fbpx
 • Een heerlijk plaid voor de koude dagen

  Nu de periode is aangekomen dat het steeds kouder begint te worden is het zo lekker om met een heerlijk plaidje de bank op de kruipen. Gezellig de kaarsjes erbij aan, kopje thee erbij en mijn avond kan niet meer stuk. Nu ik sinds kort een heerlijk grof gebreid plaid van Live with Love heb, ben ik helemaal niet meer van de bank af te slaan. De plaid wordt handgemaakt van Texels wol, of je kan kiezen voor Merino wol. Er wordt maar liefst 4 kilo wol gebruikt en doordat het een natuur product is, is elke plaid uniek.

  Als een kind zo blij was ik toen mijn plaid bezorgd werd. Ik was verrast door de grootte van de plaid. Zulke dekens had ik wel al op foto’s gezien, maar nog niet in real life. Maar wat is hij prachtig. Hij is nog mooier dan verwacht en een echt musthave voor de winter. Mijn mooie plaid heeft een plekje op de bank gekregen en is er niet meer vanaf gekomen. En ik…. ik heb geen koude avonden op de bank meer gehad.

  Live with Love is de webshop van Brianda. Ze is in 2014 begonnen met deze webshop omdat ze altijd voor zichzelf wilde beginnen. Daarnaast zocht ze een creatieve uitlaatklep en hoopt ze met haar producten ook een beetje liefde in de wereld door te geven. Ze is begonnen met zelfgemaakt woonaccessoires zoals papieren zakken en woonkettingen. In 2015 is daar kinderkleding bijgekomen en in 2016 de gebreide plaid. Omdat het zo goed gaat met de webshop heeft ze besloten om het assortiment uit te breiden met schapenvachten en stoere woonaccessoires. Naast de grof gebreide plaids verkoopt ze ook grof gebreide sjaals. Ideaal voor de koude dagen.

  Nu heb ik ook een hele leuke verrassing voor jullie. Ik mag jullie namelijk een kortingscode geven van 10% op het hele assortiment. Hoe leuk is dat? Dus wil jij net als mij zo’n prachtig grof gebreide plaid, of een heerlijke warme sjaal, een schapenvachtje of iets voor je kinderen dan kan je nu je slag slaan met deze leuke korting. Ga naar www.livewithlove.nl en vul code LOVEFORSTIJL in tijdens het afrekenen. De code is geldig tot en met zondag 23 oktober 2016. Veel shop plezier!

  Shop hier de rest van de producten uit deze blog:

  Zuiver OSB bijzettafel: Klik hier

  Poster stad: Klik hier 

  Roze knoop kussen: Klik hier 

  Roze langwerpig kussen: Klik hier

  Eames schommelstoel wit: Klik hier

  Het Lichtlab no.20 Hanglamp: Klik hier 

  Ferm living Basket: Klik hier

  Liefs,

  Inge

   

  Volg:
  0
  Delen:

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?