?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. 

  Volg:
  0
  Delen:

  6 Reacties

  1. 3 december 2017 / 19:01

   Wat een mooie spullejes! Die plantbox lijkt me superleuk, heb ik nog niet eerder gezien!

   • 10 december 2017 / 21:30

    Ja prachtig hé?! Kan niet wachten tot hij te verkrijgen is:)

  2. 3 december 2017 / 19:01

   Wat een mooie spullejes! Die plantbox lijkt me superleuk, heb ik nog niet eerder gezien!

   • 10 december 2017 / 21:30

    Ja prachtig hé?! Kan niet wachten tot hij te verkrijgen is:)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?